Κύριε εισαγγελέα τηρούμε τα μέτρα και μιλάμε όσο επιτρέπετε
Αν το εμβόλιο γίνει υποχρεωτικό, τι κάνουμε;
Re: Αν το εμβόλιο γίνει υποχρεωτικό, τι κάνουμε;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Otto Weininger
Είσαι γενικά αντιεμβολιαστης ή μόνο με του covid σου προεκυψε;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αν δεν με ειρωνεύεσαι, μεγαλοφυές το σχέδιο που προτείνεις. Εύγε(χωρίς δεύτερη σκέψη)enaon έγραψε: ↑22 Αύγ 2020, 22:37σωστά, η υγεία πάνω απο όλα.aLiCat έγραψε: ↑22 Αύγ 2020, 22:01Να γίνει υποχρεωτικό μόνο για τις "ευπαθείς" ομάδες του πληθυσμού, με πρώτη και καλύτερη την κατηγορία των παντός επαναστατών, αμφισβητιών, καχύποπτων και λογής ριζοσπαστικών αρνητών της ύπαρξης του κορωνοϊού. Διότι είναι εκείνοι που επικαλούμενοι την ελευθερία του λόγου και της ελευθερίας, αφαιρούν το δικαίωμα του μη ομοϊδεάτη συνανθρώπου τους, στο ύψιστο αγαθό της ζωής και της υγείας.
Αν αργήσει το εμβόλιο όμως, πρέπει να βρούμε λύση, έχουμε το παράδειγμα του Μωυσή, έλεγε ότι θα γίνει κατακλυσμός αλλά κάποια ζώα δεν τον πίστευαν. Ανάπλαση στον εθνικό κήπο και όλοι οι σώφρονες μέσα, με τα πουλάκια να κελαηδούν για λίγους μήνες, όσο ο ιός κατασπαράζει τους αφελείς.

SpoilerShow

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Λεπτομέρειες τώρα η ειρωνεία κλπ, το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, αν δεν βγει εμβόλιο οι αφελείς θα μας φάνε και εμάς, θα μπορούσαμε να τους εκτελούμε αλλά θα μεταμφιεστούν σε σοβαρούς, θα βάλουν μάσκα. Εθνικός κήπος, όλοι μέσα, μήνες, χρόνια, όσο πάρει.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Το ερώτημα είναι εντελώς υποθετικό. Παρά ταύτα αν το λάβουμε ως υπόθεση, τότε δεν είναι το εμβόλιο το κύριο πρόβλημά σου.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Ο εθνικός κήπος θα μπορούσε να εμπλουτιστεί και με εγκαταστάσεις λούνα παρκ.
Μια πρόταση που πιστεύω θα σου αρέσει :

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
μην φτάνουμε στα άκρα, δεν θέλουμε να τους βασανίσουμε, τι φταίνε εκείνοι που είναι φερέφωνα;
Θέλουμε όμως να προστατευτούμε, οπότε χαρωπά θα πάμε στον εθνικό κήπο και κάθε βράδυ, όταν τα πουλάκια σταματούν να καλύπτουν τα ουρλιαχτά της σφαγής, όλοι μαζί με μάσκα πάντα, χεράκι χεράκι θα λέμε μια προσευχή.
Μακάρι να μπορούσαμε να τους στείλουμε στην Σιβηρία αλλά δεν γίνεται, είναι πονηροί και θα φοράνε μάσκα, οπότε η μόνη ρεαλιστική λύση είναι εμείς, οι σοβαροί, στον εθνικό κήπο.
Re: Πρέπει να γίνει πράξη αυτό!
Ευχαρίστως!Green Dragon έγραψε: ↑22 Αύγ 2020, 19:28Να σε συστήσω σε ένα υπάλληλό μου που έχασε θείο και θεία (ζευγάρι) από τον κορωνοϊό να δούμε πως θ' αντιδράσει.
Να έρθεις άοπλος.
ΠΟΥ και ΠΟΤΕ;
enaon έγραψε: ↑22 Αύγ 2020, 23:22μην φτάνουμε στα άκρα, δεν θέλουμε να τους βασανίσουμε, τι φταίνε εκείνοι που είναι φερέφωνα;
Θέλουμε όμως να προστατευτούμε, οπότε χαρωπά θα πάμε στον εθνικό κήπο και κάθε βράδυ, όταν τα πουλάκια σταματούν να καλύπτουν τα ουρλιαχτά της σφαγής, όλοι μαζί με μάσκα πάντα, χεράκι χεράκι θα λέμε μια προσευχή.
Μακάρι να μπορούσαμε να τους στείλουμε στην Σιβηρία αλλά δεν γίνεται, είναι πονηροί και θα φοράνε μάσκα, οπότε η μόνη ρεαλιστική λύση είναι εμείς, οι σοβαροί, στον εθνικό κήπο.
μην φτάνουμε στα άκρα, δεν θέλουμε να τους βασανίσουμε, τι φταίνε εκείνοι που είναι φερέφωνα;
οπότε η μόνη ρεαλιστική λύση είναι εμείς, οι σοβαροί, στον εθνικό κήπο.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Re: Πρέπει να γίνει πράξη αυτό!
Άσε όλα ψέμματα είναι. Και ο έμπολα, και το aids ψέμματα- σάμπως τους εξέτασαν ποτέ μπροστά μας;
Αν και για τη Γη λίγο αμφιβάλλω, μπορεί στ'αλήθεια να είναι στρογγυλή.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- hellegennes
Εγώ είμαι αντι-αντιεμβολιαστής αλλά δεν προτίθεμαι να κάνω εμβόλιο που ξεκίνησε η παραγωγή του πριν περάσει τα στάδια κλινικών δοκιμών.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Αύγ 2020, 22:53Είσαι γενικά αντιεμβολιαστης ή μόνο με του covid σου προεκυψε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Otto Weininger
Που κολλάει αυτό;hellegennes έγραψε: ↑23 Αύγ 2020, 05:46Εγώ είμαι αντι-αντιεμβολιαστής αλλά δεν προτίθεμαι να κάνω εμβόλιο που ξεκίνησε η παραγωγή του πριν περάσει τα στάδια κλινικών δοκιμών.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Αύγ 2020, 22:53Είσαι γενικά αντιεμβολιαστης ή μόνο με του covid σου προεκυψε;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να κάνουμε πρωτεύουσα τον Βολο
από Frappezitis » 15 Ιούλ 2024, 17:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
15 Ιούλ 2024, 17:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ερωτήματα που ποτέ δεν κάνουμε.
από Urzaring13 » 10 Απρ 2025, 03:56 » σε Θρησκειολογία - 71 Απαντήσεις
- 1444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
17 Απρ 2025, 21:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρέπει να κάνουμε το πρώτο χτύπημα
από Frappezitis » 27 Νοέμ 2024, 07:04 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Νοέμ 2024, 07:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα κάνουμε προσφυγή στη Χάγη για τα Ελληνοτουρκικα?
από Ίακχος » 28 Απρ 2025, 23:18 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 61 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
28 Απρ 2025, 23:18
-