Ρε παπάρα γράψε ένα δικό σου. Όλο τέτοιες έτοιμες μαλακίες βάζεις.The Rebel έγραψε: ↑21 Αύγ 2020, 21:12https://ia800805.us.archive.org/10/item ... andich.mp3
Χριστοπαναγίες σε πμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Χριστοπαναγίες σε πμ
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
μιλανε οι λουλες που η δεν εχουν φαει, ή εχουν φαει 15 μερες κι ο αλλος παραπανω εχει και 15 λογαριασμους.
αντρακλες
εχω φαει 5 μπαν για πραγματα που ελ τσαβ γραφει σε ενα απογευμα.
το ενα απ αυτα 5μηνο το αλλο 2 μηνες τα αλλα δε θυμαμαι πιο μικρα.
εγραψα "Που κανεις?", 5 μηνες μπαν
ανοιγω νημα "μπανολογιον"
αντρακλες

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 21 Αύγ 2020, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καθε μπαναρισμα του πηζοντος φέρνει την ανθρωπότητα στο χείλος του γκρεμου , διαταράσει τις κοινωνικες ισορροπίες ... Τα κοριτσια του φορα κοντέψαν να γίνουν λεζβιες στο τελευταιο μεγαλο σου μπαν .
Ποιος είναι Λούλα μωρή Ρομπέρτα και ποιος έχει 15 λογαριασμούς; Που ξέρεις κι από μπαν.πήζον bot έγραψε: ↑21 Αύγ 2020, 21:18μιλανε οι λουλες που η δεν εχουν φαει, ή εχουν φαει 15 μερες κι ο αλλος παραπανω εχει και 15 λογαριασμους.
αντρακλες
5 μπαν για πραγματα που ελ τσαβ γραφει σε ενα απογευμα.

Τέτοια θέλομε !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
οχι εσυ μωρη σουρλουλου, ο ελτσαβΧαοτικός έγραψε: ↑21 Αύγ 2020, 21:31Ποιος είναι Λούλα μωρή Ρομπέρτα και ποιος έχει 15 λογαριασμούς; Που ξέρεις κι από μπαν.πήζον bot έγραψε: ↑21 Αύγ 2020, 21:18μιλανε οι λουλες που η δεν εχουν φαει, ή εχουν φαει 15 μερες κι ο αλλος παραπανω εχει και 15 λογαριασμους.
αντρακλες
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας

Δώστε στο λαό!

Εντιτ: λάθος emoji γαμώ την μπεκροσύνη μου
Though this be madness, yet there is method in 't
Λουλού τον λέω μόνο εγώ μη σας σπάσω.πήζον bot έγραψε: ↑21 Αύγ 2020, 21:35οχι εσυ μωρη σουρλουλου, ο ελτσαβΧαοτικός έγραψε: ↑21 Αύγ 2020, 21:31Ποιος είναι Λούλα μωρή Ρομπέρτα και ποιος έχει 15 λογαριασμούς; Που ξέρεις κι από μπαν.πήζον bot έγραψε: ↑21 Αύγ 2020, 21:18μιλανε οι λουλες που η δεν εχουν φαει, ή εχουν φαει 15 μερες κι ο αλλος παραπανω εχει και 15 λογαριασμους.
αντρακλες
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
πήζον bot έγραψε: ↑21 Αύγ 2020, 21:18μιλανε οι λουλες που η δεν εχουν φαει, ή εχουν φαει 15 μερες κι ο αλλος παραπανω εχει και 15 λογαριασμους.
αντρακλες
Παίξε παραπέρα ρε, στον πολύπειρο, τον μύστη με 4 πέρμαμπαν , τι να πεις κι εσύ;
το πιανεις το οξυμωρο ε?Στύγιος έγραψε: ↑21 Αύγ 2020, 22:12πήζον bot έγραψε: ↑21 Αύγ 2020, 21:18μιλανε οι λουλες που η δεν εχουν φαει, ή εχουν φαει 15 μερες κι ο αλλος παραπανω εχει και 15 λογαριασμους.
αντρακλες
Παίξε παραπέρα ρε, στον πολύπειρο, τον μύστη με 4 πέρμαμπαν , τι να πεις κι εσύ;
θα το ανοιξω το νημα "μπανολογιον" και θα ερθεις γονατιστος για συγγνωμη.
Ποιο οξύμωρο ρε μαλάκα;πήζον bot έγραψε: ↑21 Αύγ 2020, 22:15το πιανεις το οξυμωρο ε?Στύγιος έγραψε: ↑21 Αύγ 2020, 22:12πήζον bot έγραψε: ↑21 Αύγ 2020, 21:18μιλανε οι λουλες που η δεν εχουν φαει, ή εχουν φαει 15 μερες κι ο αλλος παραπανω εχει και 15 λογαριασμους.
αντρακλες
θα το ανοιξω το νημα "μπανολογιον" και θα ερθεις γονατιστος για συγγνωμη.

εχω πεθανει 4 φορες που λενε
Συντονιστήδοι! Εκτός από το ποιος είαι πιο βρωμόστομας που βεβαίως είναι υποκειμενικό και δεν μετριέται με κάποια στάνταρτς,
να μας πείτε και ποιος έχει φάει τα περισσότερα μπαν. Αυτό είναι καταγεγραμμένο.
Άντε γιατί μας κουνιούνται εδώ κάτι πέρδικες
να μας πείτε και ποιος έχει φάει τα περισσότερα μπαν. Αυτό είναι καταγεγραμμένο.
Άντε γιατί μας κουνιούνται εδώ κάτι πέρδικες

φιλε σας τρωω για πρωινο.
εσυ εριχνες μπινλικια, εγω ποτε. (την πρωτη φορα μονο, που με βριζαν πολυ χειροτερα 10 ξεφτιλομοτ μαζι)
θα σεβεστε και θα βαρατε προσοχες