Ρε πας καλά; Θα κόψουμε στα παιδιά το παιχνίδι για να έχουμε την ικανοποίηση ότι δεν καυλώνει ο ανώμαλος; Κι αυτό το κάτσε σπίτι τι ακριβώς είναι; Να μην κυκλοφορούν οι άρρωστοι έξω;Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 13:55Δεν με ενδιαφέρει η κατάθλιψη σου, η σχιζοφρένεια σου ή οτιδήποτε αφορά εσένα. Κατσε σπιτι μιλά με τα έπιπλα , χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο, κοψε φλεβες φαε, μη τρως δεν με ενδιαφέρει. Κάνε ότι γουστάρεις με τον εαυτό σου. Δεν με ενδιαφέρει να καταδικάσω.(δεν εννοώ εσένα προσωπικά)Χαοτικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 13:42Άμα είναι καταδικαστέα η παιδοφιλία θα πρέπει να είναι και η κατάθλιψη και η σχιζοφρένεια μη σου πω και η ανορέξια νευρόζα.Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 13:25
Δεν έχω εικόνα για κάτι τέτοιο. Ότι δηλαδή είναι ο κανόνας να σεξουαλικοποιουν μικρά παιδιά.
Όπως και να έχει αν συμβαίνει είναι λάθος. Όμως η παιδοφιλια είναι κάτι που συνολικά πρέπει να είναι καταδικαστέα γιατί αν το κάνεις συγκεκριμένα σου ξεφεύγουν οι υπεράνω πάσης υποψίας. Που είναι και οι περισσότεροι.
Αλλά τι το σεξουαλικό έχει αυτή η σειρά θα πει κανείς; Επειδή έχει κοριτσάκια; Εξορισμού είναι σεξουαλικό επειδή έχει κοριτσάκια;
Όταν έχεις διαστροφή που ξέφευγει απο σενα και επηρεάζει άλλο άτομο είναι καταδικαστεα.
Η ταινία από το τρέιλερ δεν δείχνει κάτι μεμπτό όντως . Αν όμως αφορά παιδιά που κυνηγάνε το twerking(σεξουαλικός χορός) και μέσω αυτού τα κάνουν αντικείμενο σεξουαλικής όρεξης, είναι και παραείναι θέμα.
Netflix, μήπως το παρακάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Netflix, μήπως το παρακάνεις;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 13:46Οκ και με την υπόθεση Ντιτρού, ήταν κοινό μυστικό ότι ήταν διαπλεκόμενοι πολλοί από την ελίτ και τελικώς δεν κουνήθηκε φύλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τον σεξοτουρισμό και την παιδική πορνογραφία. Οποιαδήποτε στιγμή γούσταραν, μπορούσαν να τσακίσουν όλα αυτά τα δίποδα. Αλλά δεν το κάνουν και στεπ μπάι στεπ κινείται το πράγμα και προς την επισημοποίηση του.John Brown Gun Club έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 13:36Νομιζω, η καλυτερα θελω να ελπιζω, πως αυτη η ταινια εγγραφεται στην στροφη της κοινης γνωμης στην Γαλλια σχετικα με την καλυψη που παρεχεται στα υψηλα κλιμακια της κοινωνιας για τετοιου ειδους εγκληματα. Ο Ματζνεφφ ειχε στηλη στο περιοδικο Le Point, λαμβανε κρατικη χορηγια, ειχε τιμηθει με υψηλες διακρισεις και το τελευταιο του μυθιστορημα εκδοθηκε απο τον Γκαλλιμαρ, εναν απο τους πιο περιβλεπτους εκδοτικους οικους, ενω ποτε δεν εκρυψε τις παιδεραστικες του δραστηριοτητες, περιγραφοντας ακομα και βιασμους παιδιων 8 ετων.
Με λίγα λόγια, όσο ανεβαίνει ο αριθμός των παιδόφιλων τόσο κατεβαίνει η ηλικία που τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη δυνατότητα διερεύνησης και έκφρασης της σεξουαλικότητα τους.
Και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
δικαίωμα στη δυνατότητα διερεύνησης και έκφρασης της σεξουαλικότητα τους

Κι εγώ ο μαλάκας που νόμιζα ότι έχω το δικαίωμα να διερευνώ τη σεξουαλικότητά μου από τα 5 μου

Εσύ είπες παιδάκι για κατάθλιψη, τι να μη κυκλοφορούν έξω οι άρρωστοι;Χαοτικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 14:04Ρε πας καλά; Θα κόψουμε στα παιδιά το παιχνίδι για να έχουμε την ικανοποίηση ότι δεν καυλώνει ο ανώμαλος; Κι αυτό το κάτσε σπίτι τι ακριβώς είναι; Να μην κυκλοφορούν οι άρρωστοι έξω;Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 13:55Δεν με ενδιαφέρει η κατάθλιψη σου, η σχιζοφρένεια σου ή οτιδήποτε αφορά εσένα. Κατσε σπιτι μιλά με τα έπιπλα , χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο, κοψε φλεβες φαε, μη τρως δεν με ενδιαφέρει. Κάνε ότι γουστάρεις με τον εαυτό σου. Δεν με ενδιαφέρει να καταδικάσω.(δεν εννοώ εσένα προσωπικά)
Όταν έχεις διαστροφή που ξέφευγει απο σενα και επηρεάζει άλλο άτομο είναι καταδικαστεα.
Η ταινία από το τρέιλερ δεν δείχνει κάτι μεμπτό όντως . Αν όμως αφορά παιδιά που κυνηγάνε το twerking(σεξουαλικός χορός) και μέσω αυτού τα κάνουν αντικείμενο σεξουαλικής όρεξης, είναι και παραείναι θέμα.
Επίσης το παιχνίδι το φτιάχνουν τα παιδικά μυαλά. Όχι των ενηλίκων που έχουν την εμπειρία και την ωριμότητα στη σεξουαλικοτητα.
Οπότε αν καταλαβαίνω καλά υπερασπιζεσαι μια ταινία που θα μπορουσε να προωθεί(δεν το ξέρουμε αν το κάνει) την σεξουαλικοτητα των παιδιών; εκτός κι αν θεωρείς οτι μια ταινία που εστιάζει σε ένα κορίτσι που στόχος της ειναι να χορεψει ένα σεξουαλικό χορό δεν είναι σεξουαλικοποίηση της παιδικής ηλικιας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Primal FearGreen Dragon έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 11:35Εντάξει αηδία. Είναι όμως πολιτικά ορθή η σεξουαλική 'εκμετάλλευση' ανηλίκων; Αυτό γενικά το κυνηγάνε πολύ στην Δύση.
και οποία έκπληξις, η ταινία ταινιάρα προσφέρεται στους συνδρομητές του Netflix

Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- John Brown Gun Club
Δεν νομιζω πως αυτο θελουν, αυτα ειναι απλα επιθετικες τακτικες μαρκετινγκ. Η γυναικα σκηνοθετης σε μια συνεντευξη ειπε ποσο καταστροφικη ειναι η σεξουαλικοποιηση για τα ανηλικα κοριτσια.Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 14:12Οπότε αν καταλαβαίνω καλά υπερασπιζεσαι μια ταινία που θα μπορουσε να προωθεί(δεν το ξέρουμε αν το κάνει) την σεξουαλικοτητα των παιδιών; εκτός κι αν θεωρείς οτι μια ταινία που εστιάζει σε ένα κορίτσι που στόχος της ειναι να χορεψει ένα σεξουαλικό χορό δεν είναι σεξουαλικοποίηση της παιδικής ηλικιας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Για αυτό είπα ότι από το τρέιλερ δεν μοιάζει όπως παρουσιάστηκε. Αντιθέτως. Τώρα αν η ταινία έχει όντως σχέση με twerk, δεν ξέρω τι μήνυμα θέλει όντως να περάσει.John Brown Gun Club έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 14:20Δεν νομιζω πως αυτο θελουν, αυτα ειναι απλα επιθετικες τακτικες μαρκετινγκ. Η γυναικα σκηνοθετης σε μια συνεντευξη ειπε ποσο καταστροφικη ειναι η σεξουαλικοποιηση για τα ανηλικα κοριτσια.Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 14:12Οπότε αν καταλαβαίνω καλά υπερασπιζεσαι μια ταινία που θα μπορουσε να προωθεί(δεν το ξέρουμε αν το κάνει) την σεξουαλικοτητα των παιδιών; εκτός κι αν θεωρείς οτι μια ταινία που εστιάζει σε ένα κορίτσι που στόχος της ειναι να χορεψει ένα σεξουαλικό χορό δεν είναι σεξουαλικοποίηση της παιδικής ηλικιας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
Εδω να πουμε πως οταν το βρετανικο μουσειο απεσυρε καποιους πινακες που απεικονιζαν μυθολογικες νυμφες να αποπλανουν ενα ενηλικο αντρα, το φορουμ ωρυοταν πΟλΙτΙκΗ οΡθοΤηΤα!!11! και ο χρηστης under υπερασπιζοταν το δικαιωμα ζωγραφων να φιλοτεχνουν εργα οπως αυτον τον πινακα

του Γαλλου Balthus, για το οποιο ποζαρε ενα κοριτσι 12 ετων.

του Γαλλου Balthus, για το οποιο ποζαρε ενα κοριτσι 12 ετων.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Οκ, συνέχισε να παίζεις τον ανόητο αλλά με λίγο καλύτερη σκηνοθεσία.Χαοτικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 14:07ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 13:46Οκ και με την υπόθεση Ντιτρού, ήταν κοινό μυστικό ότι ήταν διαπλεκόμενοι πολλοί από την ελίτ και τελικώς δεν κουνήθηκε φύλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τον σεξοτουρισμό και την παιδική πορνογραφία. Οποιαδήποτε στιγμή γούσταραν, μπορούσαν να τσακίσουν όλα αυτά τα δίποδα. Αλλά δεν το κάνουν και στεπ μπάι στεπ κινείται το πράγμα και προς την επισημοποίηση του.John Brown Gun Club έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 13:36
Νομιζω, η καλυτερα θελω να ελπιζω, πως αυτη η ταινια εγγραφεται στην στροφη της κοινης γνωμης στην Γαλλια σχετικα με την καλυψη που παρεχεται στα υψηλα κλιμακια της κοινωνιας για τετοιου ειδους εγκληματα. Ο Ματζνεφφ ειχε στηλη στο περιοδικο Le Point, λαμβανε κρατικη χορηγια, ειχε τιμηθει με υψηλες διακρισεις και το τελευταιο του μυθιστορημα εκδοθηκε απο τον Γκαλλιμαρ, εναν απο τους πιο περιβλεπτους εκδοτικους οικους, ενω ποτε δεν εκρυψε τις παιδεραστικες του δραστηριοτητες, περιγραφοντας ακομα και βιασμους παιδιων 8 ετων.
Με λίγα λόγια, όσο ανεβαίνει ο αριθμός των παιδόφιλων τόσο κατεβαίνει η ηλικία που τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη δυνατότητα διερεύνησης και έκφρασης της σεξουαλικότητα τους.
Κι εγώ ο μαλάκας που νόμιζα ότι έχω το δικαίωμα να διερευνώ τη σεξουαλικότητά μου από τα 5 μου
Σε κάθε περίπτωση, οι αυτοματισμοί τύπου "οκ, κάτι πάει στραβά αλλά ας το ρίξουμε στην τρελλίτσα για να μην παίρνουν θάρρος οι φασίστες" είναι εκτός από αφελείς και κουραστικοί, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όταν βάζουν παιδάκια να ντύνονται ντράγκ κουίν και να χορεύουν κάνοντας τουέρκ, δεν υποστηρίζουν τη σεξουαλικοποίηση των παιδιών?
Aυτό εδώ δηλαδή δεν το υποστηρίζει το πράηντ, απλά έτυχε να περνάει από 'κει, έτσι?
Άσε μας ρε Νάιδα. Σε συμπαθώ, αλλά όταν κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις, γίνεσαι εκνευριστική.
Δεν έγραψα για αποποινικοποίηση αλλά για άνοιγμα περισσότερων παράθυρων, κάθε φορά που σφραγίζει μια πόρτα. Με την άδεια φυσικά της πολεοδομίας.John Brown Gun Club έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 13:54Στην Σουηδια νομοθετηθηκε η διωξη οσων επισκεπτονται για σεξοτουρισμο χωρες της Ασιας οπου ανηλικοι/ες εκδιδονται. Παντως δεν πιστευω αυτο που λες περι αποποινικοποιησης, βλεπω ακριβως το αντιθετο, τα πραγματα γινονται πολυ πιο αυστηρα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 13:46Οκ και με την υπόθεση Ντιτρού, ήταν κοινό μυστικό ότι ήταν διαπλεκόμενοι πολλοί από την ελίτ και τελικώς δεν κουνήθηκε φύλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τον σεξοτουρισμό και την παιδική πορνογραφία. Οποιαδήποτε στιγμή γούσταραν, μπορούσαν να τσακίσουν όλα αυτά τα δίποδα. Αλλά δεν το κάνουν και στεπ μπάι στεπ κινείται το πράγμα και προς την επισημοποίηση του.John Brown Gun Club έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 13:36
Νομιζω, η καλυτερα θελω να ελπιζω, πως αυτη η ταινια εγγραφεται στην στροφη της κοινης γνωμης στην Γαλλια σχετικα με την καλυψη που παρεχεται στα υψηλα κλιμακια της κοινωνιας για τετοιου ειδους εγκληματα. Ο Ματζνεφφ ειχε στηλη στο περιοδικο Le Point, λαμβανε κρατικη χορηγια, ειχε τιμηθει με υψηλες διακρισεις και το τελευταιο του μυθιστορημα εκδοθηκε απο τον Γκαλλιμαρ, εναν απο τους πιο περιβλεπτους εκδοτικους οικους, ενω ποτε δεν εκρυψε τις παιδεραστικες του δραστηριοτητες, περιγραφοντας ακομα και βιασμους παιδιων 8 ετων.
Μακάρι, να είμαι εγώ η υπερβολική κι εσύ να έχεις δίκιο. Και δεν το λέω ειρωνικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λοιπόν άκου. Η σεξουαλικότητα δεν περιμένει προώθηση. Είναι εγγενής. Ένα άλλο που πρέπει να σκεφτούμε με έναν τρόπο πιο κοντά στην αλήθεια, είναι πως η ενηλικίωση δεν έρχεται στα 18. Είναι μία πορεία μέχρι τα 18 και βάλε. Όταν λέμε ενηλικίωση δεν εννοούμε βέβαια μία λογιστική έννοια. ένα αριθμός και τέλος. μιλάμε ουσιαστικά για ωρίμανση. Τα κορίτσια που τώρα αρχίζει να φαίνεται το βυζάκι τους, που θα τους περίοδος, που βλέπουν πιο μεγάλες έφηβες να περπατούν και να κινούνται κάπως διαφορετικά - κι αυτό να είναι παρατηρήσιμο και ευκόλως αντιληπτό - είναι και εύλογο και αναμενόμενο (και θα έπρεπε και επιθυμητό) να αρχίσουν να ψάχνουν αυτό το θέμα. Το θέμα αυτό δε έχει εύρος. Έχει φάσμα δεν ξεκινάει δεν οριοθετείται από το 69 μέχρι το μπουκάκε και τίποτα άλλο. Το ψάχνω τη σεξουαλικότητά μου δεν σημαίνει ότι βγαίνω να ψωνίζομαι για ενήλικες παιδόφιλους. Σημαίνει ότι έχω εικόνες στο μυαλό μου, ότι τραβάω μαλακία, ότι φαντάζομαι πράγματα, ότι ακούω, ρωτάω μαθαίνω. Το σημαντικότερο δε μέσα σε αυτά είναι το πως νιώθω κάθε στιγμή για το θέμα, για όλα αυτά. Από το φόβο που είναι το πιο ισχυρό μέχρι και την ντροπή την ενοχή, την ανησυχία λόγω άγνοιας κλπ.
Κι όταν λοιπόν όλο αυτό αναπτύσσεται καθημερινά μέσα μου, η οποιαδήποτε παρέμβαση από το γονέα μου που 90$ θα είναι μαλακισμένη, μόνο κακό θα μου κάνει.
Δηλαδή να μη βάψει τα νύχια της. και να αναρωτιέται γιατί δεν την αφήνω και να καλλιεργεί ότι στη ζωή θα της απαγορεύονται πράγματα χωρίς να της εξηγούν το γιατί. Κι άντε να βρεις δικαιολογία του κώλου, αυτές τις γενικολογίες "τα παιδιά δεν κάνει να βάφουν τα νύχια τους" που και πάλι δεν θα καταλάβει γιατί. Ενώ εσύ θα έχεις στο μυαλό σου είτε να μην καυλώσει ένας τυχαίος παιδόφιλος στο δρόμο, είτε μη πουν στη γειτονιά ότι "Αυτό θα γίνει πουτανάκι, από τώρα ξεστρατίζει", είτε για να μην συνειδητοποιεί ότι γίνεται γυναίκα. Κι επειδή η γυναίκα γαμιέται πρέπει από μικρή να της εμφυτεύσουμε την απέχθεια για το γαμήσι. Μα μην το επιθυμεί σωστά;
Δίνω και κάποια τιπς. Ποτέ η ηθική δεν λειτουργεί αληθινά μέσα μας. Της κάνουμε κατάχρηση για να ικανοποιήσουμε αρνητικά συμπλέγματά μας. Ένα πρώτο είναι η ζήλεια. Ο φθόνος. Θέλει δουλειά όμως να το δεις.
Κι όταν λοιπόν όλο αυτό αναπτύσσεται καθημερινά μέσα μου, η οποιαδήποτε παρέμβαση από το γονέα μου που 90$ θα είναι μαλακισμένη, μόνο κακό θα μου κάνει.
Δηλαδή να μη βάψει τα νύχια της. και να αναρωτιέται γιατί δεν την αφήνω και να καλλιεργεί ότι στη ζωή θα της απαγορεύονται πράγματα χωρίς να της εξηγούν το γιατί. Κι άντε να βρεις δικαιολογία του κώλου, αυτές τις γενικολογίες "τα παιδιά δεν κάνει να βάφουν τα νύχια τους" που και πάλι δεν θα καταλάβει γιατί. Ενώ εσύ θα έχεις στο μυαλό σου είτε να μην καυλώσει ένας τυχαίος παιδόφιλος στο δρόμο, είτε μη πουν στη γειτονιά ότι "Αυτό θα γίνει πουτανάκι, από τώρα ξεστρατίζει", είτε για να μην συνειδητοποιεί ότι γίνεται γυναίκα. Κι επειδή η γυναίκα γαμιέται πρέπει από μικρή να της εμφυτεύσουμε την απέχθεια για το γαμήσι. Μα μην το επιθυμεί σωστά;
Δίνω και κάποια τιπς. Ποτέ η ηθική δεν λειτουργεί αληθινά μέσα μας. Της κάνουμε κατάχρηση για να ικανοποιήσουμε αρνητικά συμπλέγματά μας. Ένα πρώτο είναι η ζήλεια. Ο φθόνος. Θέλει δουλειά όμως να το δεις.
Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή η εικόνα δεν είναι αντιπροσωπευτική του επιχειρηματος που υποστηρίζεις έτσι;Kauldron έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 14:33Όταν βάζουν παιδάκια να ντύνονται ντράγκ κουίν και να χορεύουν κάνοντας τουέρκ, δεν υποστηρίζουν τη σεξουαλικοποίηση των παιδιών?
Aυτό εδώ δηλαδή δεν το υποστηρίζει το πράηντ, απλά έτυχε να περνάει από 'κει, έτσι?
Άσε μας ρε Νάιδα. Σε συμπαθώ, αλλά όταν κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις, γίνεσαι εκνευριστική.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οχι, καθόλου. Άσε ρε Νάιδα, και 200 τέτοια να σου δείξω, πάλι θα 'λεγες "δεν είναι αντιπροσωπευτικά".Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 14:36Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή η εικόνα δεν είναι αντιπροσωπευτική του επιχειρηματος που υποστηρίζεις έτσι;Kauldron έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 14:33Όταν βάζουν παιδάκια να ντύνονται ντράγκ κουίν και να χορεύουν κάνοντας τουέρκ, δεν υποστηρίζουν τη σεξουαλικοποίηση των παιδιών?
Είτε απευθύνεται σε μένα είτε όχι αυτή η συγκεκριμένη ανάρτηση, πριν δώσεις τιπς καλό θα είναι να είσαι εντός θέματος. Δεν είσαι.Χαοτικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 14:34Λοιπόν άκου. Η σεξουαλικότητα δεν περιμένει προώθηση. Είναι εγγενής. Ένα άλλο που πρέπει να σκεφτούμε με έναν τρόπο πιο κοντά στην αλήθεια, είναι πως η ενηλικίωση δεν έρχεται στα 18. Είναι μία πορεία μέχρι τα 18 και βάλε. Όταν λέμε ενηλικίωση δεν εννοούμε βέβαια μία λογιστική έννοια. ένα αριθμός και τέλος. μιλάμε ουσιαστικά για ωρίμανση. Τα κορίτσια που τώρα αρχίζει να φαίνεται το βυζάκι τους, που θα τους περίοδος, που βλέπουν πιο μεγάλες έφηβες να περπατούν και να κινούνται κάπως διαφορετικά - κι αυτό να είναι παρατηρήσιμο και ευκόλως αντιληπτό - είναι και εύλογο και αναμενόμενο (και θα έπρεπε και επιθυμητό) να αρχίσουν να ψάχνουν αυτό το θέμα. Το θέμα αυτό δε έχει εύρος. Έχει φάσμα δεν ξεκινάει δεν οριοθετείται από το 69 μέχρι το μπουκάκε και τίποτα άλλο. Το ψάχνω τη σεξουαλικότητά μου δεν σημαίνει ότι βγαίνω να ψωνίζομαι για ενήλικες παιδόφιλους. Σημαίνει ότι έχω εικόνες στο μυαλό μου, ότι τραβάω μαλακία, ότι φαντάζομαι πράγματα, ότι ακούω, ρωτάω μαθαίνω. Το σημαντικότερο δε μέσα σε αυτά είναι το πως νιώθω κάθε στιγμή για το θέμα, για όλα αυτά. Από το φόβο που είναι το πιο ισχυρό μέχρι και την ντροπή την ενοχή, την ανησυχία λόγω άγνοιας κλπ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε μαλακίες και μαλακισμένα υφάκια δεν απαντώ. Πες κάτι σοβαρό άμα θες να μιλήσουμε. Εμένα στα αρχίδια η ταινία και το νέτφλιξ που δεν έχω και δεν θα βάλω. Είναι κατά σε όλες αυτές τις μαλακίες. αλλά όταν βλέπω ψευτοηθική ενώ από πίσω παίζει κεκαλυμμένη και μπερδεμένη διαταραχή θα παρέμβω. Τι να κάνουμε;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 14:28Οκ, συνέχισε να παίζεις τον ανόητο αλλά με λίγο καλύτερη σκηνοθεσία.Χαοτικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 14:07ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 13:46
Οκ και με την υπόθεση Ντιτρού, ήταν κοινό μυστικό ότι ήταν διαπλεκόμενοι πολλοί από την ελίτ και τελικώς δεν κουνήθηκε φύλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τον σεξοτουρισμό και την παιδική πορνογραφία. Οποιαδήποτε στιγμή γούσταραν, μπορούσαν να τσακίσουν όλα αυτά τα δίποδα. Αλλά δεν το κάνουν και στεπ μπάι στεπ κινείται το πράγμα και προς την επισημοποίηση του.
Σε κάθε περίπτωση, οι αυτοματισμοί τύπου "οκ, κάτι πάει στραβά αλλά ας το ρίξουμε στην τρελλίτσα για να μην παίρνουν θάρρος οι φασίστες" είναι εκτός από αφελείς και κουραστικοί, έτσι;
και η διαταραχή είναι συγκεκριμένα το να θεωρήσεις σεξουαλικό κάτι που κάνει ένα κορίτσι. Σημαίνει ότι παίζει και να καυλώσεις άμα αφεθείς γι αυτό και αντιδράς με τη μία. Ο Ρώμας το έχει αποδώσει πολύ ωραία αυτό με τον χαρακτήρα του Πόπωτα.
Που θα γίνουν τα κοριτσάκια πουτάνες επειδή θέλουν να κουνήσουν τον κώλο τους ξισα παιχνίδι κι επειδή το είδανε.. Άντε κοινωνήστε ρε που θα μας πουλήσετε και πνύμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Painkiller miniseries στο Netflix και οι φαρμακοβιομηχανιες
από Portia » 14 Ιούλ 2023, 23:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker