DR.WHO
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: DR.WHO
Κι εγώ το φοβάμαι αυτό.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ενταξει η 11 σαιζον ηταν αδιαφορη αλλα η 12 που τωρα ξεκινησα φανταζει ελπιδοφορα.Γενικα εχει αρκετα σκαμπανεβασματα η σειρα παντως η Jodie Whittaker δεν ειναι χειροτερη απο τον Colin Baker.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
τι εγινε παλι με το φλαγκσιπ προγκραμ των sjw?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αυτός είχε γράψει και το "Γυρίστε το Γαλαξία με ωτοστόπ". Γαμάτος;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Πού τη βλέπεις τη 12η σεζόν; Σε τίποτα ανοιχτές θάλασσες;
Από την 11η είδα λίγα. Εντάξει, δεν κάνει και σπουδαία δουλειά η ηθοποιός αλλά η σειρά είχε και πολλές αλλαγές πέρα απ' αυτήν. Λείπει η -συνήθως καλή- τρέλα του Moffat, λείπει και η μουσική του Murray.
Από την 11η είδα λίγα. Εντάξει, δεν κάνει και σπουδαία δουλειά η ηθοποιός αλλά η σειρά είχε και πολλές αλλαγές πέρα απ' αυτήν. Λείπει η -συνήθως καλή- τρέλα του Moffat, λείπει και η μουσική του Murray.
https://watchdoctorwhoonline.com/watch/ ... ho-s12e04/BlastFromThePast έγραψε: ↑04 Αύγ 2020, 12:40Πού τη βλέπεις τη 12η σεζόν; Σε τίποτα ανοιχτές θάλασσες;
Χωρις ελληνικους υποτιτλους ομως.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εχω δει όλες τις σεζόν της "κλασικής σειράς" και 11 από την καινούργια.
Οσοι αρχίσατε να το παρακολουθείτε τώρα, με τα αίσχη των τελευταίων σεζόν, σας λυπάμαι.
Οσοι αρχίσατε να το παρακολουθείτε τώρα, με τα αίσχη των τελευταίων σεζόν, σας λυπάμαι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- περαστικος
Γαματη σειρα!
Daleks, Cybermen, Davros, οι πιο γαματοι κακοι σειρας που υπηξαν ποτε.
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Οι Ρειθ και οι Σκιές μακραν ανωτεροι.περαστικος έγραψε: ↑06 Αύγ 2020, 10:40Γαματη σειρα!
Γεγονος η 11 ηταν ΓΤΠΚ αλλα στην 12 βελτιωνεται.Μην ξεχνας οτι και η κλασσικη σειρα ειχε σεζον ΓΤΠΚ.Πες μου που μπορω να κατεβασω επεισοδια με Patrick Troughton και Jon Pertwee.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- περαστικος
Το αγαπημενο μου επεισοδιο...
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- περαστικος
Ενημερωτικα οι αγγελοι εχουν το λεγομενο "κβαντικο κλιδωμα" δηλαδη μπορουν να στειλουν καποιον στο παρελθον με ενα αγγιγμα. Κινουνται αστραπιαια μολις κλεισεις τα ματια σου και ακινητοποιουνται εαν τα κοιταξεις (για αυτο και αν βαλεις δυο αγγελους τον εναν μπροστα πο τον αλλον αχρηστευονται)