Πλιζ εσι ασβεthe comet the course the tail έγραψε: ↑18 Αύγ 2020, 19:42αααα... πολύ σοβαρά τα παίρνεις όλαγια ηρέμησε πλιζ...
Γιατί κλαίω;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Γιατί κλαίω;
μπλιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζζζ

Δεν μιλάω εγώ
Είδος: " μουνοχαλβοσαυρος"
Είδος: " μουνοχαλβοσαυρος"
Καλά παν καλά δηλαδή το δικό μου που λέει "μ@υνακι " δεν είναι αγωγη
Και ο άλλος που το λέει μούνος περνιέται για αγωγιασμενός
Και ο άλλος που το λέει μούνος περνιέται για αγωγιασμενός
Μύνημα να πάει να γαμηθει το ΚΚΕ,εγω πρέπει να πάω στον γυναικολόγο υποψιαζομαι πρόπτωση μήτρας . Πρέπει να προσέχουμε με το ΕDS .Πήγα φανερά αναστωτομενη και φρικαρισμενη στον οφθαλμίατρο όταν έμαθα ότι υπάρχει περίπτωση αποκολησης αμφιβληστροειδή.. Παρουσίασα κάποια αλλαγή στον τρόπο που βλέπω . Τώρα πια έχω αστιγματικη μυωπία. Παρόλα αυτά νιώθω κάτι δεν πάει καλά πάλι
Νομίζω ότι τώρα έχω πρεσβυωπια τοση οσην εκμηδενισμου της μυωπίας.
Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα χαχαχα!
ΠΕΘΑΝΕ Ή Κική
Εντάξει το εντυπωσα θα με φιλήσει η μάνα μου κρύα.
Τι να κάνω ;
Τι να κάνω ;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ταιζω στο εξοχικό δύο άγρια γατάκια,θελω να τα ιοθετησω σκέφτομαι να παω στον κτηνιατρο να τα ναρκωσω και να τα πάω στο κτήμα μου στο προάστια της πόλης,επιτρεπεται;
Κλαίω κλαιώ και με τραγούδια.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Μην ακούς τραγούδια.
(Τα τραγούδια είναι για τους τσακισμένους από τη μοναξιά)
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.