Μου εφυγε μια κλανια απο το γελιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2018, 16:28Ο Τζήμερος έχει μία πολύ σοβαρή και ορθολογικά δομημένη επιχειρηματολογία την οποία οι αριστεροί αδυνατούν να αντιμετωπίσουν.
Βαρέθηκες το μουντιάλ; Βοήθησε κι εσύ το Τζήμερο να βγάλει ...εκτός νόμου το ΚΚΕ
Re: Βαρέθηκες το μουντιάλ; Βοήθησε κι εσύ το Τζήμερο να βγάλει ...εκτός νόμου το ΚΚΕ
Re: Βαρέθηκες το μουντιάλ; Βοήθησε κι εσύ το Τζήμερο να βγάλει ...εκτός νόμου το ΚΚΕ
Πώς λέμε ότι ο Μάρκος Σεφερλής έχει μια σοβαρή και ορθολογικά δομημένη Εγελιανή διαλεκτική;foscilis έγραψε: ↑03 Ιούλ 2018, 17:02Μου εφυγε μια κλανια απο το γελιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2018, 16:28Ο Τζήμερος έχει μία πολύ σοβαρή και ορθολογικά δομημένη επιχειρηματολογία την οποία οι αριστεροί αδυνατούν να αντιμετωπίσουν.
Αυτό
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2018, 16:28Ο Τζήμερος έχει μία πολύ σοβαρή και ορθολογικά δομημένη επιχειρηματολογία την οποία οι αριστεροί αδυνατούν να αντιμετωπίσουν. Έτσι προσπαθούν να αποδομήσουν την προσωπικότητά του, παρουσιάζοντας ως καρικατούρα, έναν από τους λίγους αξιοπρεπείς πολιτικούς άνδρες της χώρας.

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
με καποιον τροπο καταφερνει ταυτοχρονα να ειναι ολα τα παραπανω. δηλαδη και σοβαρος, και καρικατουρα. διαβαζεις κειμενο του και εχει μια προταση που σε κανει να σκεφτεσαι "σωστος" και την αμεσως επομενη "ε το νουμερο"ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2018, 16:28Ο Τζήμερος έχει μία πολύ σοβαρή και ορθολογικά δομημένη επιχειρηματολογία την οποία οι αριστεροί αδυνατούν να αντιμετωπίσουν. Έτσι προσπαθούν να αποδομήσουν την προσωπικότητά του, παρουσιάζοντας ως καρικατούρα, έναν από τους λίγους αξιοπρεπείς πολιτικούς άνδρες της χώρας.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- nik_killthemall
+ 1Lugozzi έγραψε: ↑03 Ιούλ 2018, 17:15ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2018, 16:28Ο Τζήμερος έχει μία πολύ σοβαρή και ορθολογικά δομημένη επιχειρηματολογία την οποία οι αριστεροί αδυνατούν να αντιμετωπίσουν. Έτσι προσπαθούν να αποδομήσουν την προσωπικότητά του, παρουσιάζοντας ως καρικατούρα, έναν από τους λίγους αξιοπρεπείς πολιτικούς άνδρες της χώρας.
- Το δικό του πρόβλημα του είναι πως δεν έχει αίσθηση του μέτρου στην ειλικρίνεια (η καθημερινότητα ενός ανθρώπου που λέει μόνο αλήθειες είναι γελοία και αντικείμενο κωμωδιών και εννοείται πως είναι αδύνατον αυτό το πράμα να γίνει πολιτικός)
- το δικό τους πρόβλημα είναι πως ο ελ ψηφοφορος θέλει σε αυτόν που θα ψηφίσει να δει τον εαυτό του, να δει κάτι ένδοξο και ταυτόχρονα τον κολλητό που θα έβγαινε μαζί του για μπύρες και γκόμενες, να δει ένα βόλεμα αλλά να δει και κάποιον ένδοξο μαχητή των δρόμων, έναν διανοούμενο αλλά ταυτόχρονα λαικό, έναν αγωνιστή ενάντια στο σκληρό άδικο που του επιτίθεται κάθε μέρα, και αντί γι'αυτό βλέπει τον τζήμερο με σπαστική σκατόφάτσα, φωνή και νοοτροπία να του λέει πως το άδικο είναι ο ίδιος ο ελ ψηφοφόρος, το ότι υπάρχει κι αναπνέει, δηλ. τολμά να του λέει την αλήθεια στην μάπα στο κάθε 5χρονο με δικαίωμα ψήφου όπως κανείς δεν του την έχει πει.
Ε αυτό ένας περήφανος λαός σαν τον ελληνικο (

(Εννοείται πως ΚΚΕ, ΧΑ και ισλάμ θα έπρεπε να είναι εκτός νόμου, ο χριστιανισμός παρότι του χώνω τα άπειρα έχει εξανθρωπιστεί)
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ο Τζήμερος μου θυμίζει τον Αλσέστ από τον Μισάνθρωπο του Μολιέρου.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εμένα μου θυμίζει την Ελένη ΛουκάΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2018, 18:13Ο Τζήμερος μου θυμίζει τον Αλσέστ από τον Μισάνθρωπο του Μολιέρου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μες την κακεντρέχεια, όπως πάντα, τς τς τς
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ο Τζήμερος εκτός από τα αρνητικά που τον διακρίνουν, έχει κάτι απολύτως θετικό. Εκπέμπει κάτι τόσο επικίνδυνο για όλη την πανίδα των κρατιστών, σε τέτοιο βαθμό ώστε να ξεχνάνε όλες τις μικροδιαφορές που τους χωρίζουν και να ενώνονται σε ένα σώμα που το διακρίνει το όμαιμον, ομόγλωσσον και ομότροπον του μεταελληνικού έθνους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 03 Ιούλ 2018, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2018, 21:35Ο Τζήμερος εκτός από τα αρνητικά που τον διακρίνουν, έχει κάτι απολύτως θετικό. Εκπέμπει κάτι επικίνδυνο για όλη την πανίδα των κρατιστών,σε τέτοιο βαθμό ώστε να ξεχνάνε όλες τις μικροδιαφορές που τους χωρίζουν και να ενώνονται σε ένα σώμα που το διακρίνει το όμαιμον, ομόγλωσσον και ομότροπον του μεταελληνικού έθνους.

ακριβώς

Νήφε και μέμνησο απιστείν
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και το ομοσύμφερον βεβαίως βεβαίωςΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2018, 21:35Ο Τζήμερος εκτός από τα αρνητικά που τον διακρίνουν, έχει κάτι απολύτως θετικό. Εκπέμπει κάτι τόσο επικίνδυνο για όλη την πανίδα των κρατιστών, σε τέτοιο βαθμό ώστε να ξεχνάνε όλες τις μικροδιαφορές που τους χωρίζουν και να ενώνονται σε ένα σώμα που το διακρίνει το όμαιμον, ομόγλωσσον και ομότροπον του μεταελληνικού έθνους.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ας βάλουμε και το συναμφότερον, να δέσει το γλυκό. 

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το πετσοκόψανε κι αυτό, οι βέβηλοι.
Occasio facit furem
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ο Τζήμερος το χάνει γιατί επικεντρώνεται σε ήσσονος σημασίας ζητήματα προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή. Ο χώρος έχασε την ευκαιρία του να αναδειχτεί αυτόνομα το 2012 και, με Μητσοτάκη στη ΝΔ, δεν πρόκειται να έχει άλλη.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βοήθησε την καριέρα του Λάνθιμου η Woke ιδεολογία του;
από Αρίστος » 09 Ιαν 2024, 15:30 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 180 Απαντήσεις
- 5776 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
13 Απρ 2024, 09:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί θα ψηφίσω Θάνο Τζήμερο
από Unique » 07 Μάιος 2023, 11:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 192 Απαντήσεις
- 5310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
11 Μάιος 2023, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί δεν θα ψηφίσω Θάνο Τζήμερο
από έργο_μακέτο » 07 Μάιος 2023, 15:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 818 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
07 Μάιος 2023, 16:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δώστε 20% στο ΚΚΕ και η ΝΔ, δε θα βγάλει ούτε ένα 6μηνο !!!
από Frappezitis » 24 Μάιος 2023, 23:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 56 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Μάιος 2023, 20:03
-