Η νεα Ισλαμικη Ευρωπη

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Re: Η νεα Ισλαμικη Ευρωπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 24 Αύγ 2020, 14:19

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
24 Αύγ 2020, 13:36
Που λέτε παλουκαρια και κουριες εμένα προσωπικά τον ΑΙΝΕΙΑΝ , δεν με απασχολεί το εάν θα γίνει η Ελλάδα η Ευρώπη η ολόκληρη η Υφήλιος ισλαμιστική , παγανιστική η οτιδήποτε άλλο , φτάνει εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ να είμαι Άρχοντας και όχι κακομοίρης σε αυτον τον νέο κόσμο

Ας γίνει η Αθήνα .. Ισλαμαμπάντ φτάνει εγώ να είναι Εμίρης και όχι κακομοίρης σε αυτή την Ισλαμική κοινωνία του Ελλαδισταν
Αν ζούσες στην τουρκοκρατία θα είχες τουρκέψει με την προσδοκία να σε κάνουν αγά, μπέη κ.τ.λ. Αλλά το πιο πιθανό θα ήταν να κατέληγες απλός στρατιώτης που θα τον έστελναν να σκοτωθεί πολεμώντας τίποτα Αυστρουγγαρούς, Πολωνούς ή Ρώσους με την υπόσχεση της επουράνιας ανταμοιβής. Ξέρεις, σε κάτι πολιορκίες στην πρώτη γραμμή ως canon fodder έβαζαν συνήθως τους νεόκοπους πιστούς, επειδή γκρίνιαζαν οι παλιοί μουσουλμάνοι:

-Όρμα μπρε Αινειάν σε τούτη την μπομπάρδα των απίστων!
-Μα...σημαδεύει ίσα καταπάνω μου πασά μου! Κομμάτια θα με κάνει!
-Μη χολοσκάς μπρε! Θα σε συναρμολογήσει ο προφήτης στον Παράδεισο για να απολαύσεις τις 72 παρθένες!
-Σίγουρα πασά μου;
-Όπως σε βλέπω και με βλέπεις! Ένα ένα θα τα μαζέψει τα κομματάκια σου.
-Όλα όλα;
-Όλα!
-Και το τσουτσούνι μου;
-Προπαντός αυτό! Μπρε, θα σ' άφηνε ποτέ ο προφήτης χωρίς τσουτσούνι στον παράδεισο;

Αν έλεγες "ο παράδεισος μπορεί να περιμένει" σε αποκεφάλιζαν επί τόπου, οπότε, βουρ κι όποιον πάρει ο χάρος (δηλαδή εσένα κατά πάσα πιθανότητα). Αν ορμούσες κι έβαζε το χέρι του ο Αλάχ κι έβγαινες ζωντανός, έπαιρνες προαγωγή και στην επόμενη πολιορκία σε έβαζαν στη δεύτερη γραμμή.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 24 Αύγ 2020, 14:20

Maejima έγραψε:
24 Αύγ 2020, 14:02
μπούληδες με μαγουλάκι προδέρμ, που δεν έχουν δουλέψει/γυμναστεί μία μέρα στη ζωή τους, με περιφέρειες και κώλους μεγαλύτερες σε άνοιγμα από το άνοιγμα των ώμων τους, μαζί και τις χαζοβιόλες πατσαβούρες τους, νομίζουν ότι σιγοντάροντας τους Ισλαμιστές τρομοκρατές, θα πάρουν πόντους για τη νίκη ενάντια στον καπιταλισμό και θα είναι σε θέση να διαχειριστούν αυτό:
Λίγο εκτός θέματος, αλλά έβλεπα μια γαλλική εκπομπή για την μακροζωία. Πήγαν στην Ικαρία. Ισχυρίσθηκαν ότι οι κάτοικοι είναι αριστεροί, γι΄αυτό το ελληνικό κράτος δεν ασχολείται με το νησί τους. Δεν διαφέρουν από τους υπόλοιπους κατοίκους άλλων περιοχών της Ελλάδας, που καλλιεργούν και τρώνε αγνά προιόντα και κάνουν γιορτές και τραπέζια ή ανταλλαγές εργασιών και προιόντων. Σίγουρα δεν μοιάζουν μ' αυτούς των φωτογραφιών.

Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI » 24 Αύγ 2020, 14:21

Δεν θέλατε Κομμουνισμό... Πήξτε...

Ο νεοφιλελευθερισμός και ο Καπιταλισμός είναι ανεκτικοί απέναντι στις θρησκείες...

Καλά να πάθετε...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 24 Αύγ 2020, 14:24

MiGiSukhoI έγραψε:
24 Αύγ 2020, 14:21

Ο νεοφιλελευθερισμός και ο Καπιταλισμός είναι ανεκτικοί απέναντι στις θρησκείες...

Καλά να πάθετε...
Ο Έλληνας δεν μπορεί να γίνει κομμουνιστής. Είναι φύσει αντίθετα. Γι' αυτό εξάλλου επιχειρήθηκε να επιβληθεί με την βία και με εγκλήματα (που δεν επιχειρήθηκε μ' αυτό τον τρόπο άλλωστε;).

axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 24 Αύγ 2020, 14:25

Philip Mortimer έγραψε:
24 Αύγ 2020, 13:59
axilmar έγραψε:
24 Αύγ 2020, 13:56
Philip Mortimer έγραψε:
24 Αύγ 2020, 13:47

Νομίζω πως είστε κάπως υπερβολικοί.
Προσωπικα δεν νομιζω να ειμαι. Το Ισλαμ θα αποδειχθει κολαφος για την Ευρωπη.
Το ισλάμ είναι μια ακόμα θρησκεια, δεν πρόκειται για κάποιου είδους δαιμονικό κατασκευασμα.
Εξ αυτού του σημείου, όλα είναι ζήτημα ενσωμάτωσης και εκσυγχρονισμού, ειτε μιλάνε για χριστιανούς είτε για μουσουλμάνους, είτε για ινδουιστές.
Το Ισλαμ ειναι κουλτουρα καταπιεσης. Δεν ενσωματωνεται ουτε εκσυγχρονιζεται.

Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis » 24 Αύγ 2020, 14:25

MiGiSukhoI έγραψε:

Καλά να πάθετε...
συμφωνώ απόλυτα.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7

Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antipnevma » 24 Αύγ 2020, 14:26

Δεν γίνεται να ισλαμοποιηθεί η Ευρώπη. Κατά πρώτον μόνο η δυτική Ευρώπη έχει σοβαρά ποσοστά μουσουλμάνων κατά δεύτερον δεν γίνεται να επιβάλουν την θρησκεία τους γιατί αυτό απαιτεί κατάκτηση και οι τρομοκράτες όχι μόνο δεν έχουν τους πόρους να το κάνουν αλλά είναι και άμυαλοι γιοτάδες.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 24 Αύγ 2020, 14:32

Scouser έγραψε:
24 Αύγ 2020, 14:11
Philip Mortimer έγραψε:
axilmar έγραψε:

Το ισλάμ είναι μια ακόμα θρησκεια, δεν πρόκειται για κάποιου είδους δαιμονικό κατασκευασμα.
Εξ αυτού του σημείου, όλα είναι ζήτημα ενσωμάτωσης και εκσυγχρονισμού, ειτε μιλάνε για χριστιανούς είτε για μουσουλμάνους, είτε για ινδουιστές.
Και ο εθνικοσοσιαλισμός ακόμα μια πολιτική ιδεολογία είναι, ας μην τον δαιμονοποιούμε. Όλα είναι θέμα ενσωμάτωσης και εκσυγχρονισμού των ναζί. Φαντάζομαι βλέπεις θετικά την περίπτωση Κασιδιάρη.
Ο ναζισμός είναι στη βάση του μισανθρωπη ιδεολογία.

Οι θρησκείες επειδή δημιουργήθηκαν κάμποσους αιώνες πιο πριν έχουν και στοιχεία που αναπόφευκτα σχετίζονται με τις εποχές αυτές και σήμερα βέβαια δικαίως θεωρούνται βάρβάρα, αναχρονιστικά και αυταρχικά. Ούτε ο χριστιανισμός έχει καμία αγια ιστορία φυσικά, ούτε τα ιερά βιβλία του είναι απαλλαγμενα των προαναφερθέντων στοιχείων. Μπορούν, όμως, να παραβλεφθουν αυτά τα στοιχεία ως δευτερεύοντα και φαινόμενα της εποχής, ώστε να μείνουν οι όποιοι πιστοί στο πνευματικό κομμάτι και να διατηρήσουν τις ανθρωπιστικές διδαχές της κάθε θρησκείας.

Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI » 24 Αύγ 2020, 14:37

Antares έγραψε:
24 Αύγ 2020, 14:24
MiGiSukhoI έγραψε:

Καλά να πάθετε...
Ο Έλληνας δεν μπορεί να γίνει κομμουνιστής. Είναι φύσει αντίθετα. Γι' αυτό εξάλλου επιχειρήθηκε να επιβληθεί με την βία και με εγκλήματα (που δεν επιχειρήθηκε μ' αυτό τον τρόπο άλλωστε;).
Μιλάτε εσείς οι μοναρχοφασίστες για εγκλήματα;

Στα 13 του ο παππούς μου σαν μέλος της ΟΚΝΕ την δεκαετία του 1920 τον έστειλαν οι φασίστες στα ξερονήσια.

Στην σοσιαλιστική ιδεολογία δεν υπάρχει ανώτερη φυλή.
Γι' αυτό σοσιαλισμός και εθνικισμός δεν συμβαδίζουν.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...

Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antipnevma » 24 Αύγ 2020, 14:40

MiGiSukhoI έγραψε:
24 Αύγ 2020, 14:37
Antares έγραψε:
MiGiSukhoI έγραψε:

Καλά να πάθετε...
Μιλάτε εσείς οι μοναρχοφασίστες για εγκλήματα;

Στα 13 του ο παππούς μου σαν μέλος της ΟΚΝΕ την δεκαετία του 1920 τον έστειλαν οι φασίστες στα ξερονήσια.

Γι' αυτό σοσιαλισμός και εθνικισμός δεν συμβαδίζουν.
Ζμπούτσα μας η θεωρία. Στην πράξη οι κομουνιστές Ρώσοι καταπίεσαν και σκότωσαν τόσους ξένους λαούς. Ξεκόλλα και γίνε άνθρωπος.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 24 Αύγ 2020, 14:41

MiGiSukhoI έγραψε:
Antares έγραψε:

Στα 13 του ο παππούς μου σαν μέλος της ΟΚΝΕ την δεκαετία του 1920 τον έστειλαν οι φασίστες, στα ξερονήσια.
Ξεπέρασε το.
Δεν είναι σοβαρός λόγος γιά να συνεχίζεις την οικογενειακή παράδοση σε ζητήματα ιδεολογίας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 24 Αύγ 2020, 14:41

MiGiSukhoI έγραψε:
τελικά, έγινε άνθρωπος;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 24 Αύγ 2020, 14:41

axilmar έγραψε:
24 Αύγ 2020, 14:25
Philip Mortimer έγραψε:
axilmar έγραψε:

Το Ισλαμ ειναι κουλτουρα καταπιεσης. Δεν ενσωματωνεται ουτε εκσυγχρονιζεται.
Πώς προκύπτει αυτό; :smt017
Εύκολα θα μπορούσε να πει κάποιος με βάση τα όσα αναφέρονται στη Βίβλο και την ιστορία του χριστιανισμού το ίδιο γι αυτόν... Μόνο που ξαναλέω ότι όλα είναι ζήτημα εκσυγχρονισμού...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 24 Αύγ 2020, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 24 Αύγ 2020, 14:42

MiGiSukhoI έγραψε:
Αυθαίρετο.
Θα ήθελε να είναι έτσι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Maejima

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maejima » 24 Αύγ 2020, 14:47

Antares έγραψε:
24 Αύγ 2020, 14:20
Λίγο εκτός θέματος, αλλά έβλεπα μια γαλλική εκπομπή για την μακροζωία. Πήγαν στην Ικαρία. Ισχυρίσθηκαν ότι οι κάτοικοι είναι αριστεροί, γι΄αυτό το ελληνικό κράτος δεν ασχολείται με το νησί τους. Δεν διαφέρουν από τους υπόλοιπους κατοίκους άλλων περιοχών της Ελλάδας, που καλλιεργούν και τρώνε αγνά προιόντα και κάνουν γιορτές και τραπέζια ή ανταλλαγές εργασιών και προιόντων. Σίγουρα δεν μοιάζουν μ' αυτούς των φωτογραφιών.
Ναί, έχεις δίκιο, έχω πάει στην Ικαρία και οι άνθρωποι ήταν πολύ ζεστοί και εγκάρδιοι και γενικά φαίνονταν άνθρωποι της δουλειάς (τουλάχιστον όταν πήγα εγώ). Έπιανα κουβέντα μαζί τους στα καφενεία και ποτέ δεν άκουσα τις τυπικές μλκίες που ακούς από τους αριστερούς της ηπειρωτικής χώρας.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών