Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
Ασέβαστος
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ασέβαστος » 16 Μαρ 2020, 11:49
hellegennes έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 12:41
Nero έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 17:28
Για πείτε, υπάρχει κρούσμα στο περιβάλλον σας; Πως το αντιμετωπίζετε; Εγώ που δεν έχω καθημερινή επαφή έχω παρατηρήσει ότι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης είναι να τους αγνοείς εντελώς, αλλά δεν ξέρω τι θα έκανα αν έπρεπε να υποστώ ένα κρούσμα σε καθημερινή βάση. Πρέπει να είναι πολύ επίπονο για τους γύρω τους, ειδικά οι πιο βαριές περιπτώσεις, πρωτοετείς ΕΜΠ, πρωτοετείς σε σχολές πληροφορικής κλπ

Μια χαρά είμαστε εμείς. Γιατρούς να πιάσεις, που είναι ένα σκαλί κάτω από τους ταξιτζήδες σε ξερολίαση, μαλακίες και θεωρίες συνωμοσίας.
δεν ισχυει.
οι γιατροι ειναι "μηχανικοι" του σωματος.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 16 Μαρ 2020, 11:50
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 12:49
Όντως
problem -> solution -> endorphins
οι μηχανικοί έχουν μια τάση παραπάνω όμως καθότι άλλοι προτιμούν το δρόμο
problem -> endless talking -> attention -> endorphins
κι αυτο ισχυει.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 30 Ιουν 2020, 21:38
Chilloutbuddy έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 11:38
γαμάτοι είναι οι μηχανικοί
τον φωνάζεις για καφέ, μόλις έρχεται το παίζεις προβληματισμένος ότι τάχαμου δεν ξέρεις πώς να το κάνεις μόνος σου, και μέχρι να φύγει σου'χει φτιάξει το ποδήλατο και σου'χει αλλάξει το φωτιστικό. Δε μπορούν να αντισταθούν

Αχ Τσιλ μου, αχ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Σενέκας
από Σενέκας » 08 Αύγ 2020, 20:06
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Αύγ 2020, 20:01
We did it guys, we extrapolated the current trends

αν μπορούσα να κάνω edit στο αρχικο ποστ, θα έκανα τον Ήλωνα poster child.
Είναι χαρακτηριστικότατη περίπτωση
-
nick
από nick » 09 Αύγ 2020, 10:22
Οι μηχανικοι καταλαβαινουμε πως λειτουργουν οι διαφοροι μηχανισμοι.
Π.χ. εγω ως μηχανικός δεν υστερω καθολου σε σχεση με ενα γιατρο στην κατανόηση μιας νεας ασθένειας οπως ο covid. Μαλιστα ισως υπερτερω μιας και οι γιατροι δεν μπορουν να σκεφτουν out of the box.
-
Yochanan
- Phorum.gr user: Yochanan
από Yochanan » 09 Αύγ 2020, 10:24
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
hellegennes
από hellegennes » 09 Αύγ 2020, 12:37
nick έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 10:22
Π.χ. εγω ως μηχανικός δεν υστερω καθολου σε σχεση με ενα γιατρο στην κατανόηση μιας νεας ασθένειας οπως ο covid. Μαλιστα ισως υπερτερω μιας και οι γιατροι δεν μπορουν να σκεφτουν out of the box.
Νομίζω θεωρητικός φυσικός είναι ακόμη πιο out of the box, γιατί έχει να κάνει με κόνσεπτ που έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με τις αντιληπτικές μας δυνατότητες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Σενέκας
από Σενέκας » 09 Αύγ 2020, 12:42
nick έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 10:22

-
Japetus
από Japetus » 09 Αύγ 2020, 12:56
Είχα γνωρίσει κάποτε συνάδελφο μηχανικό, καθηγητή μάλιστα, που δε δεχόταν με τίποτα τη σύγκριση γιατρών με μηχανικούς.. Υπό αιρέσεις δεχόταν ισάξιούς του μόνο τους χειρουργούς καθώς κάποιες φορές μπορεί να χρειαστεί να δουλέψουν κάτω από πίεση για να ανταπεξέλθουν δίνοντας λύση σε κάτι επείγον που θα προκύψει ξαφνικά.
Όλους τους άλλους γιατρούς συλλήβδην, τους θεωρούσε ότι κάνουν ένα υποδεέστερο επάγγελμα που το μόνο που χρειάζεται για να είσαι καλός είναι πολύ διάβασμα και μελέτη/εμπειρία παρελθόντων περιστατικών προκειμένου να μπορείς να δώσεις απαντήσεις, και δεν απαιτείται κανενός είδους ευφυία στην αντιμετώπιση κάποιου περιστατικού...
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
11 Ιαν 2025, 18:55
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 1588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
22 Μάιος 2024, 18:36
-
-
- 142 Απαντήσεις
- 3741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
19 Ιουν 2023, 07:16
-
-
- 244 Απαντήσεις
- 5964 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
15 Μαρ 2025, 00:54
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.