Δεν σκεφτηκε αυτος τα παιδια του,εμεις γιατι να τα σκεφτουμε?
Νέο σοβαρό περιστατικό αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ
Re: Νέο σοβαρό περιστατικό αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ
από σένα δεν έχω την απαιτηση να σκεφτείς κάτι,είσαι ηλίθιος.ο μπάτσος στην αμερική είναι άλλη περίπτωση,υποτίθεται έχουν τσεκάρει μερικά πραγματάκια πριν του δώσουν ένα όπλο
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Καλά θα κάνουν τα... θύματα
της αστυνομίας, να αρχίσουν να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους νόμους για να αποφεύγεται η αιματοχυσία/τραυματισμοί/θάνατοι.
Έρχεται ο μπάτσος και σε σημαδεύει με το όπλο δίνοντας σου εντολή να σταματήσεις να κινείσαι. Κατ’ επανάληψη και ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
(Αχ, κύριε διαιτητά, ναι ξέρετε συνέχισα τη φάση και σκόραρα ενώ ο τερματζής είχε μείνει άγαλμα, γιατί δεν άκουσα το σφύριγμα. Ε, με τόσο θόρυβο στην κερκίδα, δεν είναι δα και παράλογο. Σας παρακαλώ μην μου βγάλετε κίτρινη κάρτα. ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ;)
Αν δεν έχεις πάρει όλη την παραγωγή meth του Breaking Bad ή είσαι εντελώς κουφός, ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ.
Από εκείνο στο σημείο και μετά, η ευθύνη βαραίνει ΕΣΕΝΑ.
Έκανες απότομη κίνηση;
ΣΤΗΝ ΑΝΑΨΑ ΠΟΥΣΤΗ! Σιγά μην περιμένω να κινηθείς εναντίον μου πρώτος.
Αν ήμουν στη θέση των μπάτσων, θα τον είχα εξουδετερώσει προτού καν σκύψει στο κάθισμα του.
Τώρα με taser θα ήταν, με το υπηρεσιακό όπλο θα ήταν, με ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΜΠΡΑ που θα του πέταγα να τον(ε) δαγκάσει, θα σας γελάσω.
Ό,τι θα ’χα εύκαιρο.
BY ANY MEANS NECESSARY.
1η είδηση πρέπει να γίνει σε όλα τα ειδησεογραφικά δίκτυα. Να προβάλλεται ανά 5 λεπτά για τον επόμενο μήνα.
Για να ξέρουν οι... πολίτες
(επίδοξοι κακοποιοί) τι να ΜΗΝ κάνουν.
ΟΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΕΣ!

Έρχεται ο μπάτσος και σε σημαδεύει με το όπλο δίνοντας σου εντολή να σταματήσεις να κινείσαι. Κατ’ επανάληψη και ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
(Αχ, κύριε διαιτητά, ναι ξέρετε συνέχισα τη φάση και σκόραρα ενώ ο τερματζής είχε μείνει άγαλμα, γιατί δεν άκουσα το σφύριγμα. Ε, με τόσο θόρυβο στην κερκίδα, δεν είναι δα και παράλογο. Σας παρακαλώ μην μου βγάλετε κίτρινη κάρτα. ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ;)
Αν δεν έχεις πάρει όλη την παραγωγή meth του Breaking Bad ή είσαι εντελώς κουφός, ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ.
Έκανες απότομη κίνηση;
Αν ήμουν στη θέση των μπάτσων, θα τον είχα εξουδετερώσει προτού καν σκύψει στο κάθισμα του.
Τώρα με taser θα ήταν, με το υπηρεσιακό όπλο θα ήταν, με ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΜΠΡΑ που θα του πέταγα να τον(ε) δαγκάσει, θα σας γελάσω.
Ό,τι θα ’χα εύκαιρο.
BY ANY MEANS NECESSARY.
1η είδηση πρέπει να γίνει σε όλα τα ειδησεογραφικά δίκτυα. Να προβάλλεται ανά 5 λεπτά για τον επόμενο μήνα.
Για να ξέρουν οι... πολίτες

ΟΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΕΣ!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

Πολλά ναρκωτικά και ψυχολογικά ο σκατόπουστας από πάνω.
- Gordian Knot
Δεν φτάνει που είσαι σιχαμερός gayρος, οπαδός του Πρεζεμποριακού (που μιλάει για ναρκωτικά
), ασπάζεσαι και τα ΦΑΣΙΣΤερά ιδεώδη 
King Cobra it is then. (Σερραίος sound κάτσε καλά να ’ούμε)
Αν επιβιώσεις της επίθεσης, θα σου στείλω τον Eric Clayton να σου τραγουδήσει (μεταφυσική εμπειρία
) μπας και καταφέρεις να βγείς απ’ τα σκατά, αν και μεταξύ μας, χλωμό το βλέπω.
Φιλάκια και καλές μετάνοιες.

King Cobra it is then. (Σερραίος sound κάτσε καλά να ’ούμε)
Αν επιβιώσεις της επίθεσης, θα σου στείλω τον Eric Clayton να σου τραγουδήσει (μεταφυσική εμπειρία

Φιλάκια και καλές μετάνοιες.

© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...

-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Gordian Knot έγραψε: ↑25 Αύγ 2020, 12:05Καλά θα κάνουν τα... θύματατης αστυνομίας, να αρχίσουν να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους νόμους για να αποφεύγεται η αιματοχυσία/τραυματισμοί/θάνατοι.
Έκανες απότομη κίνηση;
Ό,τι θα ’χα εύκαιρο.
BY ANY MEANS NECESSARY.
Για να ξέρουν οι... πολίτες(επίδοξοι κακοποιοί) τι να ΜΗΝ κάνουν.
ΟΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΕΣ!
Τι γινετε οταν σεβεσαι την αστυνομια ομως και αυτη παλι σε σκοτωνει και ο αστυνομικος βγαινει αθωος? Τι κανεις σε αυτην την περιπτωση?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Μην τον ρωτάς πράγματα που δεν καταλαβαίνει;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑25 Αύγ 2020, 14:33Gordian Knot έγραψε: ↑25 Αύγ 2020, 12:05Καλά θα κάνουν τα... θύματατης αστυνομίας, να αρχίσουν να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους νόμους για να αποφεύγεται η αιματοχυσία/τραυματισμοί/θάνατοι.
Έκανες απότομη κίνηση;
Ό,τι θα ’χα εύκαιρο.
BY ANY MEANS NECESSARY.
ΟΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΕΣ!
Τι γινετε οταν σεβεσαι την αστυνομια ομως και αυτη παλι σε σκοτωνει και ο αστυνομικος βγαινει αθωος? Τι κανεις σε αυτην την περιπτωση?
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Συνηθως αλλαζουν συζητηση σε αυτες τις περιπτωσεις και λενε "ηταν λευκος, γιατι δεν διαδηλωσαν οι BLM, ειναι αποδειξη οτι ειναι ρατσιστες"
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Στρακαστρουκας έγραψε: ↑25 Αύγ 2020, 14:41Συνηθως αλλαζουν συζητηση σε αυτες τις περιπτωσεις και λενε "ηταν λευκος, γιατι δεν διαδηλωσαν οι BLM, ειναι αποδειξη οτι ειναι ρατσιστες" ασύλληπτες μαλακίες

ντελίριοGordian Knot έγραψε: ↑25 Αύγ 2020, 12:05Καλά θα κάνουν τα... θύματατης αστυνομίας, να αρχίσουν να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους νόμους για να αποφεύγεται η αιματοχυσία/τραυματισμοί/θάνατοι.
Έκανες απότομη κίνηση;
Ό,τι θα ’χα εύκαιρο.
BY ANY MEANS NECESSARY.
ΟΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΕΣ!
Αγαμίαnowhere έγραψε: ↑25 Αύγ 2020, 14:53ντελίριοGordian Knot έγραψε: ↑25 Αύγ 2020, 12:05Καλά θα κάνουν τα... θύματατης αστυνομίας, να αρχίσουν να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους νόμους για να αποφεύγεται η αιματοχυσία/τραυματισμοί/θάνατοι.
Έκανες απότομη κίνηση;
Ό,τι θα ’χα εύκαιρο.
BY ANY MEANS NECESSARY.
ΟΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΕΣ!
Έλλειψη στοργής και αγάπης
Δυσαρθρία.
Πάντα υπάρχει μία αιτία για κάτι (εκτός από το σύμπαν ίσως)
- ΜπλεΜπουμπυς
Oι φυσιολογικοί άνθρωποι βλέπουνε μια στυγνή δολοφονία,
ωστόσο για τους δεξιούς αυτό είναι ένα πορνό και πολύ θα ήθελαν να εφαρμόζεται κι εδώ.
ωστόσο για τους δεξιούς αυτό είναι ένα πορνό και πολύ θα ήθελαν να εφαρμόζεται κι εδώ.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Gordian Knot
Καλά μου παιδάκια, σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας για το video που παραθέσατε. Για την ακρίβεια θα ήθελα να συγχαρώ το μέλος που το παράθεσε πρώτος εδώ (πάνε αρκετές βδομάδες) γιατί θέλει κάκαλα να πας κόντρα στο ρεύμα και να ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙΣ με μία δημοσίευση το «οι μπάτσοι σκοτώνουν μόνο τους μαύρους» επιχείρημα.
Θα ήθελα, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, να του σφίξω το χέρι. Είναι σαν να βγαίνει Τούρκος και όχι απλώς να παραδέχεται τις γενοκτονίες που έχουν διαπράξει οι ομοεθνείς του, αλλά να παραδίδει και ΣΤΟΙΧΕΙΑ που το ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.
Επί του θέματος τώρα.
Το πρώτο πράγμα που κάνω πριν πάρω θέση για κάποιο ζήτημα (αυτό είναι αρχή ζωής, εσείς προφανώς έχετε άλλες) είναι να βάλω τον εαυτό μου στη ΘΕΣΗ των δύο (ή περισσοτέρων) πλευρών.
Πως θα ενεργούσα αν ήμουν ο μπάτσος;
Και πως αν ήμουν το... «θύμα»;
Την απάντηση στο 1ο ερώτημα, την έδωσα παραπάνω. Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στις ΗΠΑ, θα εξουδετέρωνα τον ύποπτο προτού καν ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου.
Και λέγοντας συνθήκες, εννοώ φυσικά τη συνήθεια που έχουν οι Αμερικ(λ)άνοι να ανοίγουν πυρ για ψύλλου πήδημα.
Σε ανάλογο περιστατικό με άτομο που επιδεικνύει την ίδια ακριβώς συμπεριφορά (δηλ. αρνείται να συμμορφωθεί με τις εντολές της αστυνομίας) αλλά λαμβάνει χώρα σε ευρωπαϊκή χώρα, οι μπάτσοι δεν θα έκαναν το παραμικρό. Γιατί πολύ απλά, εκεί τα πιστολίδια είναι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ, όχι ο ΚΑΝΟΝΑΣ.
Καταλάβατε καλά μου παιδιά;
Μήπως θέλετε κι άλλο παράδειγμα;
Κάνεις το μπανάκι σου σε παραλία νησιού του Αιγαίου και ξαφνικά διακρίνεις μια σκιά στη θάλασσα. Ε, δεν θα καλέσεις το λιμενικό να βγει να τορπιλίσει τον καρχαρία, γιατί το πιθανότερο είναι να πρόκειται για κάτι άλλο (οι επιθέσεις/θάνατοι στη Μεσόγειο στατιστικά είναι αμελητέες)
Αν όμως βρίσκεσαι στην... ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ; Ε, τότε... τρεχάτε ποδαράκια μου. Γιατί πολύ απλά, εκεί ΟΛΑ θέλουν είτε να σε σκοτώσουν, είτε να σε φάνε.
Καταλάβατε τώρα παιδάκια μου;
Στην 2η περίπτωση, αν δηλ. βρισκόμουν στη θέση του υπόπτου, και γνωρίζοντας πως όχι μόνο περιβάλλομαι από πλήθος κόσμου (εν δυνάμει μαρτύρων αν τα όργανα της τάξεως δείξουν «υπερβάλλοντα ζήλο») αλλά και ότι τα ΠΑΝΤΑ πλέον καταγράφονται (και ευτυχώς δηλαδή), δεν θα μου πέρναγε καν από το μυαλό η ιδέα πως οι μπάτσοι θα αρχίσουν να ρίχνουν στο ψαχνό.
Εκτός φυσικά, αν τους δώσω ΕΓΩ το δικαίωμα, την αφορμή.
Ε, ΜΗΝ τους δώσεις τότε την αφορμή ρε ΜΑΛΑΚΑ.
Τι να σκεφτόταν άραγε ο τύπος όταν αγνόησε επιδεικτικά τα “Get down on the ground NOW!” (δεν είμαι βέβαιος για το τι ειπώθηκε, αλλά κάτι τέτοιο λένε συνήθως), τους ΕΓΡΑΨΕ και κινήθηκε προς το αυτοκίνητό του;
Πανικοβλήθηκε; Ήταν μαστουρωμένος και δεν καταλάβαινε Χριστό; Μόνο ο ίδιος θα μπορέσει να μας πει, αν καταφέρει να ζήσει.
Το βέβαιο είναι, πως αν είχε ακολουθήσει την 1η
ή την 2η
ή την 3η
ή την νιοστή εντολή (το γράφω αυτό έχοντας παρακολουθήσει το 30λεπτο video της σύλληψης του Floyd, όπου οι μπάτσοι ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ στον ληστή εγκύου γυναίκας -μεταξύ άλλων- να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις τους) δεν θα βρισκόταν στην εντατική τώρα.
Πως το ’πες παλικάρι; «Στυγνή δολοφονία;»
Για αγνή, ατόφια ΜΑΛΑΚΙΑ πρόκειται.
Do not, I repeat, DO NOT try to be a hero. Γιατί διαφορετικά ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
Είπαμε, δεν πλατσουρίζεις στα ρηχά της παραλίας της... Λούτσας όπου το χειρότερο που μπορεί σου συμβεί είναι πατήσεις αχινό ή να σε τσιμπήσει καμιά μέδουσα. Είσαι στην ΑΟΥστράλια όπου ο great white/tiger shark/bull shark μπορεί ήδη να σε έχει καταχωρίσει στα ορεκτικά.
ΜΑΛΑΚΑ, ε, ΜΑΛΑΚΑ (με φωνή Στέφανου Χίου το τελευταίο)
Οφείλεις λοιπόν να είσαι ΔΙΠΛΑ προσεκτικός. Ή, εναλλακτικά, να ’ρθεις να κάνεις τα μπάνια σου στις μαγευτικές αμμουδιές του Δήμου Αρτέμιδος.
Όσο για τον trigger-happy psycho μπάτσο που σκότωσε τον κακομοίρη παρότι ο τελευταίος ακολούθησε κατά γράμμα όσες εντολές του δόθηκαν (σαν το σκουλήκι τον έβαλε να σέρνεται ενώ ήταν οφθαλμοφανές πως ο τύπος δεν είχε όπλο/μαχαίρι κ.λπ), η απάντηση είναι απλή:
ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ. Όχι εγκλεισμός σε ψυχιατρική κλινική και παπαριές. Ενεσούλα και adiós. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ.
Α, και να διωχθούν ποινικά οι γιατροί, commanding officers, chiefs κ.λπ. που ενέκριναν την παρουσία του στο σώμα. Γιατί κάτι μου λέει πως θα πρέπει να υπήρχαν ενδείξεις για την ακαταλληλότητα του εν λόγω οργάνου (στο video μοιάζει περισσότερο με μέλος ειδικών δυνάμεων, όχι αστυνομίας αλλά τέλος πάντων) και ενδεχομένως και άλλα περιστατικά στα οποία ενήργησε με παρόμοιο τρόπο.
Αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ το γεγονός πως έπεσε στα μαλακά. Αν ήμουν συγγενής του θύματος (να και μια φορά που οι λέξεις διατηρούν την σημασία τους, αυτός ΟΝΤΩΣ υπήρξε ΘΥΜΑ), θα είχα βάλει λυτούς και δεμένους να τον «κανονίσουν». No Justice, No Peace.
Αυτό όμως, ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει με τους μπάτσους του νήματος που έκαναν όλα τα ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ;
KAMIA
Θα ήθελα, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, να του σφίξω το χέρι. Είναι σαν να βγαίνει Τούρκος και όχι απλώς να παραδέχεται τις γενοκτονίες που έχουν διαπράξει οι ομοεθνείς του, αλλά να παραδίδει και ΣΤΟΙΧΕΙΑ που το ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.
Επί του θέματος τώρα.
Το πρώτο πράγμα που κάνω πριν πάρω θέση για κάποιο ζήτημα (αυτό είναι αρχή ζωής, εσείς προφανώς έχετε άλλες) είναι να βάλω τον εαυτό μου στη ΘΕΣΗ των δύο (ή περισσοτέρων) πλευρών.
Πως θα ενεργούσα αν ήμουν ο μπάτσος;
Και πως αν ήμουν το... «θύμα»;
Την απάντηση στο 1ο ερώτημα, την έδωσα παραπάνω. Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στις ΗΠΑ, θα εξουδετέρωνα τον ύποπτο προτού καν ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου.
Και λέγοντας συνθήκες, εννοώ φυσικά τη συνήθεια που έχουν οι Αμερικ(λ)άνοι να ανοίγουν πυρ για ψύλλου πήδημα.
Σε ανάλογο περιστατικό με άτομο που επιδεικνύει την ίδια ακριβώς συμπεριφορά (δηλ. αρνείται να συμμορφωθεί με τις εντολές της αστυνομίας) αλλά λαμβάνει χώρα σε ευρωπαϊκή χώρα, οι μπάτσοι δεν θα έκαναν το παραμικρό. Γιατί πολύ απλά, εκεί τα πιστολίδια είναι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ, όχι ο ΚΑΝΟΝΑΣ.
Καταλάβατε καλά μου παιδιά;
Μήπως θέλετε κι άλλο παράδειγμα;
Κάνεις το μπανάκι σου σε παραλία νησιού του Αιγαίου και ξαφνικά διακρίνεις μια σκιά στη θάλασσα. Ε, δεν θα καλέσεις το λιμενικό να βγει να τορπιλίσει τον καρχαρία, γιατί το πιθανότερο είναι να πρόκειται για κάτι άλλο (οι επιθέσεις/θάνατοι στη Μεσόγειο στατιστικά είναι αμελητέες)
Αν όμως βρίσκεσαι στην... ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ; Ε, τότε... τρεχάτε ποδαράκια μου. Γιατί πολύ απλά, εκεί ΟΛΑ θέλουν είτε να σε σκοτώσουν, είτε να σε φάνε.
Καταλάβατε τώρα παιδάκια μου;

Στην 2η περίπτωση, αν δηλ. βρισκόμουν στη θέση του υπόπτου, και γνωρίζοντας πως όχι μόνο περιβάλλομαι από πλήθος κόσμου (εν δυνάμει μαρτύρων αν τα όργανα της τάξεως δείξουν «υπερβάλλοντα ζήλο») αλλά και ότι τα ΠΑΝΤΑ πλέον καταγράφονται (και ευτυχώς δηλαδή), δεν θα μου πέρναγε καν από το μυαλό η ιδέα πως οι μπάτσοι θα αρχίσουν να ρίχνουν στο ψαχνό.
Εκτός φυσικά, αν τους δώσω ΕΓΩ το δικαίωμα, την αφορμή.
Ε, ΜΗΝ τους δώσεις τότε την αφορμή ρε ΜΑΛΑΚΑ.
Τι να σκεφτόταν άραγε ο τύπος όταν αγνόησε επιδεικτικά τα “Get down on the ground NOW!” (δεν είμαι βέβαιος για το τι ειπώθηκε, αλλά κάτι τέτοιο λένε συνήθως), τους ΕΓΡΑΨΕ και κινήθηκε προς το αυτοκίνητό του;
Πανικοβλήθηκε; Ήταν μαστουρωμένος και δεν καταλάβαινε Χριστό; Μόνο ο ίδιος θα μπορέσει να μας πει, αν καταφέρει να ζήσει.
Το βέβαιο είναι, πως αν είχε ακολουθήσει την 1η
ή την 2η
ή την 3η
ή την νιοστή εντολή (το γράφω αυτό έχοντας παρακολουθήσει το 30λεπτο video της σύλληψης του Floyd, όπου οι μπάτσοι ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ στον ληστή εγκύου γυναίκας -μεταξύ άλλων- να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις τους) δεν θα βρισκόταν στην εντατική τώρα.
Πως το ’πες παλικάρι; «Στυγνή δολοφονία;»
Για αγνή, ατόφια ΜΑΛΑΚΙΑ πρόκειται.
Do not, I repeat, DO NOT try to be a hero. Γιατί διαφορετικά ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
Είπαμε, δεν πλατσουρίζεις στα ρηχά της παραλίας της... Λούτσας όπου το χειρότερο που μπορεί σου συμβεί είναι πατήσεις αχινό ή να σε τσιμπήσει καμιά μέδουσα. Είσαι στην ΑΟΥστράλια όπου ο great white/tiger shark/bull shark μπορεί ήδη να σε έχει καταχωρίσει στα ορεκτικά.
ΜΑΛΑΚΑ, ε, ΜΑΛΑΚΑ (με φωνή Στέφανου Χίου το τελευταίο)
Οφείλεις λοιπόν να είσαι ΔΙΠΛΑ προσεκτικός. Ή, εναλλακτικά, να ’ρθεις να κάνεις τα μπάνια σου στις μαγευτικές αμμουδιές του Δήμου Αρτέμιδος.
Όσο για τον trigger-happy psycho μπάτσο που σκότωσε τον κακομοίρη παρότι ο τελευταίος ακολούθησε κατά γράμμα όσες εντολές του δόθηκαν (σαν το σκουλήκι τον έβαλε να σέρνεται ενώ ήταν οφθαλμοφανές πως ο τύπος δεν είχε όπλο/μαχαίρι κ.λπ), η απάντηση είναι απλή:
ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ. Όχι εγκλεισμός σε ψυχιατρική κλινική και παπαριές. Ενεσούλα και adiós. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ.
Α, και να διωχθούν ποινικά οι γιατροί, commanding officers, chiefs κ.λπ. που ενέκριναν την παρουσία του στο σώμα. Γιατί κάτι μου λέει πως θα πρέπει να υπήρχαν ενδείξεις για την ακαταλληλότητα του εν λόγω οργάνου (στο video μοιάζει περισσότερο με μέλος ειδικών δυνάμεων, όχι αστυνομίας αλλά τέλος πάντων) και ενδεχομένως και άλλα περιστατικά στα οποία ενήργησε με παρόμοιο τρόπο.
Αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ το γεγονός πως έπεσε στα μαλακά. Αν ήμουν συγγενής του θύματος (να και μια φορά που οι λέξεις διατηρούν την σημασία τους, αυτός ΟΝΤΩΣ υπήρξε ΘΥΜΑ), θα είχα βάλει λυτούς και δεμένους να τον «κανονίσουν». No Justice, No Peace.
Αυτό όμως, ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει με τους μπάτσους του νήματος που έκαναν όλα τα ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ;
KAMIA

λογικό δεν είναι όπως δεν είναι λογικό να γραφεις στα @@ σου ένοπλους αστυνομικούς και να πας να το παίξεις μάγκας. Δικαιολογεί αυτό τους πυροβολισμούς? Όχι, αλλά ας προσέχει ο καθένας να μην προκαλεί.Fluffy έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 19:267 πυροβολιές;break έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 19:23Συγκλονιστικές εικόνες, ειδικά η γυναίκα που ουρλιάζει στο τέλος είναι σπαραχτική σκηνή.
Αν το δεις και από την πλευρά των αστυνομικών όμως αυτό που έγινε είναι ότι το άτομο που σημάδευαν τους αγνόησε, απομακρύνθηκε από αυτούς και έκανε να μπει στο αυτοκίνητο. Στην συνέχεια και μόλις έκαναν να τον τον εμποδίσουν αυτός βούτηξε προς τα μέσα. Λογικά το μυαλό τους πρέπει να πήγε στο ότι έκανε να πιάσει όπλο. Υποθέσεις βέβαια είναι αυτά. Ακόμα δεν έχουμε ακούσει καταθέσεις.
Αυτή τελικά είναι και η άσχημη πλευρά της διαδεδομένης οπλοκατοχής: από την μία το όπλο σε προστατεύει από την άλλη όταν η αστυνομία γνωρίζει ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει όπλο στην παραμικρή απότομη ή αψυχολόγητη κίνηση θα τραβήξουν την σκανδάλη.
και γιατι τους εδιωξαν αφου ολα οκ και λογικά;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
μπουζού και γρήγορα να το παίζει μετά αντιστασιακός.
win win
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!