Ενα πράγμα πού δέν κατάλαβα τόσα χρόνια είναι γιατί αφού τό τυρί του τόστ
αφου άρχισε να εχει πολύ μεγάλη κατανάλωση ..... δέν αρχίσαμε να φτιάχνουμε
Ελληνικό γκούντα ενταμ καί εισάγουμε τρομερες ποσότητες απο ξένες χώρες....

.
.
.
Η φέτα δεν μετράει για τυρί είναι απλά Αγαθόν του Θεού.
Λόγω ηληκίας θα έχω φάει σίγουρα, αλλα δεν θυμάμαι συγκεκριμένα.Εχεις φάει ποτέ τή φέτα πού έτρωγαν απαστερίωτη οι παλιοί ;;;
Γεγονός.Η Παστερίωση κατέστρεψε τη γεύση σέ όλα τά τυριά..........
Ρε φίλε, μπορείς να με λύσεις μίαν απορία;
Imperium έγραψε: ↑07 Αύγ 2020, 17:18Η φέτα δεν μετράει για τυρί είναι απλά Αγαθόν του Θεού.
Όπως και η Ρετσίνα δεν μετράει για κρασί αλλά για Θεία Κοινωνία.Λόγω ηληκίας θα έχω φάει σίγουρα, αλλα δεν θυμάμαι συγκεκριμένα.Εχεις φάει ποτέ τή φέτα πού έτρωγαν απαστερίωτη οι παλιοί ;;;
Το κορυφαίο τυρί για μένα είναι το Ροκφόρ. Πάει και τελείωσε. Παραδόξως τα άλλα τα μουχλιασμένα δεν με ενθουσιάζουν. Και το Stilton ούτε να το βλέπω.Γεγονός.Η Παστερίωση κατέστρεψε τη γεύση σέ όλα τά τυριά..........
Τiς προάλλες μου έτυχε ένα Cheddar (Red Bomber) απεστερίωτο. Απλά άλλο επίπεδο. Απογείωση. Είναι μυστικό της Αγγλίας οτι έχει πολύ καλύτερα τυριά απ ο,τι θα φανταζόταν κανείς. Όπως και παραλίες. Γαμώ τον κωλόκαιρο όμως.
Εμένα η γιαγιά μου έφτιαχνε τυρί φέτα και νεβατο ως πρόσφατα να βάλεις τυρί φέτα στο τοστ σου