Τι σαπούνι χρησιμοποιείτε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Τι σαπούνι χρησιμοποιείτε;
Εγώ δεν έδινα σημασία στην μάρκα, αλλά τώρα με τον κορωνοϊό που πλένω τα χέρια μου 20-30 φορές την ημέρα, τα χέρια μου έχουν γεμίσει πληγές. Υπάρχει κάποιο σαπούνι, στερεό ή υγρό, που να ρίχνει το πεχά των χεριών λιγότερο από τα άλλα;
Re: Τι σαπούνι χρησιμοποιείτε;
«Ενα που να πεφτει ευκολα»
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Καραβάκι.
Πράσινο ελιάς είναι ξενερα. Αλλά ιδανικό για τα χέρια..
στους ανθρώπους σε κατάκλιση, χρησιμοποιούν το πράσινο ως το πιο αγνό.
αυτό είναι το καλύτερο.
αυτό είναι το καλύτερο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Εισαγωγικα εχω
Δεν το λεμε εμεις
Το λενε οι ΝΑΡΕΣ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Εγώ σφουγγαριζα και με πράσινο σαπούνι και χρησιμοππιουσα οικολογικές λύσεις γενικά ... και γενικά νομίζω ότι εάν είσαι εξωγήινος άνθρωπος,ξερεις με σεβασμό στον πλανήτη γη πληρωνεις ακριβά της επιλογές σου ..
Eubos (στα φαρμακεία), Dove ή και το ελληνικό "Ερμής" (σε όσα σουπερμάρκετ ακόμα το πουλάνε).
Άμα τα πλένεις όμως τόσο συχνά, αναγκαία και μια κρέμα χεριών (θα συνιστούσα τη Neutrogena την άοσμη ή κάποια με βάση το μέλι).
Δεν είναι ντροπή, προκειμένου να μη πληγιάζεις, καθότι η "λύση της συνεχειας του δέρματος" να υπενθυμίσουμε πως αυξάνει τις πύλες εισόδου παντός είδους μικροβίων και ιών.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Όχι πάντα και όχι για όλα τα δέρματα. Όταν άρχισα να το χρησιμοποιώ συστηματικά εμφάνισα πληγές και σκασίματα και γιατρός μου συνέστησε να το σταματήσω. Προτιμότερο το Μασσαλίας νομίζω, ή κάποιο για μωρά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Έχει κι απίστευτο άρωμα, το ροζ ιδίως (βγαίνει και σε υγρό κρεμοσάπουνο).

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
06 Ιαν 2025, 13:14
-
-
Νέα δημοσίευση Τι καπότες χρησιμοποιείτε;
από Εκτωρ » 04 Νοέμ 2023, 11:09 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 20 Απαντήσεις
- 1101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
05 Νοέμ 2023, 19:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρησιμοποιείτε πτυελοδοχείο;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 14 Απρ 2025, 18:45 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
16 Απρ 2025, 21:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καθάρισμα μυδιών. Τι είδους σφουγγαράκι ή μαχαίρι χρησιμοποιείτε;
από Libre arbitre » 12 Μαρ 2024, 15:04 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
12 Μαρ 2024, 15:04
-