Δεκαδες νεκροι απο επιθεσεις σε τζαμια στην Νεα Ζηλανδια
Re: Δεκαδες νεκροι απο επιθεσεις σε τζαμια στην Νεα Ζηλανδια
ποιό fbi

θυμίζω εδώ πως οι θεωρίες συνομωσίας από τους Τραμπικούς για το κράησττσερτς δίνουν και παίρνουν

πχ αυτός εδώ συνελήφθη επί τόπου με παραλλαγή-μάσκα και κανονικό ασολτ ράηφλ
(όχι τα μουφαρ15 που αγοράζουν οι ναζί του Τραμπ).

Ακούστηκε πως είναι ένας θείος που πήγε να παραλάβει το ανηψάκι του από σχολείο και έτυχε εκείνη τη μέρα να ντυθεί στρατιωτικά

από τότε δεν ξανακούστηκε

τέλος πάντων δε θέλω να δώσω λαβή σε θεωρίες συνομωσίας. ας μείνουμε το πως ο Ταρραντ σχεδίαζε την επίθεση 3 μήνες, και χρειάστηκε το τζιπιες για να βρεί που ήταν το τζαμί

sys3x θυμίζω, μου έχει ότι η γκομενίτσα σου είναι ιδιοφυΐα. Για να μην ξεχνιόμαστεΧουργιατς έγραψε: ↑27 Αύγ 2020, 10:57
ποιό fbiείναι απασχολημένοι 4 χρόνια να ψάχνουν πως επικοινωνούν Τραμπ-Πούτιν
θυμίζω εδώ πως οι θεωρίες συνομωσίας από τους Τραμπικούς για το κράησττσερτς δίνουν και παίρνουν
Ακούστηκε πως είναι ένας θείος που πήγε να παραλάβει το ανηψάκι του από σχολείο και έτυχε εκείνη τη μέρα να ντυθεί στρατιωτικά
τέλος πάντων δε θέλω να δώσω λαβή σε θεωρίες συνομωσίας. ας μείνουμε το πως ο Ταρραντ σχεδίαζε την επίθεση 3 μήνες, και χρειάστηκε το τζιπιες για να βρεί που ήταν το τζαμί

απο την αρχή των είχε ξεπλύνει. Δες το ποστ παραπάνω για αρχή, αλλά και τι έγραφε τότε, ότι το 8chan δεν είναι πραγματικό και ότι ναζοκουράδες που γράφουν εκεί, όπως ο μακελάρης της ΝΖ, είναι στην πραγματικότητα πράκτορες του fbi που προσπαθούν να παγιδέψουν αθώους αγανακτισμένους πολίτες
- Antipnevma
Εκείνος όμως δεν έβαλε στόχο μουσουλμάνους αλλά νορβηγούς αριστερούς και μάλιστα νέους.
αἰέν ἀριστεύειν
Ναι, και συ ηλίθιος.Σενέκας έγραψε: ↑27 Αύγ 2020, 11:05sys3x θυμίζω, μου έχει ότι η γκομενίτσα σου είναι ιδιοφυΐα. Για να μην ξεχνιόμαστεΧουργιατς έγραψε: ↑27 Αύγ 2020, 10:57

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
^αυτό μου είναι πολύ πιο εύκολο να το πιστέψω απο το ότι ο χου είναι ιδιοφυΐαsys3x έγραψε: ↑27 Αύγ 2020, 11:19Ναι, και συ ηλίθιος.Σενέκας έγραψε: ↑27 Αύγ 2020, 11:05sys3x θυμίζω, μου έχει ότι η γκομενίτσα σου είναι ιδιοφυΐα. Για να μην ξεχνιόμαστεΧουργιατς έγραψε: ↑27 Αύγ 2020, 10:57
Σενέκας έγραψε: ↑27 Αύγ 2020, 11:07απο την αρχή των είχε ξεπλύνει. Δες το ποστ παραπάνω για αρχή, αλλά και τι έγραφε τότε, ότι το 8chan δεν είναι πραγματικό και ότι ναζοκουράδες που γράφουν εκεί, όπως ο μακελάρης της ΝΖ, είναι στην πραγματικότητα πράκτορες του fbi που προσπαθούν να παγιδέψουν αθώους αγανακτισμένους πολίτες
γιατί δεν μπορείς να ξεπεράσεις αυτό που είπε ο συσ, σεν

Γιατί δεν μπορείς να το ξεπεράσεις σεν

Τι ακριβώς θες από τον συσ

επιδοκιμασία;

Πάμε τώρα στο προκείμενο.
Εδώ είναι μία αίτηση για ένταλμα έρευνας το 2019, σχετικά με επίθεση στην Συναγωγή 'Δέντρο της Ζωής'
https://www.courtlistener.com/recap/gov ... 22.1.0.pdf
όποιος θέλει ας κοιτάξει στο Appendix

εδώ ο εητζεντ αποκαλύπτει (άθελά του) πως συμμετείχε στην συζήτηση

σημαντική αποκάλυψη αυτή χου! Δε μου λες, ήταν εντελώς φολς φλαγκ το μακελειό στο Κράιστ τσερτς, θέλω να πω, τα πτώματα είναι ηθοποιοί, ή οι μήπως οι εβραίοι έβαλανα όντως άτομο να σκοτώσει 50 άτομα ως προβοκάτσια;Χουργιατς έγραψε: ↑27 Αύγ 2020, 11:24Σενέκας έγραψε: ↑27 Αύγ 2020, 11:07απο την αρχή των είχε ξεπλύνει. Δες το ποστ παραπάνω για αρχή, αλλά και τι έγραφε τότε, ότι το 8chan δεν είναι πραγματικό και ότι ναζοκουράδες που γράφουν εκεί, όπως ο μακελάρης της ΝΖ, είναι στην πραγματικότητα πράκτορες του fbi που προσπαθούν να παγιδέψουν αθώους αγανακτισμένους πολίτες
γιατί δεν μπορείς να ξεπεράσεις αυτό που είπε ο συσ, σεν
Γιατί δεν μπορείς να το ξεπεράσεις σεν
Τι ακριβώς θες από τον συσ
επιδοκιμασία;
Πάμε τώρα στο προκείμενο.
Εδώ είναι μία αίτηση για ένταλμα έρευνας το 2019, σχετικά με επίθεση στην Συναγωγή 'Δέντρο της Ζωής'
https://www.courtlistener.com/recap/gov ... 22.1.0.pdf
όποιος θέλει ας κοιτάξει στο Appendix
εδώ ο εητζεντ αποκαλύπτει (άθελά του) πως συμμετείχε στην συζήτηση

Θα το πούμε σε λίγο.
Πες μου τώρα για τις προσωπικές σου σχέσεις.

Τόσα πόστ ψάχνεις επιδοκιμασία από το συσ3χ, τον οποίο δεν τον ξέρεις, μα σίγουρα τον έχεις/είχες σε κάποια υπόληψη.
Γιατί ψάχνεις από το ίντερνετ επιδοκιμασία Σεν

...Γιατί δεν έχεις φίλους στην πραγματική ζωή. Δε μιλάω για άτομα που μπορείς να πάρεις τηλέφωνο. Μιλάω για φίλους.
Και μπορώ να μαντέψω γιατί δεν έχεις φίλους.
Σένεκα, γιατί δεν αγαπάς τους γονείς σου;

Μην απαντάς σε εμένα που είμαι ένας τυχαίος από το ίντερνετ.
Ρώτα τον ε α υ τ ό σου.

υγ. Μπορούμε εμείς εδώ να σου δώσουμε την αναγνώριση που έχεις ανάγκη.
Μα δεν θα κρατήσει.
Όπως και με τα έξι εκατομμύρια απβόουτ που έχεις στα ρέντιτ.
Δεν θα κρατήσει.

Θα κρατήσει. Το πιστεύω. Δε θέλω πραγματικούς φίλους, ούτε γονείς. Τα απβόουτ μου είναι αρκετάΧουργιατς έγραψε: ↑27 Αύγ 2020, 11:44
Θα το πούμε σε λίγο.
Πες μου τώρα για τις προσωπικές σου σχέσεις.
Τόσα πόστ ψάχνεις επιδοκιμασία από το συσ3χ, τον οποίο δεν τον ξέρεις, μα σίγουρα τον έχεις/είχες σε κάποια υπόληψη.
Γιατί ψάχνεις από το ίντερνετ επιδοκιμασία Σεν
...Γιατί δεν έχεις φίλους στην πραγματική ζωή. Δε μιλάω για άτομα που μπορείς να πάρεις τηλέφωνο. Μιλάω για φίλους.
Και μπορώ να μαντέψω γιατί δεν έχεις φίλους.
Σένεκα, γιατί δεν αγαπάς τους γονείς σου;
Μην απαντάς σε εμένα που είμαι ένας τυχαίος από το ίντερνετ.
Ρώτα τον ε α υ τ ό σου.
υγ. Μπορούμε εμείς εδώ να σου δώσουμε την αναγνώριση που έχεις ανάγκη.
Μα δεν θα κρατήσει.
Όπως και με τα έξι εκατομμύρια απβόουτ που έχεις στα ρέντιτ.
Δεν θα κρατήσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παλαιστινιακές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ελλάδα
από Unique » 21 Απρ 2025, 13:00 » σε Εγκληματικότητα - 29 Απαντήσεις
- 564 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
22 Απρ 2025, 21:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ομολογία ήττας των (Π)ΗΠΑ: Αν οι Χούτηδες σταματήσουν τις επιθέσεις στην Ερυθρά θάλασσα
από Kauldron » 04 Απρ 2024, 14:54 » σε Διεθνής πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
20 Νοέμ 2024, 13:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αρχισαν να ερχονται δεκαδες χιλιαδες Ισραηλινοι για εγκατασταση στην Ελλαδα
από Frappezitis » 14 Νοέμ 2023, 21:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
15 Νοέμ 2023, 15:39
-
-
- 23 Απαντήσεις
- 908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
20 Ιαν 2024, 20:38