αυτό το πράμα ΔΕΝ υπάρχει
υπάρχουν απλώς μπαμπάδες που θέλαν γιο και γάμησαν με λάθος φεγγάρι
αυτό το πράμα ΔΕΝ υπάρχει
ποιό το νόημα να ζεις αν δεν είσαι καθηγητήςEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 16:54Μια χαρα ειναι η φαση του πανεπ για διδακτορικό κ postdoc. Τα λεφτα είναι πιο λίγα συνήθως από το industry (Αν κ παίζει αυτό, υπάρχουν τυποι που είναι σε 2-3 ερευνητικά, τσιμπάνε κανα μισθό από το ανοιχτό κ αλλα προγράμματα που καθαρίζουν περισσότερα από όσα θα καθάριζαν αν είχαν κανονική δουλειά, κ ακομα κ μόνο υποτροφια για διδακτορικό να παίρνεις δεν ειναι οτι θα πεινάς, γύρω στα 8 με 9 κατοστάρικα είναι). Από την αλλη κ οι ώρες που δουλεύεις είναι λιγότερες. Οι Αμερικανοί βέβαια λένε those who can, do, those who can't, teach. Αλλα πουτσα σου, όσο ο 9to5er πήζει κάπου στην Κηφισίας να γυρίσει σπίτι του στις 7 το απόγευμα, εσύ πέρασες ενα πρωινό με το παιδί σου, κ αποφάσισες τώρα να "δουλέψεις " κανα 2ωρο, κάνοντας πράγματα που μπορούν να περιμένουν κ μέχρι αύριο αλλα αφού αγόρασες μακ ας κάτσεις κ λίγο να στείλεις κανα μεηλ. Γενικά είναι η καλύτερη δουλειά το academia για ξυσαρχιδες και γλειφτρονια, αφού μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά εξαιτίας της Μασονιας που κυριαρχεί στον χώρο παγκοσμίως. Είναι literally the most meme job ever
Ωραίος, συνειδητοποιημένος.foscilis έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 16:31Δεν ειμαι περηφανος για αυτο ομως. Απο τα 26 ηθελα να το παρατησω, εγω ειχα ηδη δικο μου σπιτι και 5 χρονια επαγγελματικης εμπειριας και την ωριμοτητα να ξερω οτι δε θελω να γινω σαν τους σαρανταρηδες ποστ ντοκ που εβλεπα γυρω μου. Απλως επρεπε να το τελειωσω για να μην επιστρεψω λεφτα και αυτο εκανα.
29 χρονων και 7 μηνων παρεμπιπτοντως.
ωχ ωχ, νόμιζα ότι ήταν του Φυσικομαθηματικού
Δεν έχεις πάει στο Ιραν φαίνεται. Οι γυναίκες στις σχολές μηχανικών δεν είναι απλά πλειοψηφία. Είναι το 70% σ'αυτές τις σχολές
το δικό τους πολυτεχνείο είναι η δικιά μας Πάντειος
Ούτε οι άσχημες ξέρουν. Οι αρχιτέκτονες δεν είναι ακριβώς μηχανικοί.
Κι εγώ έχω: τον Χελετζέ.