Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
Αν πάμε για πόλεμο χωρίς υποστήριξη της εε, και χαθεί ελληνικό έδαφος, προβλέπεται έξοδος από την εε, και κρεμάλα στους ευρωλαγνους που κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία, και πουλούσαν τόσα χρόνια προπαγάνδα πως η εε θα εγγυηθεί την Ειρήνη και την σταθερότητα. Μετά βλέπουμε για το νάτο, από το πώς θα συμπεριφερθουν οι ΗΠΑ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
κάποιος να κρατήσει τον δένδια μην καβαλήσει κανά φ16 και κάνει καμιά τρέλα
https://www.militaire.gr/oi-toyrkoi-quo ... n-aigypto/
Οι Τούρκοι “μας παίζουν” με τη NAVTEX και τα όσα προβλέπει η συμφωνία με την Αίγυπτο!
Τα καλωδια πως ακριβως κοβονται;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ερχεται η αληθινη μαχη
Πολύ ενδιαφέρων ο χάρτης, προσεγμένες κινήσεις σαν να βλέπω σκάκι..Kauldron έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 13:20https://www.militaire.gr/oi-toyrkoi-quo ... n-aigypto/Οι Τούρκοι “μας παίζουν” με τη NAVTEX και τα όσα προβλέπει η συμφωνία με την Αίγυπτο!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Japetus την 10 Αύγ 2020, 13:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε μαλακες κοψτε το δουλεμα 
Το Ρεις εστω οτι απλωνει καλωδια και εχει μαζι και μερικες τουρκικες φρεγατες, τα καλωδια πως σκατα τα κοβουν; Θα στειλει βατραχια με γωνιακους τροχους σαν νεους ακτιβιστες της Γκριν Πις; Υποθετω το περασμα ενος καραβιου απο πανω μπορει να δημιουργησει μεγαλυτερα προβληματα στην γαστρα.

Το Ρεις εστω οτι απλωνει καλωδια και εχει μαζι και μερικες τουρκικες φρεγατες, τα καλωδια πως σκατα τα κοβουν; Θα στειλει βατραχια με γωνιακους τροχους σαν νεους ακτιβιστες της Γκριν Πις; Υποθετω το περασμα ενος καραβιου απο πανω μπορει να δημιουργησει μεγαλυτερα προβληματα στην γαστρα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Δυσφορία λέει η Γερμανία για την νομιμοτατη αοζ Αιγύπτου Ελλάδας, ενώ δέκα χρόνια του γλύφουμε τον κωλο ενώ μας έχουν εξεσκισει στη λιτότητα. Από επιτυχία σε επιτυχία οι ευρωλαγνοι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Περνάει κάθετα ένα καράβι και κόβονται. Έχει ξαναγίνει.Nostalgia έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 13:31Ρε μαλακες κοψτε το δουλεμα
Απλά παίδες κατανοείτε πως αν "Alors c'est la guerre",σε περίπτωση επιστράτευσης,πέρα από τους νεκρούς,θα είναι αδύνατο να υπάρχει οποιαδήποτε κοινωνική πολιτική από μια Ελλάδα που θα μαστίζεται από κορωνο-κρίση και θα έχει βγει από πόλεμο,έστω νικηφόρο...
Ανάπηροι χωρίς χέρια ή πόδια,μαύρο φίδι που τους έφαγε με άλλα λόγια...
Φυσικά κι εγώ όσο και αν διαφωνώ θα πολεμήσω γιατί δεν καταδέχομαι να πάει να ρισκάρει ο άλλος σωματική ακεραιότητα και ζωή κι εγώ να κρυφτώ πίσω από ιδεολογία....
Αριστερός αριστερός υπάρχει όμως και φιλότιμο πέρα από τα οποια εθνομουγκανητά...
Να πάει πχ ο Κόλντρον και ο κάθε Κόλντρον να πολεμήσει,να γυρίσει,αν γυρίσει,χωρίς χέρι/ια ή χωρις πόδι/ια κι εγώ να το παίζω αριστερός εκ του ασφαλούς;
Δεν μου το επιτρέπει η αξιοπρέπειά μου...
Ανάπηροι χωρίς χέρια ή πόδια,μαύρο φίδι που τους έφαγε με άλλα λόγια...
Φυσικά κι εγώ όσο και αν διαφωνώ θα πολεμήσω γιατί δεν καταδέχομαι να πάει να ρισκάρει ο άλλος σωματική ακεραιότητα και ζωή κι εγώ να κρυφτώ πίσω από ιδεολογία....
Αριστερός αριστερός υπάρχει όμως και φιλότιμο πέρα από τα οποια εθνομουγκανητά...
Να πάει πχ ο Κόλντρον και ο κάθε Κόλντρον να πολεμήσει,να γυρίσει,αν γυρίσει,χωρίς χέρι/ια ή χωρις πόδι/ια κι εγώ να το παίζω αριστερός εκ του ασφαλούς;
Δεν μου το επιτρέπει η αξιοπρέπειά μου...
Απλά.μια.δηλωση ότι οι επίγονοι των ναζί συνεχίζουν την ίδια.πολιτικη έναντι της Ελλάδας και θα μαζευτούν τα τσουρέκια. Με την προϋπόθεση ότι ο μακρόν θέλει να παίξει.μπαλαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 13:32Δυσφορία λέει η Γερμανία για την νομιμοτατη αοζ Αιγύπτου Ελλάδας, ενώ δέκα χρόνια του γλύφουμε τον κωλο ενώ μας έχουν εξεσκισει στη λιτότητα. Από επιτυχία σε επιτυχία οι ευρωλαγνοι.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1073 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
05 Απρ 2024, 20:12
-
- 71 Απαντήσεις
- 1325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
26 Φεβ 2025, 11:08
-
- 18 Απαντήσεις
- 1353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
28 Μάιος 2023, 07:40
-
-
Νέα δημοσίευση πάμε με το Πί στο πρώτο ραντεβού;
από enaon » 24 Οκτ 2024, 19:41 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 1 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
24 Οκτ 2024, 19:42
-