Τι σαπούνι χρησιμοποιείτε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Τι σαπούνι χρησιμοποιείτε;
Σοκαρομαι ακόμα και αν κάνω σαρδαμ , πήγα να πω πριν λίγο έλα ψιψινουλα και είπα ψιψινιλα ..the comet the course the tail έγραψε: ↑23 Αύγ 2020, 00:17Ψιψινα μου καλη.
κικίτσα μου καλή...Kiki mat έγραψε: ↑23 Αύγ 2020, 00:23Σοκαρομαι ακόμα και αν κάνω σαρδαμ , πήγα να πω πριν λίγο έλα ψιψινουλα και είπα ψιψινιλα ..
Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2020, 19:22- Casper -άκι αυτή κάνει θαύματα.aLiCat έγραψε: ↑22 Αύγ 2020, 18:24Να'σαι καλά. Ελπίζω να σου κάνει, όπωςκαι σε μένα έκανε θαύμα. Εχει χρονια να "σκασει" το δέρμα των χεριών μου.- Casper - έγραψε: ↑22 Αύγ 2020, 18:08
Και εγώ τον Χειμώνα κυρίως. Και μια φίλη μου έχει έντονο πρόβλημα. Θα την δοκιμάσω. Ευχαριστώω

Ποιο; Δεν κατάλαβα τι εννοείς.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πράσινο σαπούνι.
Με όλα τα άλλα αν κάνεις πλύσιμο 20 φορές τη μέρα τα χέρια σου θα σκάσουν τον πρώτο καιρό (μετά προσαρμόζονται και επανέρχονται). Γενικότερα όχι κρεμοσάπουνο, βολεύει μεν αλλά δεν είναι το ίδιο και δεν κάνει τόσο καλά τη δουλειά του.
Με όλα τα άλλα αν κάνεις πλύσιμο 20 φορές τη μέρα τα χέρια σου θα σκάσουν τον πρώτο καιρό (μετά προσαρμόζονται και επανέρχονται). Γενικότερα όχι κρεμοσάπουνο, βολεύει μεν αλλά δεν είναι το ίδιο και δεν κάνει τόσο καλά τη δουλειά του.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Μάλλον εκείνος δεν κατάλαβε.- Casper - έγραψε: ↑23 Αύγ 2020, 09:11Ποιο; Δεν κατάλαβα τι εννοείς.nick έγραψε: ↑23 Αύγ 2020, 00:13Γιατι το χρησιμοποιείτε αφου σας προκαλεί προβλημα;- Casper - έγραψε: ↑22 Αύγ 2020, 18:08
Και εγώ τον Χειμώνα κυρίως. Και μια φίλη μου έχει έντονο πρόβλημα. Θα την δοκιμάσω. Ευχαριστώω

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
the comet the course the tail έγραψε: ↑23 Αύγ 2020, 01:51κικίτσα μου καλή...

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ναι μπορεί να νόμιζε πως η κρέμα μας προκαλεί το πρόβλημα.aLiCat έγραψε: ↑23 Αύγ 2020, 11:54Μάλλον εκείνος δεν κατάλαβε.
Ναι, εγω που δεν πλενω σχεδον ποτε τα χερια δεν εχω πρόβλημα. Το ιδιο συμβαινει και με τα δοντια.- Casper - έγραψε: ↑23 Αύγ 2020, 12:02Ναι μπορεί να νόμιζε πως η κρέμα μας προκαλεί το πρόβλημα.
Δηλαδή μας λες να μην πλένουμε χέρια και δόντια;

Καθάρισμα προσώπου και δοντιών, μετά σέρουμ, ενυδατική, αντιηλιακό, κρέμα χεριών. Αν βάλω και λαδάκι ή κρέμα στα μαλλιά, ξανά πλύσιμο. Σε όλα τα βήματα. Βράδυ η ίδια διαδικασία. Σε κάθε επίσκεψη στην τουαλέτα απαραίτητο το πλύσιμο. Τώρα με την πανδημία, ακόμη πιο απαραίτητο.

Ξέχασα και το πλύσιμο των πιάτων. Αυτό πού το βάζεις.
Ωραία τ' αρωματικά σαπούνια. Γιατί δεν βγάζουνε και σε μπαστουρμά γαμώτο;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
06 Ιαν 2025, 13:14
-
-
Νέα δημοσίευση Τι καπότες χρησιμοποιείτε;
από Εκτωρ » 04 Νοέμ 2023, 11:09 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 20 Απαντήσεις
- 1101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
05 Νοέμ 2023, 19:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρησιμοποιείτε πτυελοδοχείο;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 14 Απρ 2025, 18:45 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
16 Απρ 2025, 21:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καθάρισμα μυδιών. Τι είδους σφουγγαράκι ή μαχαίρι χρησιμοποιείτε;
από Libre arbitre » 12 Μαρ 2024, 15:04 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
12 Μαρ 2024, 15:04
-