Η οργή του λαού είναι ποταμι που δεν μπορουν να διαχειριστουν, λογικά θα πανε σε εκλογές για να εκτονωθεί η κατασταση ή θα πάνε σε κρατος καταστασης εκτακτης αναγκης με κρατικη βια σε εκτεταμενο βαθμο.dna replication έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 14:56παραιτούνται ό ένας μετα τον άλλο οι υπουργοί της κυβέρνησης
«Κάτω η δικτατορία των τραπεζών»
Re: «Κάτω η δικτατορία των τραπεζών»
Σε αυτό είμαι μαζί τους.
Είναι και λαός που συμπαθώ για δικούς μου λόγους.
Είναι και λαός που συμπαθώ για δικούς μου λόγους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Σιγα το νεο για τις τραπεζες του Λιβανου. Εχουν δημιουργησει ponzi σχηματα, εχουν capital controls κλπ ο κοσμος ειναι καιρο εξαγριωμενος σε μια οικονομια που ακολουθει δεκαετιες το νεοφιλελευθερο μοντελο και δεν εχει δει προκοπη.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τι λενε;
Παλιά τα παραέλεγα και εγώ για τις τράπεζες. Αλλά υπερβολές. Μια υπηρεσία είναι. Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι πλούσιοι μέτοχοι/στελέχη. Αλλά αυτοί σήμερα είναι αύριο δεν είναι. Μπορεί να χάσουν τα λεφτά τους ή να τα αυξήσουν. Δεν είναι μόνο τα χρήματα δύναμη σε αυτό το κόσμο.Antares έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 14:24Ενώ οι τράπεζες είναι ευαγή ιδρύματα τα οποία διαχειρίζεται η αφρόκρεμα του κόσμου τούτου.
Στο κάτω κάτω και εγώ το έχω απορία, σε τι χρειάζονται πέντε έξι σατανοοικογένειες τραπεζιτών να διαχειρίζονται το χρήμα παγκόσμια;
Μήπως κάθε κράτος δεν έχει οικονομολόγους και άλλους ειδικούς για την δική του οικονομία και παγκόσμια δεν μπορεί να γίνει συνεργασία αφήνοντας κάτι ονόματα απέξω;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Παλιά έλεγα και εγώ ότι είναι υπηρεσία. Μετά άλλαξα γνώμη. Είναι πολύ σημαντικό το τι θα χρηματοδοτηθεί, που θα πάει το χρήμα. Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε μια ανεπίσημη επίσκεψη σε μια σατανοοικογένεια. Αν του είπαν, θα κάνεις αυτά και αυτά, τα οποία έκανε, είναι ασήμαντο; Γνώμες είναι αυτές.Mansko έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 18:41
Παλιά τα παραέλεγα και εγώ για τις τράπεζες. Αλλά υπερβολές. Μια υπηρεσία είναι. Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι πλούσιοι μέτοχοι/στελέχη. Αλλά αυτοί σήμερα είναι αύριο δεν είναι. Μπορεί να χάσουν τα λεφτά τους ή να τα αυξήσουν. Δεν είναι μόνο τα χρήματα δύναμη σε αυτό το κόσμο.
Ποιος και γιατί δανείστηκε υπέρ του μέτρου για το ελληνικό δημόσιο; Ποιος χρηματοδοτεί τα τσοντοκάναλα;
Χρειάζεται ένα μακρύ χέρι, μη ελεγχόμενο από νόμους και συντάγματα, για να χρηματοδοτεί τέτοιες δράσεις. Αλλιώς θα είχαμε φτιάξει χώρα μόνο με τις επιδοτήσεις, την συμμετοχή στην ΕΕ και την δουλειά μας. Θέλουμε κανονική, δημιουργική δουλειά, έτσι δεν είναι;
οι τραπεζες έχουν ξεφύγει από την απλή διεκπεραίωση και διαμεσολάβηση του χρήματος όπως παλιά, στον ιμπεριαλισμό εχουν συγχωνευτεί με το βιομηχανικο κ.α. κεφαλαιο. επιτελούν ρυθμιστικό ρόλο στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή. Δεν υπάρχει ούτε μια σπιθαμή της σύγχρονης ζωής των ανθρώπων που δεν έχει παρεισφρήσει και επιρρεάσει η τράπεζα. Μέχρι πριν λίγα χρόνια γινόταν χαμός με τα γαμοδάνεια και τα διακοποδάνεια.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Κοίταξε οι πολιτικοί ηγέτες μας τον τελευταίο καιρό δεν έχουν και τόσα..."κότσια" ας το πούμε αλλά κάποιες φορές υπάρχει και η εξαίρεση. Βλέπεις ας πούμε τη Μέρκελ που κάθεται και γλείφει το μαύρο δικτάτορα Ερντογάν. Αν ήμουν εγώ πρωθυπουργός για λίγο καιρό ξέρεις τι θα του έκανα ε;Antares έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 20:17
Παλιά έλεγα και εγώ ότι είναι υπηρεσία. Μετά άλλαξα γνώμη. Είναι πολύ σημαντικό το τι θα χρηματοδοτηθεί, που θα πάει το χρήμα. Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε μια ανεπίσημη επίσκεψη σε μια σατανοοικογένεια. Αν του είπαν, θα κάνεις αυτά και αυτά, τα οποία έκανε, είναι ασήμαντο; Γνώμες είναι αυτές.
Σατανοοικογένειες σατανοοικογένειες. Κοίταξε δεν θα διαφωνήσω. Και μακάρι να ήταν μόνο μια δυο.
Κάτι πονηρές αλεπούδες. Με τις τσόντες δεν έχω πρόβλημα. Μακρύ χέρι ναι αλλά πάντα να ξέρεις υπάρχουν πολλοί από πίσω που δε φαίνονται.Ποιος και γιατί δανείστηκε υπέρ του μέτρου για το ελληνικό δημόσιο; Ποιος χρηματοδοτεί τα τσοντοκάναλα;
Χρειάζεται ένα μακρύ χέρι, μη ελεγχόμενο από νόμους και συντάγματα, για να χρηματοδοτεί τέτοιες δράσεις. Αλλιώς θα είχαμε φτιάξει χώρα μόνο με τις επιδοτήσεις, την συμμετοχή στην ΕΕ και την δουλειά μας. Θέλουμε κανονική, δημιουργική δουλειά, έτσι δεν είναι;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Tα ιδιωτικά κανάλια εννοώ που ασκούν προπαγάνδα και χαζεύουν τον κόσμο. Όχι ότι και η πορνογραφία δεν χρηματοδοτείται από χρήμα υπεράνω υποψίας. Όπως και πολλά άλλα.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δε ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά τα γεγονότα του Λιβάνου, επιταχύνουν και το κλείσιμο των εκκρεμοτήτων που
υπάρχουν στο Αιγαίο. Ο Μακρόν θέλει παρέμβαση προς όφελος της σουνιτικής πτέρυγας και θα ζητήσει τη βοήθεια
της Τουρκίας για αυτό.
υπάρχουν στο Αιγαίο. Ο Μακρόν θέλει παρέμβαση προς όφελος της σουνιτικής πτέρυγας και θα ζητήσει τη βοήθεια
της Τουρκίας για αυτό.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Υποθέτω πως ο Λίβανος θα επιστρέψει στη κατάσταση που βίωνε κατά τις αρχές τη δεκαετίας του 1980. Οι Ισραηλινοί
είχαν καταλάβει το νότιο τμήμα τότε, οι Σύροι το βόρειο και στις παραλιακές πόλεις βρίσκονταν τα στρατεύματα των
ΗΠΑ και της Γαλλίας. Ήταν η περίοδος που η Χεζμπολάχ εμφανίστηκε με δύο βομβιστικές επιθέσεις, η μία εις βάρος των
Αμερικανών Πεζοναυτών και η άλλη εις βάρος της Λεγεώνας των Ξένων αν δεν απατώμαι.
είχαν καταλάβει το νότιο τμήμα τότε, οι Σύροι το βόρειο και στις παραλιακές πόλεις βρίσκονταν τα στρατεύματα των
ΗΠΑ και της Γαλλίας. Ήταν η περίοδος που η Χεζμπολάχ εμφανίστηκε με δύο βομβιστικές επιθέσεις, η μία εις βάρος των
Αμερικανών Πεζοναυτών και η άλλη εις βάρος της Λεγεώνας των Ξένων αν δεν απατώμαι.
Fluffy έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 20:30οι τραπεζες έχουν ξεφύγει από την απλή διεκπεραίωση και διαμεσολάβηση του χρήματος όπως παλιά, στον ιμπεριαλισμό εχουν συγχωνευτεί με το βιομηχανικο κ.α. κεφαλαιο. επιτελούν ρυθμιστικό ρόλο στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή. Δεν υπάρχει ούτε μια σπιθαμή της σύγχρονης ζωής των ανθρώπων που δεν έχει παρεισφρήσει και επιρρεάσει η τράπεζα. Μέχρι πριν λίγα χρόνια γινόταν χαμός με τα γαμοδάνεια και τα διακοποδάνεια.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 13 δις Αναβαλλόμενοι φόροι τραπεζών
από Ληστοσυμμορίτης » 15 Δεκ 2024, 18:22 » σε Οικονομία - 4 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
19 Δεκ 2024, 15:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι ληστής τραπεζών; Μας κάνεις!
από Otto Weininger » 31 Μάιος 2023, 11:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Arisvilla
02 Ιουν 2023, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μήπως ήρθε η ώρα να επανεξετάσουμε τις προμήθειες των τραπεζών;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 05 Αύγ 2023, 20:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
05 Αύγ 2023, 20:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δάνεια εκτός τραπεζών? Κι όμως, γίνεται.
από Kauldron » 22 Οκτ 2023, 14:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Awesomatic
22 Οκτ 2023, 15:57
-