δε ειμαι μαντης μικρο μου ξεφτιλομποτGewponos90 έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 16:00Όνομα του άλλου δεν βλέπω και ανησυχώ. Πάλι παπατζες λες; Σου λέω σταματά να με βρωμιζεις. Σε φόρουμ έχω έναν λογαριασμο και μονο. Όποιος είναι κομπλας αποτυχημένος μπορεί να έχει 2 3. Μην κρίνεις λοιπόν από τον εαυτό σου. Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά σου λέω εδώ και 3 ποστ ποιος άλλος λογαριασμός είναι δικός μου. Δεν μου το λες. Τις ίδιες μαλακίες μου έλεγε και ο under. Για αυτό σου λέω κάντε παρεα. Όταν βρεις ποιος λογαριασμός είναι δικός μου τα ξαναλεμεπήζον bot έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 15:54Μου προσαπτεις οτι σου ρθει στο κεφαλι. εγω μιλαω για αλλο πραγμα. Εσυ μας πηγες στο 2007.Gewponos90 έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 15:50
Αχεμ. Η Δούρου δεν θα τα έφτιαχνε όλα. Το 2007 το κόμμα που ανήκεις και σήμερα και παίζει να ανηκες τότε ( γιατί παίζει να ήσουν πασοκος) δεν έβγαλε καμιά ανακοίνωση για νεκρούς της Ηλείας ας πούμε η για κανά μαγκάλι.
Υ.Γ δεύτερο λογαριασμό δεν έχω. Δεν είμαι τόσο κατεστραμμένος. Αν έχεις αρχιδια πες ποιος νομίζεις ότι είναι δικός μου. Αν δεν έχεις σου είπα τράβα κάνε παρέα με τον under. Εμένα δεν θα με βρωμισεις ξεφτιλα
Ετσι ειναι τα παιδια της τρουθ, ετσι τους εχουν πει, μεχρι εκει μπορουν.
Κατ αρχην λασπη ειναι ο κανονας της τρουθ, να τους ριξουμ στο επιπεδο μας..
ασε φιλαρακο, οι παλιοι σας καταλαβαινουμε at hello.
δεν πειραζει καποιοι κουτοι θα σε πιστεψαν.
μπες με τον αλλο τωρα ρε, σιγα. ρουτινα
μην ξεφτιλιζεσαι αλλο