Γουλβς
- wooded glade
Γουλβς
Έφαγε δύο από τους παλιάτσους.
Καλό αποτέλεσμα για τον θρύλο.
Εμείς παίζουμε τώρα.
Εμείς παίζουμε τώρα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Obi Wan Iakobi
Re: Γουλβς
Hρθε η ωρα του Yam Yam Armywooded glade έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 21:52Έφαγε δύο από τους παλιάτσους.
Εμείς παίζουμε τώρα.

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- wooded glade
Για CFC έλεγα ότι "εμείς παίζουμε" ;Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑04 Αύγ 2020, 14:19Hρθε η ωρα του Yam Yam Armywooded glade έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 21:52Έφαγε δύο από τους παλιάτσους.
Εμείς παίζουμε τώρα.
Δεν θυμάμαι αλλά φάγαμε τρία.
Το αποτέλεσμα του θρύλου ήταν καλό μεν, δύσκολο όμως να περάσει. Τα odds είναι 1.72 - 3.50 - 5.00.
Σιγά το χωριό το Wolverhampton που δίνει και 1.72 απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο άσσος δεν αξίζει παικτικα έστω και αν επαληθευτεί.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- wooded glade
5.00 δίνει το διπλό.
Η Γουλβς δεν είναι σε καλή κατάσταση μετακορονοϊικώς. Κατρακύλησε, απέτυχε να βγει Ευρώπη, στο τελευταίο ματς με την επίσης ντε-φορμέ Τσέλση έχασε 2-0 χωρίς να περάσει τη σέντρα. Τερμάτισε 7η, τη θέση για την Ευρώπη της την έφαγε η Τόττεναμ στη διαφορά τερμάτων, ώστε τώρα για να ξαναβγεί θέλει μόνο κατάκτηση.
Μία σοβαρή Ελληνική ομάδα, όπως ήταν ο Παναθηναϊκός του Μπασινά π.χ., με δεδομένο έστω ότι είχε ατυχήσει και είχε μείνει στο 1-1 στο πρώτο ματς, θα πέρναγε αέρα από το Μόλινιου. Μπορεί όμως το θρυλί ;
Η Γουλβς δεν είναι σε καλή κατάσταση μετακορονοϊικώς. Κατρακύλησε, απέτυχε να βγει Ευρώπη, στο τελευταίο ματς με την επίσης ντε-φορμέ Τσέλση έχασε 2-0 χωρίς να περάσει τη σέντρα. Τερμάτισε 7η, τη θέση για την Ευρώπη της την έφαγε η Τόττεναμ στη διαφορά τερμάτων, ώστε τώρα για να ξαναβγεί θέλει μόνο κατάκτηση.
Μία σοβαρή Ελληνική ομάδα, όπως ήταν ο Παναθηναϊκός του Μπασινά π.χ., με δεδομένο έστω ότι είχε ατυχήσει και είχε μείνει στο 1-1 στο πρώτο ματς, θα πέρναγε αέρα από το Μόλινιου. Μπορεί όμως το θρυλί ;
- Obi Wan Iakobi
Λυκανθρωποι περιμενουν να πανηγυρισουν και εδω!

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Πόσο το βελεπετε τελικο;
1-2
Και 1-1 δινω εγω πιθανο.
1-2
Και 1-1 δινω εγω πιθανο.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
πω σημερα παιζουν αυτοι,θα το ξεχναγα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Obi Wan Iakobi
Σφραγιδα Βαγγελα αυτο το γκολ 

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μας κρέμασε ο Αλέν διαβάζω. Είναι νωρίς ακόμα όμως και ο φετινός Θρύλος παλεύει μέχρι τέλους.