Γαμάτες διασκευές!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Γαμάτες διασκευές!
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
And Also The Trees - Lady D΄Arbanville
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
Though this be madness, yet there is method in 't
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
- Obi Wan Iakobi

Ωστόσο, η αγαπημένη μου εκδοχή αυτού του παραδοσιακού αμερικάνικου φολκ ύμνου (που έγινε γνωστό από τους Animals) δεν είναι άλλη από το ευφάνταστο muslim funk του Idris Muhammad.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γαμάτες Διασκευές που ΘΑ γινόντουσαν (γελοίο που δεν έγιναν ακόμα)
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 30 Οκτ 2023, 03:31 » σε Μουσική - 3 Απαντήσεις
- 597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
30 Οκτ 2023, 03:54
-
-
- 144 Απαντήσεις
- 3749 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
11 Οκτ 2024, 11:59