Netflix, μήπως το παρακάνεις;

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Netflix, μήπως το παρακάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 20 Αύγ 2020, 15:21

Kauldron έγραψε:
20 Αύγ 2020, 15:15

Πρόβλημα έχω μ' οποιονδήποτε δηλώνει αυτό εδώ:
Εικόνα

Kατάλαβες πουλάκι?
εγω συμφωνω!

ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΣΕ
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 15:21

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 15:11

Αυτό όχι απλά δεν είναι φυσιολογικό αλλά είναι και κακοποιητικό. Άρα έγκλημα.

Να λέμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους. άλλο σπρώχνω ένα παιδί να κάνει κάτι έξω από τη φύση του (γιατί η φύση η ίδια δεν σπρώχνει σε γαμήσι τέτοιες ηλικίες. Ακόμα με την ανάπτυξη του σκελετού ασχολείται).
άλλο τι σκοπό έχουν οι παραγωγοί που δεν το ξέρω κιόλας κι άλλο το τι γουστάρουν να παίξουν τα παιδιά . Οι αντιδράσεις μας θα πρέπει να ακολουθούν με σύνεση το τι κάνουν τα παιδιά. και μόνο αυτού του στυλ η κριτική είναι συμπλεγματική. πράγμα όχι κατακριτέο. Φυσιολογικό πράγμα είναι τα συμπλέγματα ως αντιδράσεις της προσωπικότητας και μη σου πω του οργανισμού εν τέλει. όμως είναι προβληματικό να μην τα συνειδητοποιούμε σιγά σιγά.
Μα δεν θα ενοχληθεί κάνεις αν δει παιδιά να παίζουν ή να διερευνούν την σεξουαλικοτητα τους. Οταν οι ενήλικες την χρησιμοποιούν, την προβάλλουν ή την αναζητούν στα παιδιά είναι το πρόβλημα. Άρρωστο θα έλεγα. Αφήστε τα παιδιά στην ησυχία τους να παίξουν με το σωμα τους, να μεγαλώσουν, να ανακαλύψουν το σεξ και τις χαρές του. Σήμερα τουλάχιστον ήδη τα παιδιά έχουν χάσει αρκετά από τη αθωότητα και την ομαλή εξέλιξη στην σεξουαλικοτητα.
Μην επεμβαινετε στην διαδικασία ενηλικίωση τους για χάρη καμιάς δήθεν απελευθερωσης για απεριόριστα γαμησια που παίζει στο μυαλό σας ως ικανοποίηση και κόντρα στους "ηθικούς". Το μόνο που καταφέρνετε είναι να χάνουν τον μπούσουλα και την πραγματική ικανοποίηση και να γίνονται τροφή του συστήματος που συντηρεί στερεοτυπα και σε μπαρμπαδες που λιγουρευονται φρέσκια σάρκα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 20 Αύγ 2020, 15:22

John Brown Gun Club έγραψε:
20 Αύγ 2020, 15:21
Kauldron έγραψε:

Εικόνα

Kατάλαβες πουλάκι?
εγω συμφωνω!

ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΣΕ
Ψοφήστε πια εσείς,
Να ζήσει η Ελλάδα.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 20 Αύγ 2020, 15:24

20 Αύγ 2020, 15:20
Kauldron έγραψε:
20 Αύγ 2020, 15:10
20 Αύγ 2020, 14:50

ρε αθλιε παπαρολογε που το δες το τουερκ σε αυτο το βιδεο; Που ειδες να δειχνει σαρκα; Απλα μπηκες για μια ακομα φορα να παραπλανησεις και να κανεις την αθλια προπαγανδα σου, σε βαρος μαλιστα ενος παιδιου.
Εσύ τώρα τσατίστηκες που δεν είχε τουέρκ? Αυτό είναι το θέμα σου?

παλι σε τσακωσα να λες ψεματα. Το βιντεο απλα δειχνει ενα παιδι ντυμενο με ενα πολυχρωμο φορεμα που δεν αφηνει τιποτα ακαλυπτο: καμια σεξουαλικοποιηση. Κι ουτε τουερκ κανει ουτε καποια αλλη προκλητικη κινηση.
Εσυ, οπως παντα, ο ιδιος αθλιος ψευτης.
Εντάξει, είσαι βλάξ.

Αυτό το βίντεο, δεν έχει καμία σεξουαλικοποίηση.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 20 Αύγ 2020, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 20 Αύγ 2020, 15:24

Kauldron έγραψε:
20 Αύγ 2020, 15:22
Kauldron έγραψε:

Εικόνα

Kατάλαβες πουλάκι?
εγω συμφωνω!

ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΣΕ
Ψοφήστε πια εσείς,
Να ζήσει η Ελλάδα.
ουτε καλος ψευτης εισαι, αμεσως σε τσακωνω, ουτε μια ριμα ξερεις να κανεις.

αταλαντος και βαρετος, ελληνας ΓΤΠ
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 15:24

Kauldron έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 15:19
Kauldron έγραψε:

Εικόνα

Kατάλαβες πουλάκι?
Άσε ρε που θα μου πεις με τι έχεις πρόβλημα. Λες και δεν σε ξέρουμε.
Πάει περίπατο το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού όταν αυτός που αυτοπροσδιορίζεται είναι "εχθρός" σου, ε?
Είσαι τόσο τυφλός που δεν μπορείς να καταλάβεις οτι ο πραγματικός φασίστας είσαι 'συ.
Τι ωραία ου ανακατεύεις την μαλακιο-τράπουλα! Την πατρίδα και την Ελλάδα δεν την έβαλε κανείς στη συζήτηση. Εσύ το κάνεις στο εντελώς άσχετο και απαιτείς και σοβαρή αντιμετώπιση.

Που είσαι εσύ πιο πατριώτης από μένα κακομοίρη.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 20 Αύγ 2020, 15:28

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 15:24
Kauldron έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 15:19

Άσε ρε που θα μου πεις με τι έχεις πρόβλημα. Λες και δεν σε ξέρουμε.
Πάει περίπατο το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού όταν αυτός που αυτοπροσδιορίζεται είναι "εχθρός" σου, ε?
Είσαι τόσο τυφλός που δεν μπορείς να καταλάβεις οτι ο πραγματικός φασίστας είσαι 'συ.
Τι ωραία ου ανακατεύεις την μαλακιο-τράπουλα! Την πατρίδα και την Ελλάδα δεν την έβαλε κανείς στη συζήτηση. Εσύ το κάνεις στο εντελώς άσχετο και απαιτείς και σοβαρή αντιμετώπιση.

Tην βάλανε οι πραηντάδες.
Ακόμα και ο Εφιάλτης ήταν πιο πατριώτης από 'σενα.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 15:43

Naida έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Να λέμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους. άλλο σπρώχνω ένα παιδί να κάνει κάτι έξω από τη φύση του (γιατί η φύση η ίδια δεν σπρώχνει σε γαμήσι τέτοιες ηλικίες. Ακόμα με την ανάπτυξη του σκελετού ασχολείται).
άλλο τι σκοπό έχουν οι παραγωγοί που δεν το ξέρω κιόλας κι άλλο το τι γουστάρουν να παίξουν τα παιδιά . Οι αντιδράσεις μας θα πρέπει να ακολουθούν με σύνεση το τι κάνουν τα παιδιά. και μόνο αυτού του στυλ η κριτική είναι συμπλεγματική. πράγμα όχι κατακριτέο. Φυσιολογικό πράγμα είναι τα συμπλέγματα ως αντιδράσεις της προσωπικότητας και μη σου πω του οργανισμού εν τέλει. όμως είναι προβληματικό να μην τα συνειδητοποιούμε σιγά σιγά.
Μα δεν θα ενοχληθεί κάνεις αν δει παιδιά να παίζουν ή να διερευνούν την σεξουαλικοτητα τους. Οταν οι ενήλικες την χρησιμοποιούν, την προβάλλουν ή την αναζητούν στα παιδιά είναι το πρόβλημα. Άρρωστο θα έλεγα. Αφήστε τα παιδιά στην ησυχία τους να παίξουν με το σωμα τους, να μεγαλώσουν, να ανακαλύψουν το σεξ και τις χαρές του. Σήμερα τουλάχιστον ήδη τα παιδιά έχουν χάσει αρκετά από τη αθωότητα και την ομαλή εξέλιξη στην σεξουαλικοτητα.
Μην επεμβαινετε στην διαδικασία ενηλικίωση τους για χάρη καμιάς δήθεν απελευθερωσης για απεριόριστα γαμησια που παίζει στο μυαλό σας ως ικανοποίηση και κόντρα στους "ηθικούς". Το μόνο που καταφέρνετε είναι να χάνουν τον μπούσουλα και την πραγματική ικανοποίηση και να γίνονται τροφή του συστήματος που συντηρεί στερεοτυπα και σε μπαρμπαδες που λιγουρευονται φρέσκια σάρκα.

Εγώ δεν είδα πουθενά γαμήσια ή ότι τα παιδιά δραστηριπουνταί γύρω από το γαμήσι. καθόλου δεν θεωρώ ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Τώρα εσύ πες μου πως το αναφέρεις και από προκύπτει ότι αυτό πρέπει να συζητήσουμε.
Εγώ συζητώ ότι και παλιά είχανε νάλει κοριτσάκια από το τζάμπο και επειδή είχανε κραγιόν και στηθήκανε με σπάσιμο μέσης όπως τα έστηνε ο φωτογράφος, ήταν παιδοφιλικό θέμα. και σε ρωτώ. Ποιος έχει στο μυαλό του το σεξ. Το κοριτσάκι που φωτογραφήθηκε ή αυτός που κάνει την κριτική και κράζει, τι 'ν αυτά, αίσχος κλπ;

Το μόνο που θα δεχτώ είναι να μου πεις "Έλα ρε χαοτικέ λες και δεν ξέρεις τι παίζει σε τέτοιους κύκλους θεάματος ή σε τι κόσμο είμαστε κι ότι παίζει κίνδυνς μεθοδευμένα να οδηγήσουν τα κοριτακαι προς εκμετάλευση. Κακοποιητική εκμετάλευση δηλαδή. Εκεί συμφωνώ. αλλά αυτό είναι θέμα γονέων που δεχτήκανε να πάνε τα παιδιά για τηλεοπτική παραγωγή ή διαφήμιση (έχουμε άποψη και γι αυτό).
Το θέμα είναι επειδήτο λες και το ξαναλές πως Οι ηθικοί που την είδες ότι εγώ έχω πρόβλημα γιατί έτσι γιατί είμαι Υδροχόος ή αιγόκερος και δεν μου ταιριάζουν, δεν είναι κακοί εξορισμού. Είναι μούφα ηθικοί. και ευτυχώς ή δυστυχώς, εγώ μπορώ να το δικρίνω αυτό. Πειράζει;

Μουβάζεις λοιπόν στα λεγόμενα μου ότι εγώ είμαι υπέρ του να σπρώχνουμε τα παιδιά στο γαμήσι. ότι ακριβώς θα έκανε ο σαχαμάρας πιο πάνω. Τέτοια νοοτροπία βγάζεις. Δεστο. Χρήση υπερβολής και ψέμματος για να καταρίψεις αυτό που σε απειλεί σαν άποψη.
όλατ' άλλα καλά τα λες και αυτό περίμενα βεβαίως. Αλλά δες αυτό.

Επί τη ευκαιρία δες επίσης;
Το διάβασμα ημερολογίου του παιδιού
Το ότι ικανοποιείται ο ανώμαλος και σου τη δίνει. Γιατί να ικανοποιηθεί το σίχαμα; Γκρρρρρ!!!

Τα παιδάκια και τα παιχνίδια του δεν φταίνε.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 15:45

20 Αύγ 2020, 15:25
Kauldron έγραψε:
20 Αύγ 2020, 15:24
20 Αύγ 2020, 15:20

παλι σε τσακωσα να λες ψεματα. Το βιντεο απλα δειχνει ενα παιδι ντυμενο με ενα πολυχρωμο φορεμα που δεν αφηνει τιποτα ακαλυπτο: καμια σεξουαλικοποιηση. Κι ουτε τουερκ κανει ουτε καποια αλλη προκλητικη κινηση.
Εσυ, οπως παντα, ο ιδιος αθλιος ψευτης.
Εντάξει, είσαι βλάξ.
οχι ρε ανωμαλε, εσυ εισαι ενα ομοφοβικο σκουπιδι που κανεις προπαγανδα σε βαρος ενος γκει παιδιου.
Γιατί να έχει την πολυτέλεια το κωλόπαιδο να μπορεί να το εκφράζει και να το διαλαλεί; :smt013

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 20 Αύγ 2020, 15:46

Beria έγραψε:
20 Αύγ 2020, 11:17
Παρακμιακος καπιταλισμός
:bravo:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 16:00

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 15:43
Naida έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Εγώ δεν είδα πουθενά γαμήσια ή ότι τα παιδιά δραστηριπουνταί γύρω από το γαμήσι. καθόλου δεν θεωρώ ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Τώρα εσύ πες μου πως το αναφέρεις και από προκύπτει ότι αυτό πρέπει να συζητήσουμε.
Εγώ συζητώ ότι και παλιά είχανε νάλει κοριτσάκια από το τζάμπο και επειδή είχανε κραγιόν και στηθήκανε με σπάσιμο μέσης όπως τα έστηνε ο φωτογράφος, ήταν παιδοφιλικό θέμα. και σε ρωτώ. Ποιος έχει στο μυαλό του το σεξ. Το κοριτσάκι που φωτογραφήθηκε ή αυτός που κάνει την κριτική και κράζει, τι 'ν αυτά, αίσχος κλπ;

Το μόνο που θα δεχτώ είναι να μου πεις "Έλα ρε χαοτικέ λες και δεν ξέρεις τι παίζει σε τέτοιους κύκλους θεάματος ή σε τι κόσμο είμαστε κι ότι παίζει κίνδυνς μεθοδευμένα να οδηγήσουν τα κοριτακαι προς εκμετάλευση. Κακοποιητική εκμετάλευση δηλαδή. Εκεί συμφωνώ. αλλά αυτό είναι θέμα γονέων που δεχτήκανε να πάνε τα παιδιά για τηλεοπτική παραγωγή ή διαφήμιση (έχουμε άποψη και γι αυτό).
Το θέμα είναι επειδήτο λες και το ξαναλές πως Οι ηθικοί που την είδες ότι εγώ έχω πρόβλημα γιατί έτσι γιατί είμαι Υδροχόος ή αιγόκερος και δεν μου ταιριάζουν, δεν είναι κακοί εξορισμού. Είναι μούφα ηθικοί. και ευτυχώς ή δυστυχώς, εγώ μπορώ να το δικρίνω αυτό. Πειράζει;

Μουβάζεις λοιπόν στα λεγόμενα μου ότι εγώ είμαι υπέρ του να σπρώχνουμε τα παιδιά στο γαμήσι. ότι ακριβώς θα έκανε ο σαχαμάρας πιο πάνω. Τέτοια νοοτροπία βγάζεις. Δεστο. Χρήση υπερβολής και ψέμματος για να καταρίψεις αυτό που σε απειλεί σαν άποψη.
όλατ' άλλα καλά τα λες και αυτό περίμενα βεβαίως. Αλλά δες αυτό.

Επί τη ευκαιρία δες επίσης;
Το διάβασμα ημερολογίου του παιδιού
Το ότι ικανοποιείται ο ανώμαλος και σου τη δίνει. Γιατί να ικανοποιηθεί το σίχαμα; Γκρρρρρ!!!

Τα παιδάκια και τα παιχνίδια του δεν φταίνε.
Πετάς τη μπάλα στο παιδί. Δεν εστιάζω στο παιδί. Το παιδί είναι ελεύθερο να παίξει, να πειραματιστεί κτλ.
Το κοριτσάκι ή αγοράκι θα πάρει τα καλλυντικα της μαμάς του, θα βαφτεί, θα βάλει τακούνια θα ποζάρει με τις φιλεναδες της και όλα οκ.
Αυτός που θα στήσει το κοριτσάκι να ποζάρει προσδίδοντας του σεξουαλικά χαρακτηριστικά, ποιος ο λόγος να το κάνει;
Επίσης εσύ δεν μας έγραφες πριν για τις γυναίκες μη τυχόν και επικρατήσουν οι ηθικολογοι και δεν απολαύσουν το σεξ; ακόμα και για την ταινία δεν βρίσκεις κάτι το μεμπτό να βάζουν κοριτσάκια νανκαμουν twerking, ε και να τη παίζει και κανένας ανώμαλος (εσύ το έγραψες) δεν έγινε και κάτι. Ε και ο ανώμαλος θα νιώσει πιο βολικά ρε παιδί μου, πιο αποδεκτή η ανωμαλία του, πιο φυσιολογικός.
Εγώ ρε συ Χαοτικέ ξέρεις τι θα περίμενα από έναν άνθρωπο προοδευτικό; να κατακεραυνωσει αυτή τη σαπίλα που στο βωμό του κέρδους προωθεί εικόνες ,παιδική σεξουαλικοτητα και νοοτροπίες που εξυπηρετούν τη διαφθορά, τη σηψη του συστήματος και παρακμή. Ένα παρηκμασμένο σύστημα που ξεκίνησε να τρώει τα παιδιά του.
Αλλά ξέχασα προεχει μη τυχόν και δε μάθουμε τα νέα κορίτσια να γαμιούνται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 16:10

Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 16:00

Πετάς τη μπάλα στο παιδί. Δεν εστιάζω στο παιδί. Το παιδί είναι ελεύθερο να παίξει, να πειραματιστεί κτλ.
Το κοριτσάκι ή αγοράκι θα πάρει τα καλλυντικα της μαμάς του, θα βαφτεί, θα βάλει τακούνια θα ποζάρει με τις φιλεναδες της και όλα οκ.
Αυτός που θα στήσει το κοριτσάκι να ποζάρει προσδίδοντας του σεξουαλικά χαρακτηριστικά, ποιος ο λόγος να το κάνει;
Επίσης εσύ δεν μας έγραφες πριν για τις γυναίκες μη τυχόν και επικρατήσουν οι ηθικολογοι και δεν απολαύσουν το σεξ; ακόμα και για την ταινία δεν βρίσκεις κάτι το μεμπτό να βάζουν κοριτσάκια νανκαμουν twerking, ε και να τη παίζει και κανένας ανώμαλος (εσύ το έγραψες) δεν έγινε και κάτι. Ε και ο ανώμαλος θα νιώσει πιο βολικά ρε παιδί μου, πιο αποδεκτή η ανωμαλία του, πιο φυσιολογικός.
Εγώ ρε συ Χαοτικέ ξέρεις τι θα περίμενα από έναν άνθρωπο προοδευτικό; να κατακεραυνωσει αυτή τη σαπίλα που στο βωμό του κέρδους προωθεί εικόνες ,παιδική σεξουαλικοτητα και νοοτροπίες που εξυπηρετούν τη διαφθορά, τη σηψη του συστήματος και παρακμή. Ένα παρηκμασμένο σύστημα που ξεκίνησε να τρώει τα παιδιά του.
Αλλά ξέχασα προεχει μη τυχόν και δε μάθουμε τα νέα κορίτσια να γαμιούνται.
Αντιπαρέρχομαι τη τελευταία προκλητική μαλακία που πέταξες (Την αντιπαρέρχομαι! Ε άντε ένα αστοδιάλο βλαμμένο θα πω κι εντάξει)
και θα απαντήσω στο άλλο. Ασφαλώς και κράζω όλην αυτήν τη σαπίλα. και όχι μόνο αυτή, Έκραζα και τα νέξτ μοντέλα και τα όλα αυτά που γίνονται μόδες.
Αλλά όταν βλέπω ηθικολογία για κάλυψη και μόνο συμπλεγμάτων το βάζω προτεραιότητα. Πειράζει; Εκτός από κοινωνική θέση και στάση έχω και ψυχολογική και με αυτό τρίβομαι 30 χρόνια. Τι να κάνω;
Και ναι. Υπάρχει στην κοινωνία μας η καθυστεριά να μη πρέπει να δείξει η γυναίκα ότι καυλώνει κι ότι επιθυμεί σεξ. Κάτι που το συντηρούν με τις οχλικές φωνές τους οι όχλοι. θα παρέμβω εκεί γιατί και πάλι βάζω προτεραιότητα.

Άκου να μάθουμε τα παιδιά πως να γαμιούνται :011:

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 20 Αύγ 2020, 16:11

Ενδιαφέρουσα σειρά φαίνεται. Θα δω σίγουρα τον πιλότο με παγάκια να στροβιλίζονται σε δάκρυα προβατίνων σε χαμηλό ποτήρι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 16:14

Να ρε μαλάκες που μιλάτε για ανωμαλίες και εκπόρνευση. Εδώ έχουμε κλασικό έργο σεξουαλικής παρακμής και κοινωνικής εκπόρνευσης :102:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 16:17

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 14:42
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 14:28
Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 14:07

δικαίωμα στη δυνατότητα διερεύνησης και έκφρασης της σεξουαλικότητα τους :p2:

Κι εγώ ο μαλάκας που νόμιζα ότι έχω το δικαίωμα να διερευνώ τη σεξουαλικότητά μου από τα 5 μου :011:
Οκ, συνέχισε να παίζεις τον ανόητο αλλά με λίγο καλύτερη σκηνοθεσία.

Σε κάθε περίπτωση, οι αυτοματισμοί τύπου "οκ, κάτι πάει στραβά αλλά ας το ρίξουμε στην τρελλίτσα για να μην παίρνουν θάρρος οι φασίστες" είναι εκτός από αφελείς και κουραστικοί, έτσι;
Σε μαλακίες και μαλακισμένα υφάκια δεν απαντώ. Πες κάτι σοβαρό άμα θες να μιλήσουμε. Εμένα στα αρχίδια η ταινία και το νέτφλιξ που δεν έχω και δεν θα βάλω. Είναι κατά σε όλες αυτές τις μαλακίες. αλλά όταν βλέπω ψευτοηθική ενώ από πίσω παίζει κεκαλυμμένη και μπερδεμένη διαταραχή θα παρέμβω. Τι να κάνουμε;
και η διαταραχή είναι συγκεκριμένα το να θεωρήσεις σεξουαλικό κάτι που κάνει ένα κορίτσι. Σημαίνει ότι παίζει και να καυλώσεις άμα αφεθείς γι αυτό και αντιδράς με τη μία. Ο Ρώμας το έχει αποδώσει πολύ ωραία αυτό με τον χαρακτήρα του Πόπωτα.

Που θα γίνουν τα κοριτσάκια πουτάνες επειδή θέλουν να κουνήσουν τον κώλο τους ξισα παιχνίδι κι επειδή το είδανε.. Άντε κοινωνήστε ρε που θα μας πουλήσετε και πνύμα.
Κόλλησες στα κοριτσάκια -και τα παιδιά γενικότερα- και δεν εννοείς να ξεκολλήσεις, ενώ ουδείς έθιξε το αν θα γίνουν ή δεν θα γίνουν πουτάνες ή οποιαδήποτε άλλη επαγωγή ξεκινά από αυτό το σημείο.

Θα επαναλάβω ότι είσαι τελείως εκτός θέματος και απλώς έχεις διάθεση για κήρυγμα.

Ξεκόλλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών