Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Το συγκεκριμένο παίζει να είναι
ΤΟ.
ΠΙΟ.
ΓΑΜΑΤΟ.
ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
ΤΗΣ.
DISNEY.
Από πού να το πιάσεις; Από την μουσική; Την ενορχήστρωση; Τα ενήλικα θέματα που πραγματεύεται; Το ότι σε βάζει μέσα στο μυαλό του διεφθαρμένου τραγόπαπα που έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι ενάρετος;
Αριστούργημα.
Όντως είναι καλό, αλλά δεν σε βάζει μόνον μέσα στο μυαλό του κάθε διεφθαρμένου τραγόπαπα αλλά του οποιουδήποτε φανατικού, που βλέπει/μεταφράζει/προβάλλει ως κάθαρση της ύβρεως την εκδίκηση για τα δικά του αμιγώς προσωπικά απωθημένα.
Είναι 3 λεπτο τόσο γεμάτο ψυχολογία που μπορείς να το συζητάς για ώρες. Και οι δυο εν μέρει έχετε δίκιο, με τη σημείωση ότι ο Φρόλο στην ταινία δεν είναι παπάς, είναι δικαστής, ωστόσο είναι, η νομίζει ότι είναι πιστός. Λατρεύω το κομμάτι πριν το κρεσέντο, που παλεύει με τα σύμβολα της συνείδησής του, που του λένε "mea culpa, me maxima culpa", και τελικά τα κάνει πέρα γιατί δεν είναι δικό του λάθος, είναι του θεού που έκανε την αμαρτία τόσο εύκολη και την έριξε στα πόδια του
..γλυτώνεις από τον μεγάλο έρωτα της που αε πνίγει ;
Σε αυτό το μεγάλο φιλοσοφικό συμπέρασμα έχω φτάσει , μελετώντας δύο υψηλής λογοτεχικης αξίας βιβλία .
Το
Η Παναγία των Παρισίων
Του Victor Hugo
Και
Ο Καπετάν Μιχάλης
Του Νίκου Καζαντζάκη ..
Γιατί να αφαιρέσεις την δική της ζωή; αν θες να γλιτώσεις αφαίρεσε τη δική σου.
Ρώτησε γι αυτό το θέμα τους συγγραφείς των ανωτέρω εργων ..
Δεν με ενδιαφέρει το λογοτεχνικό του θέματος.Με ενδιαφέρει το ερώτημα που θέτεις σαν ένα ηλιθιότητο ερώτημα. Και λέω λοιπόν αν αισθάνεσαι δέσμιος στον έρωτα και θεωρείς ότι πρέπει να γλιτώσεις, αντί να σκέφτεσαι να αφαιρέσεις την ζωή κάποιου άλλου κάνε τη σωστή κίνηση και στρέψε προς τον εαυτό σου το δολοφονικό σου ένστικτο. Θα απαλλαγείς κι από αυτό τον έρωτα κι από κάθε ρίσκο να το ξαναπάθεις.
Γιατί να αφαιρέσεις την δική της ζωή; αν θες να γλιτώσεις αφαίρεσε τη δική σου.
Δεν με ενδιαφέρει το λογοτεχνικό του θέματος.Με ενδιαφέρει το ερώτημα που θέτεις σαν ένα ηλιθιότητο ερώτημα. Και λέω λοιπόν αν αισθάνεσαι δέσμιος στον έρωτα και θεωρείς ότι πρέπει να γλιτώσεις, αντί να σκέφτεσαι να αφαιρέσεις την ζωή κάποιου άλλου κάνε τη σωστή κίνηση και στρέψε προς τον εαυτό σου το δολοφονικό σου ένστικτο. Θα απαλλαγείς κι από αυτό τον έρωτα κι από κάθε ρίσκο να το ξαναπάθεις.
Μόλις λοιπόν θα σε ...σκοτώσω , εσένα που είσαι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου εδώ μέσα ( με αγαπάς για αυτό με βρίζεις και μου μας κόντρα .) μετά θα αυτοκτονήσω πάνω στο δικό σου πτώμα !!!
Μόλις λοιπόν θα σε ...σκοτώσω , εσένα που είσαι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου εδώ μέσα ( με αγαπάς για αυτό με βρίζεις και μου μας κόντρα .) μετά θα αυτοκτονήσω πάνω στο δικό σου πτώμα !!!
Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Πάρε σειρά προτεραιότητας για να με σκοτώσεις.
Πρώτα θα σε κάνω να με ερωτευτείς , να κατακτήσω την καρδιά σου , να μου δώσεις από μόνη σου απλόχερα το κορμί σου , και μετά εγώ θα αποφασίσω για την ζωή σου ...
Πάρε σειρά προτεραιότητας για να με σκοτώσεις.
Πρώτα θα σε κάνω να με ερωτευτείς , να κατακτήσω την καρδιά σου , να μου δώσεις από μόνη σου απλόχερα το κορμί σου , και μετά εγώ θα αποφασίσω για την ζωή σου ...
Επειδη η καρδιά μου είναι εκτός λειτουργίας να σου δώσω λίγο σπλήνα που έχω και μπόλικη ;
Δεν με ενδιαφέρει το λογοτεχνικό του θέματος.Με ενδιαφέρει το ερώτημα που θέτεις σαν ένα ηλιθιότητο ερώτημα. Και λέω λοιπόν αν αισθάνεσαι δέσμιος στον έρωτα και θεωρείς ότι πρέπει να γλιτώσεις, αντί να σκέφτεσαι να αφαιρέσεις την ζωή κάποιου άλλου κάνε τη σωστή κίνηση και στρέψε προς τον εαυτό σου το δολοφονικό σου ένστικτο.
αυτό είναι πολύ λάθος κίνηση αν σε ενδιαφέρει να μην πηδηχτεί με άλλον η γκόμενα. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στις εννιά του μακαρίτη...
Δεν με ενδιαφέρει το λογοτεχνικό του θέματος.Με ενδιαφέρει το ερώτημα που θέτεις σαν ένα ηλιθιότητο ερώτημα. Και λέω λοιπόν αν αισθάνεσαι δέσμιος στον έρωτα και θεωρείς ότι πρέπει να γλιτώσεις, αντί να σκέφτεσαι να αφαιρέσεις την ζωή κάποιου άλλου κάνε τη σωστή κίνηση και στρέψε προς τον εαυτό σου το δολοφονικό σου ένστικτο.
αυτό είναι πολύ λάθος κίνηση αν σε ενδιαφέρει να μην πηδηχτεί με άλλον η γκόμενα. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στις εννιά του μακαρίτη...
Μα δε θα νιώθεις πια. Ενώ αν τη σκοτώσεις δεν είναι σίγουρο ότι θα γλιτώσεις από τον έρωτα.
Σίγουρα όλοι αυτοί οι λαοί πίστευαν πως αν αυτοκτονήσεις πας στην Κόλαση όπου ασταμάτητα παίζουν βίντεο σε απευθείας σύνδεση με τον πάνω κόσμο και τα γαμήσια της τύπισσας.
Επειδη η καρδιά μου είναι εκτός λειτουργίας να σου δώσω λίγο σπλήνα που έχω και μπόλικη ;
Σίγουρα όλοι αυτοί οι λαοί πίστευαν πως αν αυτοκτονήσεις πας στην Κόλαση όπου ασταμάτητα παίζουν βίντεο σε απευθείας σύνδεση με τον πάνω κόσμο και τα γαμήσια της τύπισσας.
Η αρχική μου απορία πάντως του νήματος μου δημιουργήθηκε από την μελέτη των δύο ανωτέρω λογοτεχνικων βιβλίων
Η αρχική μου απορία πάντως του νήματος μου δημιουργήθηκε από την μελέτη των δύο ανωτέρω λογοτεχνικων βιβλίων
τα οποια διαδραματίζονται σε προηγούμενους αιώνες.
Στο πρώτο βιβλίο ο Αρχιδιακος του Ναού της Παναγία των Παρισίων προκειμένου να γλυτώσει από τον έρωτα του για την τσιγγάνα ...έκανε ολόκληρη σκευωρία προκειμένου να την δικασει εις θάνατον με κρεμάλα
Στην δεύτερη περίπτωση ο Καπετάν Μιχάλης μαχαίρωσε την χανουμισα για να γλυτώσει από ..
τον έρωτα που έτρεφε για αυτή !!!!
για τη περιπτωση σου μαλλον ισχυει το "πετα τη μαμα απο το τραινο" με τον Ντε Βιτο
το συνιστω ανεπιφυλακτα
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.