Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2020, 13:00
omg kai 3 lol έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 12:58
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 12:53
omg kai 3 lol έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 12:46
μαλιστα.. ποσοι ειναι οι πιστοι και ποσοι οι κερφααδες σε αυτη τη χωρα;
θεωρεις οτι τιθεται θεμα συγκρισης;
τουλαχιστον αυτοι συναθροιζονται σε ανοιχτο χωρο δε μαζευονται μερα παραμερα να σταυροκοπιουνται στις εκκλήσιες
Σαφέστατα και τίθεται θέμα σύγκρισης, αν το θέτεις έτσι.
Όχι μόνον με τους κεερφάδες αλλά και τους μπιτσομπαροπαπάρες και αντιεμβολιαστές που έτρεμαν για τα τσιπάκια.
Και άσε τα τσαλίμια της ισοπέδωσης του αριθμού των πιστών με τους φανατικούς που πιστεύουν στις προφητείες.
μονο που οι "πιστοι" ειναι εκατομμυρια και αποτελουν αντικειμενο πολιτικης εκμεταλλευσης και αρα διαφορετικης διαχειρισης σε σχεση με τους περιθωριακους ψεκασμενους που μπορεις ευκολα να τους ποινικοποιεις ή να τους διαγραφεις τα ποστ απο το φβ και το τουιτερ!
Οκ, συνεχίζεις στο ίδιο στυλάκι.
Δεν περίμενα κάτι άλλο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2020, 13:04
Εγώ πάντως, κάποια στιγμή θα κάνω μια πρόχειρη λίστα των φορουμιτών, που έχουν εκδηλωθεί υπέρ της χ ή ψ άποψης, τόσο για την πανδημία όσο και για τα μέτρα.
Και θα φανεί καθαρά η αναλογία των κομμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
omg kai 3 lol
από omg kai 3 lol » 10 Αύγ 2020, 13:04
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 13:00
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 12:53
Σαφέστατα και τίθεται θέμα σύγκρισης, αν το θέτεις έτσι.
Όχι μόνον με τους κεερφάδες αλλά και τους μπιτσομπαροπαπάρες και αντιεμβολιαστές που έτρεμαν για τα τσιπάκια.
Και άσε τα τσαλίμια της ισοπέδωσης του αριθμού των πιστών με τους φανατικούς που πιστεύουν στις προφητείες.
μονο που οι "πιστοι" ειναι εκατομμυρια και αποτελουν αντικειμενο πολιτικης εκμεταλλευσης και αρα διαφορετικης διαχειρισης σε σχεση με τους περιθωριακους ψεκασμενους που μπορεις ευκολα να τους ποινικοποιεις ή να τους διαγραφεις τα ποστ απο το φβ και το τουιτερ!
Δεν περίμενα κάτι άλλο.

το μονο ευκολο σαυτη τη ζωη οταν σου λεει καποιος οτι κατι ειναι μαυρο να ψαχνεις και να του βρισκεις το αντιθετο χρωμα,
με αυτη τη τακτικη εχεις 1000% εγγυημενη επιτυχια
ειναι ομως αυτη η τακτικη η ενδεδειγμενη απαντηση σε καθε περιπτωση;
-
omg kai 3 lol
από omg kai 3 lol » 10 Αύγ 2020, 13:09
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 13:04
Εγώ πάντως, κάποια στιγμή θα κάνω μια πρόχειρη λίστα των φορουμιτών, που έχουν εκδηλωθεί υπέρ της χ ή ψ άποψης, τόσο για την πανδημία όσο και για τα μέτρα.
εγω παλι αντι να φτιαχνω ασπρο-μαυρες διχαστικες λιστες ανευ ουσιας, σε παρα πολλα νηματα με βρισκω να συμφωνω με τις αποψεις πολλων χρηστων απολες σχεδον τις κομματικες αποχρωσεις
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2020, 13:24
omg kai 3 lol έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 13:04
Δεν περίμενα κάτι άλλο.

το μονο ευκολο σαυτη τη ζωη οταν σου λεει καποιος οτι κατι ειναι μαυρο να ψαχνεις και να του βρισκεις το αντιθετο χρωμα,
Οκ, αν βρεις έστω και έναν ζαίο* που να τα έχει ρίξει στο κόμμα που ψήφισε όσο εγώ, χωρίς γενικόλογες παπαρίτσες, θα παραδεχθώ ότι έχεις δίκιο.
Η δική μου εντύπωση είναι ότι ο ζαίοι συμπεριφέρονται ως ζηλωτές, που θεωρούν αμαρτία να πουν κακή κουβέντα για το χώρο τους ή τις επιλογές του κόμματος που ψήφισαν. Μόνον ως αντιπολίτευση ταυτοποιούνται.

*Στο "ζαίος" περιλαμβάνονται αρκετά κόμματα ή αποκόμματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2020, 13:27
omg kai 3 lol έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 13:09
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 13:04
εγω παλι αντι να φτιαχνω ασπρο-μαυρες διχαστικες λιστες ανευ ουσιας, σε παρα πολλα νηματα
με βρισκω να συμφωνω με τις αποψεις πολλων χρηστων απολες σχεδον τις κομματικες αποχρωσεις
Ε, αυτό σημαίνει ότι συμφωνείς και με νδκράτες.
Αλλά το ζητούμενο δεν είναι η συμφωνία γιατί αυτό είναι πανεύκολο.
Τα συγκεκριμένα στοιχεία της διαφωνίας είναι το ζητούμενο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
omg kai 3 lol
από omg kai 3 lol » 10 Αύγ 2020, 13:30
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 13:24
omg kai 3 lol έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 13:04
Δεν περίμενα κάτι άλλο.

Οκ, αν βρεις έστω και έναν ζαίο* που να τα έχει ρίξει στο κόμμα που ψήφισε όσο εγώ, χωρίς γενικόλογες παπαρίτσες, θα παραδεχθώ ότι έχεις δίκιο.
Η δική μου εντύπωση είναι ότι ο ζαίοι συμπεριφέρονται ως ζηλωτές, που θεωρούν αμαρτία να πουν κακή κουβέντα για το χώρο τους ή τις επιλογές του κόμματος που ψήφισαν. Μόνον ως αντιπολίτευση ταυτοποιούνται.

προσωπικα αποφευγω τις αντιπαραθεσεις με καθε ειδους ζηλωτες..
ειδικα οταν η αντιπαραθεση των οποιων στοιχειων καταληγει ανουσια
-
foscilis
από foscilis » 10 Αύγ 2020, 13:48
talaipwros έγραψε: ↑08 Αύγ 2020, 22:14
Γνωρίζετε έστω και έναν από αυτούς που λένε οτι δεν υπάρχει ιος, που να ψηφιζει ΝΔ;
ναι, τον φούρναρη της γειτονιάς. Παροτρύνει τους πελάτες να μπαίνουν χωρίς μάσκα και σαν καλός επιχειρηματίας στη βαθιά καραντίνα είχε βγάλει υπερυψωμένα τραπεζάκια όπου μπορούσες να απολαύσεις τη μπύρα σου στο όρθιο (είχε φέρει φυσικά και μπύρες). Ο ίδιος κάνει μόνο PR με τους πελάτες που αράζουν απέξω, όλη μα όλη η δουλειά γίνεται από πιτσιρίκες που προσλαμβάνονται με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για άτομα κάτω των 24 και απολύονται στα 24α γενέθλιά τους.
Πρέπει να πω ότι αυτόν έχω κατεξοχήν στο μυαλό μου σαν μικρό επιχειρηματία που στηρίζει ΝΔ, όταν τους βρίζω σκέφτομαι την κωλόφατσά του για έμπνευση.
-
hellegennes
από hellegennes » 10 Αύγ 2020, 14:04
Όχι ότι δεν υπάρχουν άτομα που εκμεταλλεύονται το σύστημα έτσι*, αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω πώς γνωρίζεις τόσο καλά τις ηλικίες όλων των κοριτσιών που δουλεύουν στον φούρναρη. Επίσης πώς γνωρίζεις ότι τις παίρνει μέσω ΟΑΕΔ. Πιάνεις κουβεντούλα με όλες και σου το έχουν πει, ακούς ράδιο αρβύλα της γειτονιάς ή απλώς το φαντάζεσαι;
* φυσικά δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια αυτό, έχουν δικλείδες τα προγράμματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
wooded glade
από wooded glade » 10 Αύγ 2020, 19:26
Οι ψεκασμένοι πάντα πείθονται αρκεί κάποιος να τους προκαλεί εντύπωση.
Ένας ψηλέας 1.90, ο οποίος έχει και μία Μερσεντές, πάντα πείθει έναν ψεκασμένο ενώ ο κοντός-αδύνατος που μπορεί να λέει την αλήθεια αγνοείται από τον ψεκασμένο.
Συμπέρασμα, πρέπει να είσαστε 1.90 και να κυκλφοράτε με Μερσεντές. Μετά λέτε ότι θέτε στον κόσμο.
Ένας τέτοιος τύπος μιλώντας σε ακροατήριο αγγλομαθών λίγους μήνες μετά το μπρέξιτ τους έλεγε "δεν θα γίνει το μπρέξιτ, διότι σταματήσει το κίνημα momentum".
Επεμβαίνω εγώ και λέω "καλά μπορεί να μην γίνει, αλλά οπωσδήποτε το μπρέξιτ κονόμησε +10 μονάδες μετά το δημοψήφισμα αφού οι Τόρυς είναι τώρα όλοι υπέρ και όσο για τη momentum είναι η αριστερή συνιστώσα του μπρέξιτ, τι μας λέτε ;".
Ο άλλος (που υποστήριζε ζαίους στην Ελλάδα) φώναζε "εμένα θ' ακούτε, ότι σας λέω εγώ" και οι διάφοροι ψεκασμένοι τα πίστευαν μάλλον.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
περαστικος
από περαστικος » 10 Αύγ 2020, 19:59
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 13:24
Όπως η ΝΔ για παράδειγμα!

Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16
Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
-
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 10 Αύγ 2020, 20:05
talaipwros έγραψε: ↑08 Αύγ 2020, 22:14
Γνωρίζετε έστω και έναν από αυτούς που λένε οτι δεν υπάρχει ιος, που να ψηφιζει ΝΔ;
ειναι συμπτωση οτι οι παρανοικοι ψεκασμενοι αποφευγουν την ΝΔ οπως ο διαολος το λιβανι;
Που να πιστεύει πως δεν υπάρχει καθόλου κανέναν.
Που να πιστεύει πως είτε είναι κατασκευασμένος σε εργαστήρια από την ΝΤΠ, είτε δεν είναι επικίνδυνος και η ΝΤΠ το έχει μεθοδευσει όλο αυτό ...3 γιατρούς σε νοσοκομείο.
Από αυτούς, οι 2 είναι θρησκευόμενοι νεοδημοκράτες , και η 1 ημιτρελη. υποψήφια με ΚιΝΑΛ στις ευρωεκλογές.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
stella
- Συντονίστρια
- Phorum.gr user: stella
από stella » 10 Αύγ 2020, 20:09
2 ταρίφες μόνο τον Αύγουστο έχω συναναστραφεί που ψηφίζουν ΝΔ (ή μάλλον ψήφισαν), πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ιός και ότι θέλουν να μας βάλουν τσιπάκι. Ανησυχώ για το BEAT.
-
foscilis
από foscilis » 10 Αύγ 2020, 20:12
hellegennes έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 14:04
Όχι ότι δεν υπάρχουν άτομα που εκμεταλλεύονται το σύστημα έτσι*, αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω πώς γνωρίζεις τόσο καλά τις ηλικίες όλων των κοριτσιών που δουλεύουν στον φούρναρη. Επίσης πώς γνωρίζεις ότι τις παίρνει μέσω ΟΑΕΔ. Πιάνεις κουβεντούλα με όλες και σου το έχουν πει, ακούς ράδιο αρβύλα της γειτονιάς ή απλώς το φαντάζεσαι;
Πρώτον φαίνεται.
Δεύτερον είναι συμμαθητες οι γιοι μας και η γυναίκα του λαλιστατη.
Αντίθετα με εσένα έχω
κοινωνική ζωή.
-
wooded glade
από wooded glade » 10 Αύγ 2020, 21:44
stella έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 20:09
2 ταρίφες μόνο τον Αύγουστο έχω συναναστραφεί που ψηφίζουν ΝΔ (ή μάλλον ψήφισαν), πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ιός και ότι θέλουν να μας βάλουν τσιπάκι. Ανησυχώ για το BEAT.
Άκυρο.
Οι ταρίφες ακούνε Τράγκα όλοι !
Έπαιρνα ταξί στις 7 η ώρα το πρωϊ και μου βάζανε να ακούω Τράγκα, το τέταρτο ράϊχ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
15 Ιαν 2024, 12:45
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 1009 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
16 Ιούλ 2024, 17:41
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Δεκ 2023, 09:26
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
25 Οκτ 2024, 18:52
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.