Ως σατανιστής πικράθηκες ή ως σαβουρολάγνος ;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Σαν φανατικος χριστιανος που εισαι, δεν περιμενα καλυτερη απαντηση. Για την ταμπακιερα ομως τιποτα, ετσι;
Κοιτα, εγω δεν ειμαι χριστιανος αλλα και μια πουτσα σε στηση εχει να προσφερει περισσοτερα υψηλα νοηματα απο τον phylax.Alphabet έγραψε: ↑13 Αύγ 2020, 13:28Σαν φανατικος χριστιανος που εισαι, δεν περιμενα καλυτερη απαντηση. Για την ταμπακιερα ομως τιποτα, ετσι;
«Είναι πρωτοφανές, η τέχνη δεν αναπαριστά, αλλά βάζει τους ανθρώπους να σκεφτούν» αναφέρει ο Κωστής Γεωργίου, ο οποίος επισημαίνει πως ποτέ δεν έχει δεχτεί αντίδραση για έργο του στο εξωτερικό, αντίθετα αυτό συνέβη στην Ελλάδα, τη χώρα στην οποία ουδέποτε υπήρξε «εικαστική παιδεία και εκπαίδευση» ...και γεματη χριστανοταλιμπαν θα ελεγα εγω.
Ο Κωστής Γεωργίου έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 90 ατομικές εκθέσεις σε πολύ σημαντικές γκαλερί και μουσεία σε όλο τον κόσμο. Έργα του μεγάλων διαστάσεων έχουν εγκατασταθεί στη Σαγκάη, στις Βρυξέλλες καθώς και σε δημόσιους χώρους και δημόσια πάρκα και κήπους στην Κίνα.
Έργα του Κωστή Γεωργίου βρίσκονται σε μεγάλα μουσεία, ιδρύματα και τράπεζες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άλλα έχουν δημοπρατηθεί στα Bonhams και τα Sotheby’s του Λονδίνου. Tο 1993 βραβεύθηκε στην Τριενάλε της Οσάκα.
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
νουδουλα ψηφισαν οι πιστοι.
Το χαϊλάιτ είναι ότι όσοι βλέπουν σαχλοταινίες, διαβάζουν αντίστοιχα βιβλία ή δεν διαβάζουν καν (πέρα από αποσπασματικούς τίτλους σε... ψαγμένα σάιτ) έχουν εμπεριστατωμένη θεολογική άποψη.
Μού θύμισες ένα παλιό, λίγο κρύο είναι η αλήθεια ανέκδοτο, αλλά ενδεικτικό στην περίπτωσή μας. Δύο φίλοι συζητούν για τους γάμους τους, ο ένας ευχαριστημένος, ο άλλος όχι τόσο και του ζητά να μάθει το μυστικό της επιτυχίας. Α κοίτα να δεις του λέει, έχουμε μοιράσει τις δουλειές της οικογενείας, η γυναίκα μου έχει αναλάβει τις ασήμαντες αποφάσεις της οικογενείας και εγώ τις σημαντικές. Δηλαδή, ρωτάει ο άλλος; Να σου πω. Εκείνη αποφασίζει για το πού θα πάμε διακοπές, σε ποιο σχολείο θα στείλουμε τα παιδιά, αν θα αλλάξουμε σπίτι, ποιος θα έχει το αυτοκίνητο και ποιος θα πηγαίνει στη δουλειά με το λεωφορείο και τέτοια. Εγώ αποφασίζω για το τί φιλοσοφική γραμμή θα τηρήσουμε, τι στάση θα κρατήσει η οικογένεια απέναντι στην ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ κλπ ( είναι όπως έγραψα παλιό, ακόμη δεν γνώριζαν οι πατριώτες τι τους περιμένειAlphabet έγραψε: ↑13 Αύγ 2020, 10:23Υπηρξαν και υπαρχουν πολλες παρεμβασεις στα εθνικα θεματα χωρις καμμια αρμοδιοτητα, στην παιδεια, στο αν επιτρεπουν να διδασκεται το μαθημα της εξελιξης στα σχολεια, στο τι θα αναφερουν οι ταυτοτητες αν θυμασαι, στο αν επιτρεπουν καυση νεκρων στην Ελλαδα (ελεος!), ακομα και στην συμβολη τους στην υποκουλτουρα που τοσο σε ενοχλει (οπως και εμενα) με το να ομαδοποιει και να οπαδοποιει τον κοσμο με προσφατο παραδειγμα την καταστροφη του κοκκινου αγαλματος του Γεωργιου στο Φαληρο.sharp έγραψε: ↑12 Αύγ 2020, 22:48Στη δική μου επεμβαίνει πολύ λίγο έως καθόλου. Εκτός αν θεωρείς δραματική εξέλιξη το ότι με βάφτισαν (που ούτε το θυμάμαι) και άλλα τέτοια. Εσένα πού επεμβαίνει τόσο ριζικά, αν επιτρέπεις;
Αντιθέτως η διάχυτη υποκουλτούρα των πολλών γύρω μου με επηρεάζει και ενοχλεί καθημεινά αφάνταστα. Και δεν εννοώ μόνο στην τέχνη, αλλά στον τρόπο ζωής, από το πώς μιλάνε, οδηγάνε, φέρονται κλπ.
Γιατι οχι;περαστικος έγραψε: ↑13 Αύγ 2020, 13:46Κοιτα, εγω δεν ειμαι χριστιανος αλλα και μια πουτσα σε στηση εχει να προσφερει περισσοτερα υψηλα νοηματα απο τον phylax.
Το ερωτικο καλεσμα, η ερωτικη διεισδυη στον γυναικειο κολπο, η αναπαραγωγη του ανθρωπινου ειδους, η αναγκη γι την κλυψη και τον κορεσμο των πρωτογονων αναγκων.
Προτεινω να στησουμε εναν γιγαντιο φαλλο στην θεση του Phylax.
Κάτι πιο πρόσφατο;Alphabet έγραψε: ↑13 Αύγ 2020, 10:23Υπηρξαν και υπαρχουν πολλες παρεμβασεις στα εθνικα θεματα χωρις καμμια αρμοδιοτητα, στην παιδεια, στο αν επιτρεπουν να διδασκεται το μαθημα της εξελιξης στα σχολεια, στο τι θα αναφερουν οι ταυτοτητες αν θυμασαι, στο αν επιτρεπουν καυση νεκρων στην Ελλαδα (ελεος!), ακομα και στην συμβολη τους στην υποκουλτουρα που τοσο σε ενοχλει (οπως και εμενα) με το να ομαδοποιει και να οπαδοποιει τον κοσμο με προσφατο παραδειγμα την καταστροφη του κοκκινου αγαλματος του Γεωργιου στο Φαληρο.sharp έγραψε: ↑12 Αύγ 2020, 22:48Στη δική μου επεμβαίνει πολύ λίγο έως καθόλου. Εκτός αν θεωρείς δραματική εξέλιξη το ότι με βάφτισαν (που ούτε το θυμάμαι) και άλλα τέτοια. Εσένα πού επεμβαίνει τόσο ριζικά, αν επιτρέπεις;
Αντιθέτως η διάχυτη υποκουλτούρα των πολλών γύρω μου με επηρεάζει και ενοχλεί καθημεινά αφάνταστα. Και δεν εννοώ μόνο στην τέχνη, αλλά στον τρόπο ζωής, από το πώς μιλάνε, οδηγάνε, φέρονται κλπ.
Το οτι ο κορωνοιος μας ηρθε απο τα Ιεροσολυμα και ομως κανενα καναλι δεν τολμαει να ο αναφερει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Αύγ 2020, 18:22Κάτι πιο πρόσφατο;Alphabet έγραψε: ↑13 Αύγ 2020, 10:23Υπηρξαν και υπαρχουν πολλες παρεμβασεις στα εθνικα θεματα χωρις καμμια αρμοδιοτητα, στην παιδεια, στο αν επιτρεπουν να διδασκεται το μαθημα της εξελιξης στα σχολεια, στο τι θα αναφερουν οι ταυτοτητες αν θυμασαι, στο αν επιτρεπουν καυση νεκρων στην Ελλαδα (ελεος!), ακομα και στην συμβολη τους στην υποκουλτουρα που τοσο σε ενοχλει (οπως και εμενα) με το να ομαδοποιει και να οπαδοποιει τον κοσμο με προσφατο παραδειγμα την καταστροφη του κοκκινου αγαλματος του Γεωργιου στο Φαληρο.sharp έγραψε: ↑12 Αύγ 2020, 22:48Στη δική μου επεμβαίνει πολύ λίγο έως καθόλου. Εκτός αν θεωρείς δραματική εξέλιξη το ότι με βάφτισαν (που ούτε το θυμάμαι) και άλλα τέτοια. Εσένα πού επεμβαίνει τόσο ριζικά, αν επιτρέπεις;
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Ο παππάς πίνει από το ποτήρι,οτι απομένει.MiGiSukhoI έγραψε: ↑11 Αύγ 2020, 16:56Να κάνουμε τεστ.
Να πάει ο παπάς να μεταλάβει ασθενείς με covid στις ΜΕΘ και μετά να κοινωνήσει και αυτός από το ίδιο κουτάλι.
Καλό στην Ιατρική Επιστήμη θα κάνουν.
Το ότι ακόμη αναφέρεστε στον κορωνοϊό από τα Ιεροσόλυμα κλείνοντας επιλεκτικά τα μάτια σε όλα τα δίποδα που συνωστίζονται τις τελευταίες μέρες, δηλαδή τον ορισμό της μαζικής υποκουλτούρας, σημαίνει ότι εκτός από εμμονές πάσχετε και από τύφλωση.περαστικος έγραψε: ↑13 Αύγ 2020, 18:24Το οτι ο κορωνοιος μας ηρθε απο τα Ιεροσολυμα και ομως κανενα καναλι δεν τολμαει να ο αναφερει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Αύγ 2020, 18:22Κάτι πιο πρόσφατο;Alphabet έγραψε: ↑13 Αύγ 2020, 10:23
Υπηρξαν και υπαρχουν πολλες παρεμβασεις στα εθνικα θεματα χωρις καμμια αρμοδιοτητα, στην παιδεια, στο αν επιτρεπουν να διδασκεται το μαθημα της εξελιξης στα σχολεια, στο τι θα αναφερουν οι ταυτοτητες αν θυμασαι, στο αν επιτρεπουν καυση νεκρων στην Ελλαδα (ελεος!), ακομα και στην συμβολη τους στην υποκουλτουρα που τοσο σε ενοχλει (οπως και εμενα) με το να ομαδοποιει και να οπαδοποιει τον κοσμο με προσφατο παραδειγμα την καταστροφη του κοκκινου αγαλματος του Γεωργιου στο Φαληρο.
ΦΑΑΑΠ!
Αυτα τα διποδα εννοεις;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Αύγ 2020, 18:30Το ότι ακόμη αναφέρεστε στον κορωνοϊό από τα Ιεροσόλυμα κλείνοντας επιλεκτικά τα μάτια σε όλα τα δίποδα που συνωστίζονται τις τελευταίες μέρες, δηλαδή τον ορισμό της μαζικής υποκουλτούρας, σημαίνει ότι εκτός από εμμονές πάσχετε και από τύφλωση.περαστικος έγραψε: ↑13 Αύγ 2020, 18:24Το οτι ο κορωνοιος μας ηρθε απο τα Ιεροσολυμα και ομως κανενα καναλι δεν τολμαει να ο αναφερει.
ΦΑΑΑΠ!
Έχω μιλήσει και γι' αυτά.περαστικος έγραψε: ↑13 Αύγ 2020, 18:38Αυτα τα διποδα εννοεις;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Αύγ 2020, 18:30Το ότι ακόμη αναφέρεστε στον κορωνοϊό από τα Ιεροσόλυμα κλείνοντας επιλεκτικά τα μάτια σε όλα τα δίποδα που συνωστίζονται τις τελευταίες μέρες, δηλαδή τον ορισμό της μαζικής υποκουλτούρας, σημαίνει ότι εκτός από εμμονές πάσχετε και από τύφλωση.περαστικος έγραψε: ↑13 Αύγ 2020, 18:24
Το οτι ο κορωνοιος μας ηρθε απο τα Ιεροσολυμα και ομως κανενα καναλι δεν τολμαει να ο αναφερει.
ΦΑΑΑΠ!