Αν ζούσες στην τουρκοκρατία θα είχες τουρκέψει με την προσδοκία να σε κάνουν αγά, μπέη κ.τ.λ. Αλλά το πιο πιθανό θα ήταν να κατέληγες απλός στρατιώτης που θα τον έστελναν να σκοτωθεί πολεμώντας τίποτα Αυστρουγγαρούς, Πολωνούς ή Ρώσους με την υπόσχεση της επουράνιας ανταμοιβής. Ξέρεις, σε κάτι πολιορκίες στην πρώτη γραμμή ως canon fodder έβαζαν συνήθως τους νεόκοπους πιστούς, επειδή γκρίνιαζαν οι παλιοί μουσουλμάνοι:ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:36Που λέτε παλουκαρια και κουριες εμένα προσωπικά τον ΑΙΝΕΙΑΝ , δεν με απασχολεί το εάν θα γίνει η Ελλάδα η Ευρώπη η ολόκληρη η Υφήλιος ισλαμιστική , παγανιστική η οτιδήποτε άλλο , φτάνει εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ να είμαι Άρχοντας και όχι κακομοίρης σε αυτον τον νέο κόσμο
Ας γίνει η Αθήνα .. Ισλαμαμπάντ φτάνει εγώ να είναι Εμίρης και όχι κακομοίρης σε αυτή την Ισλαμική κοινωνία του Ελλαδισταν
-Όρμα μπρε Αινειάν σε τούτη την μπομπάρδα των απίστων!
-Μα...σημαδεύει ίσα καταπάνω μου πασά μου! Κομμάτια θα με κάνει!
-Μη χολοσκάς μπρε! Θα σε συναρμολογήσει ο προφήτης στον Παράδεισο για να απολαύσεις τις 72 παρθένες!
-Σίγουρα πασά μου;
-Όπως σε βλέπω και με βλέπεις! Ένα ένα θα τα μαζέψει τα κομματάκια σου.
-Όλα όλα;
-Όλα!
-Και το τσουτσούνι μου;
-Προπαντός αυτό! Μπρε, θα σ' άφηνε ποτέ ο προφήτης χωρίς τσουτσούνι στον παράδεισο;
Αν έλεγες "ο παράδεισος μπορεί να περιμένει" σε αποκεφάλιζαν επί τόπου, οπότε, βουρ κι όποιον πάρει ο χάρος (δηλαδή εσένα κατά πάσα πιθανότητα). Αν ορμούσες κι έβαζε το χέρι του ο Αλάχ κι έβγαινες ζωντανός, έπαιρνες προαγωγή και στην επόμενη πολιορκία σε έβαζαν στη δεύτερη γραμμή.