Γιατί κλαίω;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Γιατί κλαίω;
Σήμερα σκέφτηκα να μαζεψω την μπουγάδα την οποία όταν απλωσα τα ρούχα φρικαρα . Κανονικά τα απλωνω ανά μέγεθος,δεν γουσταρω ανακατοσουριες .
Όχι θυμωσα και δεν πρόκειται να κάνω καμιά δουλειά σήμερα. Αύριο με την αυγουλα με ταξή και σειρά.
Όχι θυμωσα και δεν πρόκειται να κάνω καμιά δουλειά σήμερα. Αύριο με την αυγουλα με ταξή και σειρά.
Re: Γιατί κλαίω;
Ααα κουραζομαι και εύκολα εάν δεν έχω την σειρά μου.
Πάντα έλεγα ο καλύτερος οργασμός είναι αυτός της εργασίας
Πάντα έλεγα ο καλύτερος οργασμός είναι αυτός της εργασίας
Αύριο θα κάνω γενική . Ελπίζω να χω την τάξη μου ,από συντονίζομαι πολύ . Νιώθω απαίσια σαν να μου κάνουν άχρηστοι τις δουλειές μου . Δεν θέλω να κάνει άλλος τις δουλειές μου ... . Οι επιστημονικές μεθόδους που έχουν αποτέλεσμα στις τεμπελες και στις γαιδουρες εμένα μου βλάπτουν την αυτό εξυπηρέτηση .
Το λάθος είχα πάντα σεβασμό και κατανόηση για την ανίκανοτητα των άλλων . Τώρα που ζω την νοικοκυροσυνη των άλλων συνηδητοποιω ότι όντας άλλος είμαι αξιολυπητη και αξία χλευασμού..
Σε θλίβει θλίβει; όπως το λέει ο Καζαντζίδης; χλαις;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μου φαίνεται άκυρο το μέρος που έχεις έρθει να ζητήσεις συμπαράσταση, πιο κακό θα σου κάνει το πχόρουμ παρά καλό.
Και χωρίς να μου πουν τι... σου κάνει καλό το phorum?
Ναι, αλλά ίσως μπορεί να βοηθήσει εσένα στην απεξάρτηση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Kiki mat μπορώ να του απαντήσω ή θα σε πειράξει να πειρατήσω πάνω στο νήμα σου;
Κλαις γιατι ετσι γουστάρεις . αναφορα θα μας δωσεις ?