Αναζητείται χώρα για σοβαρό σκοπό

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Ηράκλειτος

Re: Αναζητείται χώρα για σοβαρό σκοπό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ηράκλειτος » 10 Απρ 2018, 21:52

hellegennes έγραψε:
10 Απρ 2018, 21:45
...Εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά (δύσκολο, γιατί είμαι ιδιοφυΐα).
Προφανώς. Και τέρας μετριοφροσύνης, θα προσέθετα.
God.exe is missing. Universe will restart.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Απρ 2018, 21:56

Ναι, είμαι αυτό το τέρας που λες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 10 Απρ 2018, 21:57

Παιρνεις μερικα κοτόπουλα κι αν ασχολείται κάποιος γονιος με αυτά κανεις αγροτική
Το πιο εύκολο, βάζεις κλήμα, είναι το μονο που θελει πολύ λίγα στρέμματα και αστο ότι βγάλει ξερω γω στην Ελλαδα πινουν τσιπουρα και λοιπα και κανεις αγροτική κι εισαι κομπλε
Ο πατερας μου για χομπυ βαζει από 2 κληματαριες κλασικες μικρες δλ και εχει εσοδο 500 ευρω
Δλ 4 μηνες ασφαλιση αυτό πρέπει να είναι

Ναι αλλα θα παρουμε η θα στερεψουν τα ταμεια

Το άλλο, εχεις ένα αουντι το πηρα 20 χιλ παρε μια γκαρσονιερα και νοικιαζε τη χαζη εγω.Και τελικα κανεις δε το κυκλοφορει, μια φορα το πηρα περσυ κι εκαψα τη μηχανή
Ματαιοδοξια
Παιρνεις αν εχεις τριπλα όχι τσιμα τσιμα

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 10 Απρ 2018, 22:20

Naida έγραψε:
10 Απρ 2018, 21:04
Έχεις κάτι στο μυαλό σου που θα πετύχει σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα κι αν πας; αν ναι τότε διάλεξε αυτή πουνσρ ικανοποιεί από κλίμα και ποιότητα ζωής. Ίσως ένα ταξίδι στις δυο επικρατέστερες στο μυαλό σου και μια μικρή διαμονή και στις δυο να σε βοηθήσει να επιλέξεις.
Ό,τι και να κάνω θα λειτουργεί ανεξάρτητα από χώρα, δηλ δουλεια στο ιντερνετ. Το αν πετύχει ή όχι είναι άλλο καπέλο. Ναι θα κάνω ταξίδια επιτόπου να δω. Απλά ποστάρισα για να ακούσω εμπειρίες για χώρες, αν κάποιος ξέρει. Η δουλειά δεν με απασχολεί. Αυτό που με απασχολεί είναι η φιλη μου. Δεν την βλέπω και πολυ ζεστή για περιπέτειες. Έχουμε κι ένα μικρό ξενοδοχείο από μισό (περίπου) και κάτι πρέπει να γίνει και με αυτό.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 10 Απρ 2018, 22:22

mec_ έγραψε:
10 Απρ 2018, 22:20
Naida έγραψε:
10 Απρ 2018, 21:04
Έχεις κάτι στο μυαλό σου που θα πετύχει σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα κι αν πας; αν ναι τότε διάλεξε αυτή πουνσρ ικανοποιεί από κλίμα και ποιότητα ζωής. Ίσως ένα ταξίδι στις δυο επικρατέστερες στο μυαλό σου και μια μικρή διαμονή και στις δυο να σε βοηθήσει να επιλέξεις.
Ό,τι και να κάνω θα λειτουργεί ανεξάρτητα από χώρα, δηλ δουλεια στο ιντερνετ. Το αν πετύχει ή όχι είναι άλλο καπέλο. Ναι θα κάνω ταξίδια επιτόπου να δω. Απλά ποστάρισα για να ακούσω εμπειρίες για χώρες, αν κάποιος ξέρει. Η δουλειά δεν με απασχολεί. Αυτό που με απασχολεί είναι η φιλη μου. Δεν την βλέπω και πολυ ζεστή για περιπέτειες. Έχουμε κι ένα μικρό ξενοδοχείο από μισό (περίπου) και κάτι πρέπει να γίνει και με αυτό.
Αφού είναι ανεξάρτητα από χώρα τότε επιμένω για Ελλάδα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 10 Απρ 2018, 22:42

mec_ έγραψε:
09 Απρ 2018, 15:46
Πρόσφατα παράτησα τη δουλειά κι αναζητώ χώρα με πιο ελαφρύ life style από της Γαλλίας κι ευνοικότερη φορολογία. Αν όχι για οριστική εγκατάσταση, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Έχουν πέσει στο τραπέζι Πορτογαλία, Μάλτα, Ανδόρα, Άγιος Μαρίνος, Νέα Καληδονία και είμαι στο στάδιο έρευνας. Τι προτείνετε;
Γιατί όχι κύπρος;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 10 Απρ 2018, 22:50

Naida έγραψε:
10 Απρ 2018, 22:22
Δεν την έχω αποκλείσει τελείως. Τα κυριλέ προάστεια της Αθήνας, η περιοχή Αργολίδα + νησιά Αργοσαρωνικού, η Μύκονος, η Κέρκυρα κλπ είναι μέρη που μου αρέσουν. Έχω ακούσει καλά λόγια και για Κρήτη, αλλά δεν έχω πάει και δεν ξέρω. Με το κράτος δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα, αν έχω φορολογική έδρα Κύπρο και καθόλου δραστηριότητα στην Ελλάδα. Αλλά η ζωή στην Ελλάδα μου φαίνεται κάπως δύσκολη. Πάρε για παράδειγμα την οδήγηση... Θα σταμάτω με πορτοκαλί και θα με φάνε λάχανο.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 10 Απρ 2018, 22:54

Η Κύπρος ναι μεν έχει ροή αλλά να ξερετε σταμάτησαν να τους δινουν εύκολα δάνεια
Με μισθο 2000χιλ και πάνω, με 2 σπιτια, στα οποια στο ένα μενει το άλλο υπάρχει δε το ενοικιαζει και δάνειο δε δώσανε σε κάποια
Αυτό σημαίνει κάτι

Κι εχεις ξενοδοχειο και ψάχνεσε, γιατι δεν ασχολεισε με αυτό που εχεις. Δε λεω να μη ψαχνεσε, αλλα θα μπορούσες να δεις τι θα γινει με αυτό που εχεις

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 10 Απρ 2018, 22:55

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
10 Απρ 2018, 22:42
Γιατί όχι κύπρος;
Έλα ντε. Για κάποιο λόγο έχω ένα φόβο ότι κάτι μπορεί να ξεσπάσει στα καλά καθούμενα εκεί. Είναι δίπλα και η Συρία.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 10 Απρ 2018, 23:14

Αφηστε ρε την κύπρο, έχασε κόσμος πολλά λεφτάκια εκεί. Εκτός και κάνετε ξέπλυμα. Για να πας τίμια λεφτάκια στην Κύπρο πρέπει να είσαι κοροϊδάρα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 10 Απρ 2018, 23:17

mec_ έγραψε:
10 Απρ 2018, 22:50
Naida έγραψε:
10 Απρ 2018, 22:22
Δεν την έχω αποκλείσει τελείως. Τα κυριλέ προάστεια της Αθήνας, η περιοχή Αργολίδα + νησιά Αργοσαρωνικού, η Μύκονος, η Κέρκυρα κλπ είναι μέρη που μου αρέσουν. Έχω ακούσει καλά λόγια και για Κρήτη, αλλά δεν έχω πάει και δεν ξέρω. Με το κράτος δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα, αν έχω φορολογική έδρα Κύπρο και καθόλου δραστηριότητα στην Ελλάδα. Αλλά η ζωή στην Ελλάδα μου φαίνεται κάπως δύσκολη. Πάρε για παράδειγμα την οδήγηση... Θα σταμάτω με πορτοκαλί και θα με φάνε λάχανο.
Γιατί να σταματήσεις στο πορτοκαλί; επιταχύνεις μη σε πιάσει κόκκινο. Όλοι το ξέρουν αυτό :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Dies Irae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dies Irae » 11 Απρ 2018, 07:36

hellegennes έγραψε:
10 Απρ 2018, 21:56
Και όχι το Εικόνα.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 11 Απρ 2018, 09:27

Mec δες και αυτο για τα καναρια

https://www.ecovis.com/en/canary-islands-specialzone/

Εχω παει γκραν καναρια και θα το σκεφτομουν σοβαρα να παω εκει ή Tενεριφη, αλλα λογω επαγγελματος δυσκολο να βρω δουλεια εκει.

Το καλυτερο ισως κλιμα του κοσμου,ωραιοι ανθρωποι,χαλαρη ζωη,χαμηλο κοστος ζωης και οι βαρβαροι τουριστες μακρια απο τους ντοπιους στα ριζορτς τους στα νοτια του νησιου.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 11 Απρ 2018, 09:47

Dies Irae έγραψε:
11 Απρ 2018, 07:36
hellegennes έγραψε:
10 Απρ 2018, 21:56
Και όχι το Εικόνα.
καλό!!

που είναι το τέρας του νες;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 11 Απρ 2018, 10:00

απομακρύνθηκε σιωπηλά για να αφοσιωθεί
στην τέχνη του
φτιάχνει σκιτσάκια για άβαταρς που δεν
θα χρησιμοποιήσει :c040:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση