Έχε χάρη που δεν επιτίθεμαι σε συντρόφους χρήστες ουσιών μωρή Μόνα;
Γιατί κλαίω;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Γιατί κλαίω;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κι εσύ τι φάση; Ήλπιζες να είμαι άσχημα για να με χαλάσεις περισσότερο;
Μπα, δεν μπορείς ούτε με εμένα ούτε με κανέναν άλλο. Είσαι υπερβολικά ασήμαντος.
Το γεγονός ότι κατέληξες να με παρομοιάσεις με κάποιον συμπαθητικό "κακό" το εκλαμβάνω ως υποχώρηση.
Είναι ένας τύπος και έχει χάσει την γατούλα του.Χαοτικός έγραψε: ↑17 Αύγ 2020, 23:48- Πας στοίχημα ότι μπορώ να κάνω αυτόν τον γάιδαρο να γελάσει;
- Άσε μας ρε. πως θα το κάνεις αυτό;
- Ρε βάζεις;
- Έφυγε ρε! Πόσο θα βάλουμε; Ένα κέρασμα;
- Πάει.
Πλησιάζει τον γάιδαρο και χώνει τη μουρη του στ' αυτί του. Κάτι του λέει, ψου ψου ου....
Χαχαχα χα χα ο γάιδαρος. Κόντεωε να πνιγεί απ' τα γέλια.
- Τι έκανες ρε; Οκ το κέρασμα αλλά τι έκανες;
- Δεν θα σου πω τώρα. Παίζεις το πάτσι ή τα διπλά ότι τώρα θα τον κάνω να κλάψει;
- Πάει ρε πούστη. δεν θα μας τρελάνεις σήμερα.
Πάει κοντά στον γάιδαρο, κάτι λέει, κάτι κάνει εκεί ... κάποιες κινήσεις, δεν διακρινότανε καλά.
Μπουχούουου ο γάιδαρος. έπεσε κάτω και έκλαιγε με λυγμούς
- Ε όχι ρε μαλάκα! Τι έκανες; χαλάλι το στοίχημα θα σε κερνάω ένα μήνα αλλά τι έκανες ρε καριόλη; Θα πεις κόφ' τις μαλακίες
- Απλό είναι ρε. Την πρώτη φορά του είπα στ' αυτί "Γάιδαρε! Το ξέρεις ότι η πούτσα μου είναι πιο μεγάλη απ' τη δική σου; Ε και ξεράθηκε στα γέλια
- Και τη δεύτερη;
- Απλώς του την έδειξα
Βγαίνει έξω από το σπίτι πανικόβλητος και αρχίζει να την ψάχνει, ψι ψι ψι από δω, ψι ψι ψι από κει, τίποτα.
Δε σταματάει, ψάχνει σε κάθε γωνιά, παντού, ψι ψι ψι από δω, ψι ψι ψι από κει.
Μετά από αμέτρητα ψι ψι ψι και μερικά χιλιόμετρα φτάνει μπροστά σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό.
Συνεχίζει το ψάξιμο, ψι ψι ψι από δω, ψι ψι ψι από κει, τίποτα!
Τον εβλέπει ο σταθμάρχης αλαφιασμένο τον πλησιάζει και τον ρωτάει.
- κύριε μου φαίνεσθε πολύ ανήσυχος, μήπως χάσατε την γατούλα σας;
- (γνέφει συγκαταβατικά).
- μήπως θέλετε να χρησιμοποιήσετε το μικρόφωνο ανακοινώσεων;
- (πάλι γνέφει συγκαταβατικά).
- ελάτε, από εδώ.
...
Φτάνουν στο θάλαμο ανακοινώσεων.
Πατάει το κουμπί talk.
*feedback noises along with χριτς χριτς χριτς, ταπ ταπ (να δει άμα δουλεύει)
Ησυχία.
...
- ψιιι ψι ψι ψι ψι ψι ψι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν αντιλήφθηκα το αστείο στοthe comet the course the tail έγραψε: ↑18 Αύγ 2020, 00:12ελπίζω να είσαι καλά και να μας κάνεις παρέα. απλά σε πειράζω.

Δεν είσαι καθόλου ασήμαντος, και καθόλου βλήμα επίσης. Άλλαξε το νικ σου.
.
.
παρεξήγηση.Βλήμα έγραψε: ↑18 Αύγ 2020, 00:16Δεν αντιλήφθηκα το αστείο στοthe comet the course the tail έγραψε: ↑18 Αύγ 2020, 00:12ελπίζω να είσαι καλά και να μας κάνεις παρέα. απλά σε πειράζω.
Οκ, συγνώμη εκ μέρους μου για το "ασήμαντος".the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Αύγ 2020, 00:22παρεξήγηση.Βλήμα έγραψε: ↑18 Αύγ 2020, 00:16Δεν αντιλήφθηκα το αστείο στοthe comet the course the tail έγραψε: ↑18 Αύγ 2020, 00:12
ελπίζω να είσαι καλά και να μας κάνεις παρέα. απλά σε πειράζω.
Οι μόνοι σύντροφοι που έχεις, λουλού, είναι οι σεξουαλικοί.

.
.
Το ασήμαντος δεν το είπα για την πάρτη μου ρε.
Το πήρα πίσω μετά, αλλά δεν το είχα πει για την πάρτη μου.
Αν κι όλοι ασήμαντοι είμαστε, μόνο που κάποιοι το αντιλαμβάνονται και κάποιοι άλλοι όχι.
Έτσι το γράφατε εσείς που γεννηθήκατε στα εγκαίνια της Ακρόπολης. Εμείς οι νεολαίοι το γράφουμε με ένα "γ" κι αν με υποχρεώσεις τέτοια ώρα να ψάξω τον Μπαμπινιώτη θα σε μισήσω ειλικρινά.the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Αύγ 2020, 00:24"συγγνώμη" είναι. με 2 "γ".