112: Άλλη μιά μούφα της ΝΔ. Πάλι δε λειτούργησε.
- hellegennes
Re: 112: Άλλη μιά μούφα της ΝΔ. Πάλι δε λειτούργησε.
Έβγαλαν πρόβλεψη για πλημμύρες; Γιατί αν δεν έβγαλαν τέτοια πρόβλεψη τι ακριβώς πρέπει να κάνει η πολιτική προστασία; Να στέλνει μηνύματα κάθε φορά που βρέχει κάπου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
hellegennes έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 22:45Έβγαλαν πρόβλεψη για πλημμύρες; Γιατί αν δεν έβγαλαν τέτοια πρόβλεψη τι ακριβώς πρέπει να κάνει η πολιτική προστασία; Να στέλνει μηνύματα κάθε φορά που βρέχει κάπου;
Πρόβλεψη για πλημμύρες δεν βγαίνει πουθενά..
ελα μωρέ χέλη οκ, μην τα μπερδεύουμε ολα μαζι. Αν πράγματι μιλάμε σοβαρά όταν λέμε ότι δεν μας ενημερώνουν γιατί είμαστε ηλίθιοι οκ, ας το δεχθούμε και ας μην το ζαλίζουμε με τεχνικά προβλήματα. Ίσως έχει βάση.hellegennes έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 22:45Έβγαλαν πρόβλεψη για πλημμύρες; Γιατί αν δεν έβγαλαν τέτοια πρόβλεψη τι ακριβώς πρέπει να κάνει η πολιτική προστασία; Να στέλνει μηνύματα κάθε φορά που βρέχει κάπου;
Αλλιώς οκ, έπεσε μεγάλη ποσότητα, στην ταράτσα έχω 1-wire βροχόμετρο απο το 2005, το κόστος είναι αστείο, κάποτε θέλουμε να μας ενημερώνει αυτόματα το σύστημα όταν συμβαίνουν ακραίες καταστάσεις νομίζω, άσχετα με τον χαρδαλιά και την νδ κλπ.
- hellegennes
Πώς δεν βγαίνει. Σε άλλα κράτη μια χαρά βγαίνει. Δες την τρέχουσα κατάσταση στο ΗΒ:Gewponos90 έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 22:52hellegennes έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 22:45Έβγαλαν πρόβλεψη για πλημμύρες; Γιατί αν δεν έβγαλαν τέτοια πρόβλεψη τι ακριβώς πρέπει να κάνει η πολιτική προστασία; Να στέλνει μηνύματα κάθε φορά που βρέχει κάπου;
Πρόβλεψη για πλημμύρες δεν βγαίνει πουθενά..
https://flood-warning-information.servi ... k/warnings
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μ. Αναδρανιστάκης Υποδιοικητής ΕΜΥ
Σε σχέση με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν στη χώρα τις τελευταίες ημέρες η ΕΜΥ επισημαίνει τα εξής:
α. Την Τρίτη 4/8/2020 με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού προειδοποιούσε για έντονα καιρικά φαινόμενα που θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας από την Τετάρτη 5/8 έως και την Κυριακή 9/8.
Την Πέμπτη 6/8/2020 το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού επικαιροποιήθηκε με περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες. Για την περιοχή της Εύβοιας όπου τα ισχυρά φαινόμενα είχαν τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα, ανέφερε συγκεκριμένα:
“Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από θυελλώδεις ανέμους, θα επηρεάσουν: Το ΣΑΒΒΑΤΟ (08-08-2020) την Θεσσαλία, τη Στερεά και την Εύβοια. Την ΚΥΡΙΑΚΗ (9-08-2020) τη Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες μέχρι και τις πρωινές ώρες”.
β. Στα Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού η ΕΜΥ ποτέ δεν αναφέρει ύψη υετού αναλυτικά ανά περιοχή διότι αυτό δεν είναι εφικτό, όπως είναι γνωστό σε όλη την μετεωρολογική επιστημονική κοινότητα.
Σε σχέση με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν στη χώρα τις τελευταίες ημέρες η ΕΜΥ επισημαίνει τα εξής:
α. Την Τρίτη 4/8/2020 με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού προειδοποιούσε για έντονα καιρικά φαινόμενα που θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας από την Τετάρτη 5/8 έως και την Κυριακή 9/8.
Την Πέμπτη 6/8/2020 το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού επικαιροποιήθηκε με περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες. Για την περιοχή της Εύβοιας όπου τα ισχυρά φαινόμενα είχαν τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα, ανέφερε συγκεκριμένα:
“Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από θυελλώδεις ανέμους, θα επηρεάσουν: Το ΣΑΒΒΑΤΟ (08-08-2020) την Θεσσαλία, τη Στερεά και την Εύβοια. Την ΚΥΡΙΑΚΗ (9-08-2020) τη Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες μέχρι και τις πρωινές ώρες”.
β. Στα Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού η ΕΜΥ ποτέ δεν αναφέρει ύψη υετού αναλυτικά ανά περιοχή διότι αυτό δεν είναι εφικτό, όπως είναι γνωστό σε όλη την μετεωρολογική επιστημονική κοινότητα.
- Υδράργυρος
Δεν εχει σημασια η προβλεψη. Εμενα η εφαρμογη που εχω στο κινητο μου εστειλε τρεις ειδοποιησεις τη νυχτα του σαββατου για εντονες καταιγιδες.
Εφοσον η κακοκαιρια που ειχε προβλεφθει ηταν σε εξελιξη, και υπηρχε ενα συστημα καταιγιδων απο το βραδυ του σαββατου, θα μπορουσαν να το ενεργοποιησουν.
Απλα το επιτελικο κρατος ηταν διακοπες
- omg kai 3 lol
Όταν έχεις χιλιάδες κεραυνούς να βομβαρδίζουν τη περιοχή και γίνεται κυριολεκτικά χαλασμός κυρίου έξω από το παράθυρο σου χρειάζεσαι τη πολιτική προστασία να σου στείλει το σμς στα άγρια χαράματα για να προστατευτείς?
περισσότερο σαν αποποίηση ευθύνης θα έμοιαζε αν γινόταν
οι κάτοικοι εκεί δεν έχουν τηλεοράσεις - ιντερνέτ - ραδιόφωνο για ενημέρωση?
τον Κολυδά μόνο οι φορουμιτες κομμουνιστές και συριζομποτ τον άκουσαν? (κι αυτοί μάλλον κατόπιν εορτής)
δε γνωρίζουν οι ίδιοι το τόπο τους και περιμένουν το αθηναϊκό κράτος να τους στείλει ένα σμς για να σωθούν?
περισσότερο σαν αποποίηση ευθύνης θα έμοιαζε αν γινόταν
οι κάτοικοι εκεί δεν έχουν τηλεοράσεις - ιντερνέτ - ραδιόφωνο για ενημέρωση?
τον Κολυδά μόνο οι φορουμιτες κομμουνιστές και συριζομποτ τον άκουσαν? (κι αυτοί μάλλον κατόπιν εορτής)
δε γνωρίζουν οι ίδιοι το τόπο τους και περιμένουν το αθηναϊκό κράτος να τους στείλει ένα σμς για να σωθούν?
Δεν είναι απλά τα πράγματα.
Δεν μπορείς να προβλέψεις εύκολα πλημμύρες (δεν μιλώ για βροχοπτώσεις). Οι πλημμύρες είναι συνδυασμοί πολλών πραγμάτων ταυτόχρονα. Από τον τρόπο και το χρόνο που πέφτει η βροχή μέχρι τη μορφολογία του εδάφους της λεκάνης απορροής, την εδαφοκάλυψη κλπ.
Δεν μπορείς να προβλέψεις εύκολα πλημμύρες (δεν μιλώ για βροχοπτώσεις). Οι πλημμύρες είναι συνδυασμοί πολλών πραγμάτων ταυτόχρονα. Από τον τρόπο και το χρόνο που πέφτει η βροχή μέχρι τη μορφολογία του εδάφους της λεκάνης απορροής, την εδαφοκάλυψη κλπ.
Αυτά, βρε συ, τα αναφέρει για τις μισές περιοχές της χώρας. Έχεις δει τις μισές περιοχές να εκκενώνονται;πήζον bot έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 23:35Μ. Αναδρανιστάκης Υποδιοικητής ΕΜΥ
Ναι, περίμεναν κακοκαιρία. Μπορούσες εσύ να προβλέψεις ότι το μέρος θα γίνει θάλασσα;
Ρε σεις, μην ταΐζετε το τρολ
"βεβαιως θα ειχα φυγει αν με ειχαν ενημερωσει" λεει κατοικος στο βιντεο
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Θες να πεις ότι ο σρζ κάμει φτηνή αντιπολίτευση, χόρχε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 16:18Στην αντιπολίτευση.Gewponos90 έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 16:16Εγω έχω άλλη απορία για το 112. Στις πλημμύρες δεν χρειαζεται γιατί μπορεί να προκαλέσει πανικό. Στις φωτιές επίσης το ίδιο γιατί από όσο ξέρω δεν λειτούργησε στις πρόσφατες μεγάλες φωτιές της Κορινθίας. Τελικά χρειάζεται κάπου;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Να προσέξουμε κάτι:
οι μετεωρολογικές προβλέψεις αφορούν βροχόπτωση, όχι πλημμύρες. Πλημμυρισμός είναι η υπερχείλιση υδάτινων όγκων κατά την απορροή.
Οι πλημμύρες δεν εξαρτώνται μόνο από τις βροχοπτώσεις. Πχ. σε εξίσου ακραία καιρικά φαινόμενα δεν είχαμε ίδιες πλημμύρες και νεκρούς.
Δεν μπορείς να προβλέψεις εύκολα τα πλημμυρικά φαινόμενα.
Τους διδάξατε καλά με τα Μάτια και τα Φρύδιαsys3x έγραψε: ↑11 Αύγ 2020, 19:06Θες να πεις ότι ο σρζ κάμει φτηνή αντιπολίτευση, χόρχε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 16:18Στην αντιπολίτευση.Gewponos90 έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 16:16Εγω έχω άλλη απορία για το 112. Στις πλημμύρες δεν χρειαζεται γιατί μπορεί να προκαλέσει πανικό. Στις φωτιές επίσης το ίδιο γιατί από όσο ξέρω δεν λειτούργησε στις πρόσφατες μεγάλες φωτιές της Κορινθίας. Τελικά χρειάζεται κάπου;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 88 Απαντήσεις
- 2993 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
10 Οκτ 2023, 15:10
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι ειναι μουφα η ιστορια του Φειδιππίδη
από Μαδουραίος » 10 Νοέμ 2024, 10:08 » σε Ιστορία - 60 Απαντήσεις
- 1169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
10 Νοέμ 2024, 12:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Long covid ήταν μούφα - ποιος να το περίμενε...
από hellegennes » 29 Νοέμ 2023, 16:45 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 4 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
29 Νοέμ 2023, 22:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μούφα ήταν τελικά η "Σφαγή της Τιεν Αμεν"
από Kauldron » 24 Μάιος 2023, 11:03 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron