Η TUI δεν είναι συνώνυμο του υψηλού εισοδήματος τουριστων, ούτε θα σε αποζημιώσει για την όποια ζημιά προκαλέσει φέρνοντας φορείς ώστε να κάθεσαι σούζα στις απαιτήσεις της.
Κατάρρευση του προϋπολογισμού: 11δις στο εφτάμηνο
Re: Κατάρρευση του προϋπολογισμού: 11δις στο εφτάμηνο
Οι ζαμπλουτοι εμίρηδες εχους δικά τους αεροσκαφη/γιοτ, έρχονται ελεύθερα όποτε θέλουν και δεν τους αγγιζει καθολου ο ιος.Maspoli έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 14:51Η TUI δεν είναι συνώνυμο του υψηλού εισοδήματος τουριστων, ούτε θα σε αποζημιώσει για την όποια ζημιά προκαλέσει φέρνοντας φορείς ώστε να κάθεσαι σούζα στις απαιτήσεις της.
Για τους υπολοίπους χαμηλομισθους και υψηλόμισθους υπαρχουν οι ταξιδιώτικες/αεροπορικες εταιρίες. Η TUI ζήτησε χαλάρωση μέτρων.
Πήγαινε να σου καλύψει η ΤUI το πρόβλημα που σου προκάλεσε.nick έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 14:58Οι ζαμπλουτοι εμίρηδες εχους δικά τους αεροσκαφη/γιοτ, έρχονται ελεύθερα όποτε θέλουν και δεν τους αγγιζει καθολου ο ιος.
Για τους υπολοίπους χαμηλομισθους και υψηλόμισθους υπαρχουν οι ταξιδιώτικες/αεροπορικες εταιρίες. Η TUI ζήτησε χαλάρωση μέτρων.
- hellegennes
Το άνοιγμα του τουρισμού δεν μπορεί να οδηγήσει σε κανέναν περιορισμό της οικονομικής λειτουργίας.BlastFromThePast έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 13:411.Λολhellegennes έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 12:00
1. Δεν έχουμε ακόμα δεύτερο κύμα.
2. Αν η κυβέρνηση άνοιγε τον τουρισμό αλλιώς θα είχαμε πολύ μεγαλύτερο έλλειμα
3. Το άνοιγμα του τουρισμού δεν θα επηρεάσει αρνητικά το τελευταίο τρίμηνο. Το αντίθετο, μόνο θετικά μπορεί να το επηρεάσει.
2-3. Αν το άνοιγμα του τουρισμού οδηγήσει σε παρατεταμένους περιορισμούς στην οικονομική λειτουργία, και το έλλειμμα θα αυξήσει και την οικονομία θα ρίξει στα Τάρταρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ήδη ήταν όσο καλά θα γινόταν να είναι στην Ευρώπη. Δεν υπήρχε ασφαλέστερος προορισμός με καλύτερα χαρακτηριστικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν απολυθούν μερικές χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι από αυτούς που κωλοβαράνε μία χαρά θα πάνε τα πράγματα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 13:57Έρχονται μειώσεις μισθών και συντάξεων 10-20% στο δημόσιο τομέα και 20-30% στον ιδιωτικό τομέα. Αλλιώς τα νούμερα δεν βγαίνουν.
Με -15% μείωση στους ΔΥ για 2 έτη, εξοικονομούνται γύρω στα 2,5 δις/12μηνο
Κόψε και από συνταξιούχους, μια 5αρα την πιάνουμε
Κόψε και από συνταξιούχους, μια 5αρα την πιάνουμε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Το άνοιγμα του τουρισμού που έφερε ανεξέλεγκτα τους κορονοτουρίστες για να κάνουν αρπαχτή οι ξενοδόχοι, μια χαρά μπορεί να οδηγήσει σε πολύμηνο περιορισμό της οικονομικής λειτουργίας.hellegennes έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 23:23Το άνοιγμα του τουρισμού δεν μπορεί να οδηγήσει σε κανέναν περιορισμό της οικονομικής λειτουργίας.BlastFromThePast έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 13:411.Λολhellegennes έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 12:00
1. Δεν έχουμε ακόμα δεύτερο κύμα.
2. Αν η κυβέρνηση άνοιγε τον τουρισμό αλλιώς θα είχαμε πολύ μεγαλύτερο έλλειμα
3. Το άνοιγμα του τουρισμού δεν θα επηρεάσει αρνητικά το τελευταίο τρίμηνο. Το αντίθετο, μόνο θετικά μπορεί να το επηρεάσει.
2-3. Αν το άνοιγμα του τουρισμού οδηγήσει σε παρατεταμένους περιορισμούς στην οικονομική λειτουργία, και το έλλειμμα θα αυξήσει και την οικονομία θα ρίξει στα Τάρταρα.
-
Λογικά θα ακολουθήσει και η μείωση 20-30% στον ιδιωτικό τομέα.Μηχανικός έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 23:34Αν απολυθούν μερικές χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι από αυτούς που κωλοβαράνε μία χαρά θα πάνε τα πράγματα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 13:57Έρχονται μειώσεις μισθών και συντάξεων 10-20% στο δημόσιο τομέα και 20-30% στον ιδιωτικό τομέα. Αλλιώς τα νούμερα δεν βγαίνουν.
- Hector Buas
Αντίληψη, όχι μαλακίες!BlastFromThePast έγραψε: ↑17 Αύγ 2020, 00:49Το άνοιγμα του τουρισμού που έφερε ανεξέλεγκτα τους κορονοτουρίστες για να κάνουν αρπαχτή οι ξενοδόχοι, μια χαρά μπορεί να οδηγήσει σε πολύμηνο περιορισμό της οικονομικής λειτουργίας.hellegennes έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 23:23Το άνοιγμα του τουρισμού δεν μπορεί να οδηγήσει σε κανέναν περιορισμό της οικονομικής λειτουργίας.BlastFromThePast έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 13:41
1.Λολ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hector Buas την 17 Αύγ 2020, 00:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
To 25% της οικονομίας δεν είναι «αρπαχτή», είναι ο λόγος που δεν διαλύθηκε τελείως το κράτος μέσα στην κρίση.BlastFromThePast έγραψε: ↑17 Αύγ 2020, 00:49Το άνοιγμα του τουρισμού που έφερε ανεξέλεγκτα τους κορονοτουρίστες για να κάνουν αρπαχτή οι ξενοδόχοι, μια χαρά μπορεί να οδηγήσει σε πολύμηνο περιορισμό της οικονομικής λειτουργίας.hellegennes έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 23:23Το άνοιγμα του τουρισμού δεν μπορεί να οδηγήσει σε κανέναν περιορισμό της οικονομικής λειτουργίας.BlastFromThePast έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 13:41
1.Λολ
Τι περιορισμό στην οικονομική λειτουργία να προκαλέσει, δηλαδή; Δώσε μου μερικά παραδείγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να τους αυξήσουμε τότε, για να έχουμε αύξηση και στον ιδιωτικό τομέα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Αύγ 2020, 00:49Λογικά θα ακολουθήσει και η μείωση 20-30% στον ιδιωτικό τομέα.Μηχανικός έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 23:34Αν απολυθούν μερικές χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι από αυτούς που κωλοβαράνε μία χαρά θα πάνε τα πράγματα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 13:57Έρχονται μειώσεις μισθών και συντάξεων 10-20% στο δημόσιο τομέα και 20-30% στον ιδιωτικό τομέα. Αλλιώς τα νούμερα δεν βγαίνουν.

περαστικος έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 11:26Σιγα ρε πυτε, τα 10.000.000 Ουκρανων που πεθαναν απο ασιτεια το 1933 φαντασματα ηταν;Fluffy έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 10:08όπου ο τετραγωνισμός του κύκλου είναι να έχει ο λαός την υγεία του και να μην πεθάνει της πεινας.
Εγώ δεν το δέχομαι αυτό ότι πρεπει να διαλέξω ή την δημόσια υγεία ή την μαζική εξαθλίωση, αυτά τα διλήμματα και τα αδιεξοδα ως τετραγωνισμους του κύκλου τα θέτει ο καπιταλισμός γιατί δεν έχει ως γνωμονα την ικανοποιηση των ανθρωπινων αναγκων. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, λοιπόν, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ!
Πως η εκστρατεια εξοντωσης σπουργιτιων του Μαο στην Κινα το 1958 οδηγησε στον θανατο 50 ισως και 60 εκατομμυριων ανθρωπων...
https://www.mixanitouxronou.gr/na-thana ... stin-kina/
.
Φοβερό τό αρθρο και η υπερμαλακία τού Μάο.....

Τόσα εκατομύρρια κόσμος πέθανε τζάμπα.....

Τό κυνήγι τών ποντικιών καί των κουνουπιών ηταν καλό.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δλδ η πανδημια ειναι ανικανοτητα του καπιταλισμου;Fluffy έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 11:16Ηθικοτατο, εδω δεν κρυβομασταν οταν ο καπιταλισμός κάλπαζε, θα δειλιάσουμε τώρα που έχει μπερδικλωθεί στις ανικανοτητες του;
όΠως και να έχει, 11δις έλλειμα ο προυπολογισμος του πρωτου 7μηνου του 2020 είναι αφορμή για επιθεση στο λαο. Καλό είναι να είναι ο λαός προετοιμασμένος για να αμυνθεί ή να αντεπιτεθεί αν χρειαστεί.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 553 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
22 Νοέμ 2024, 23:43
-
- 2 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
16 Νοέμ 2023, 16:14
-
-
Νέα δημοσίευση Κατάρρευση με πάταγο της ΝΔ στο 24%.
από Μαδουραίος » 09 Δεκ 2024, 20:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 2552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
12 Δεκ 2024, 22:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατάρρευση της Αριστερας διεθνως?
από George_V » 17 Ιαν 2025, 23:31 » σε Διεθνής πολιτική - 82 Απαντήσεις
- 1790 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
23 Ιαν 2025, 19:08
-