Κορωνοϊός: Υπαρκτός; Ή ΜΟΥΦΑ;
Re: Κορωνοϊός: Υπαρκτός; Ή ΜΟΥΦΑ;
αυτος!
1-0!
1-0!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Έχουν ανεβεί αρκετά. Τα περισσότερα κατέβηκαν. Μερικά τα έχω αποθηκεύσει εγώ, αλλά το YouTube δεν τα δέχεται αν επιχειρήσω να τα ανεβάσω.ST48410 έγραψε: ↑27 Αύγ 2020, 23:47Δεν είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό. Αν έπαιζε ένα τέτοιο βίντεο για μερικά μόνο λεπτά σε οποιοδήποτε μεγάλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θα το είχαν κατεβάσει και σώσει μερικές χιλιάδες άνθρωποι και θα το αναπαρήγαγαν σε άλλες πλατφόρμες αφού είχε πέσει στην πρώτη. Το ίδιο θα έκαναν και τα κανάλια μόλις γινόταν ντόρος.
Είναι πολλά. Και τα περιστατικά και τα τεκμήρια. Και δεν παρέθεσα μόνο την κυρία "που δεν θα την πιστέψει κανείς ακόμα και αν λέει την αλήθεια" (ΕΣΥ το γράφεις!) ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΥΝΗΣΗ για "πλαστούς θανάτους" σου έβαλα. Και την μαρτυρία Αμερικανών Funeral Directors. Και άλλα πολλά σε ΠΕΝΤΕ -5- ΝΗΜΑΤΑ εδώ και ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ. Αλλά εσύ..."την πάπια"!ST48410 έγραψε: ↑27 Αύγ 2020, 23:47Φαντάζεσαι μία κατάσταση για την οποία δεν έχεις στοιχεία και η έλλειψη των στοιχείων γίνεται επιχείρημα που σε επιβεβαιώνει. Δε στέκουν αυτά τα πράγματα. Μπορώ να φανταστώ διάφορους λόγους για τους οποίους ένας γιατρός σε κάποια μονάδα θα ήθελε να εμφανίσει κρούσμα. Από το να πιέσει να τους φέρουν υλικά προστασίας έως το να βγει η μονάδα του εκτός λειτουργίας και αυτός σε άδεια. Αλλά θα μιλάγαμε τότε για μεμονωμένο περιστατικό και θα είχες 2, 3, 5, 10 τέτοια σε όλη τη χώρα. Εσύ μιλάς για συντονισμένη και μεθοδευμένη προσπάθεια αύξησης του εμφανιζόμενου αριθμού που γίνεται κατευθυνόμενα από κάποιο υψηλό κέντρο. Τότε θα περιστατικά θα ήταν πάρα πολλά και τα τεκμήρια επίσης.
Είσαι προκατειλημμένος σε μεγάλο βαθμό και ερμηνεύεις οποιοδήποτε δεδομένο με βάση τη θεωρία σου. Χρειάζεσαι σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία καλής ποιότητας και μέχρι στιγμής δεν έχεις φέρει τέτοια. Το βίντεο με τη νοσοκόμα είναι της πλάκας τελείως. Και αλήθεια να είναι όσα καταγγέλλει δεν πρόκειται να την πιστέψει κανείς.
Και ακόμα περιμένω: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ - ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ! - Ο ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΝΟΣΗΣΑΝ "40 - 50" (…"κατά προσέγγιση";;;) ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ "ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ"; ΠΟΥ και ΠΟΤΕ έγινε αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obelix την 28 Αύγ 2020, 01:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ειναι αυτος!
2-0.
2-0.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Από ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ σαν εσένα αυτά τα λόγια είναι για εμένα ΕΠΑΙΝΟΣ! Αν άκουγα "Μπράβο" από τα μούτρα τα δικά σου, τότε θα προβληματιζόμουν.
Παρεμπιπτόντως: ΠΟΥ και ΠΟΤΕ έγραψες για τον "55 ετών συγγενή σου που κατέληξε τον Μάιο"; (Αυτόν που, προφανώς...δεν τον εξέτασαν μπροστά σου!) Σου είχε τύχει τέτοιο περιστατικό και δεν το ανέφερες εδώ; Και το θυμήθηκες...τώρα; Αν πάλι το είχες αναφέρει, θα πρέπει να σου είχα απαντήσει. Και είμαι περίεργος να δω ΤΙ σου είχα απαντήσει. (Εκτός και αν το είχες αναφέρει σε άλλο νήμα, που δεν συμμετέχω. Αλλά τότε θα μου έκανε εντύπωση: Να μην μου "τρίψεις στα μούτρα" τέτοιον "βαρύγδουπο ισχυρισμό"; ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ;;;)
Υ.Γ. Το PHORUM πρέπει να μετονομασθεί σε "Club συγγενών νεκρών του Κορωνοϊού". Τόσον κόσμο ξέρω που έχασαν δικούς τους (όχι μόνο στην Ελλάδα) ΟΛΟΥΣ τους ρώτησα αν είχαν COVID-19, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν είχε! Τόσους γενικά ρώτησα, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν είδε με τα μάτια του έστω και ΕΝΑΝ, όχι που να "πέθανε από COVID-19", αλλά που έστω και να "έπασχε"! Και ενώ στον πραγματικό κόσμο συμβαίνουν αυτά που βλέπω και ακούω, σε ένα site μόνο...συνωστίσθηκαν τόσοι και τόσοι που "έχουν συγγενείς - θύματα του COVID-19"??? (Και μετά ο άλλος μου λέει ότι..."είναι το video με την νοσοκόμα που δεν θα γίνει πιστευτό"!)
Αφού η πολιτεία αλλάζει με τέτοια ταχύτητα (από WYOMING σε IDAHO, "σε χρόνο dt") πάλι καλά που η αλλαγή πραγματοποιείται ανάμεσα σε γειτονικές πολιτείες.
Όπου και να ήταν ο "Οίκος Ευγηρίας", δεν είχε ιστοσελίδα; Δεν είναι αναρτημένο πουθενά το περιστατικό;
ρε εισαι χαζος? πλακα κανω. μποτακι ειναι που λεει οτι του πουν. θα εξαφανιστει τωρα. παει τον χασαμε.
Ή δε θα μπορει να σου πει γιατι ξερω γω υπαρχει λογος.
προχωρα παρακατω
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
LeporelloObelix έγραψε: ↑28 Αύγ 2020, 01:28Από ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ σαν εσένα αυτά τα λόγια είναι για εμένα ΕΠΑΙΝΟΣ! Αν άκουγα "Μπράβο" από τα μούτρα τα δικά σου, τότε θα προβληματιζόμουν.
Παρεμπιπτόντως: ΠΟΥ και ΠΟΤΕ έγραψες για τον "55 ετών συγγενή σου που κατέληξε τον Μάιο"; (Αυτόν που, προφανώς...δεν τον εξέτασαν μπροστά σου!) Σου είχε τύχει τέτοιο περιστατικό και δεν το ανέφερες εδώ; Και το θυμήθηκες...τώρα; Αν πάλι το είχες αναφέρει, θα πρέπει να σου είχα απαντήσει. Και είμαι περίεργος να δω ΤΙ σου είχα απαντήσει. (Εκτός και αν το είχες αναφέρει σε άλλο νήμα, που δεν συμμετέχω. Αλλά τότε θα μου έκανε εντύπωση: Να μην μου "τρίψεις στα μούτρα" τέτοιον "βαρύγδουπο ισχυρισμό"; ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ;;;)
Υ.Γ. Το PHORUM πρέπει να μετονομασθεί σε "Club συγγενών νεκρών του Κορωνοϊού". Τόσον κόσμο ξέρω που έχασαν δικούς τους (όχι μόνο στην Ελλάδα) ΟΛΟΥΣ τους ρώτησα αν είχαν COVID-19, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν είχε! Τόσους γενικά ρώτησα, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν είδε με τα μάτια του έστω και ΕΝΑΝ, όχι που να "πέθανε από COVID-19", αλλά που έστω και να "έπασχε"! Και ενώ στον πραγματικό κόσμο συμβαίνουν αυτά που βλέπω και ακούω, σε ένα site μόνο...συνωστίσθηκαν τόσοι και τόσοι που "έχουν συγγενείς - θύματα του COVID-19"??? (Και μετά ο άλλος μου λέει ότι..."είναι το video με την νοσοκόμα που δεν θα γίνει πιστευτό"!)
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν ήθελα να το γράψω εγώ. Έχει ο άνθρωπος το πρόβλημά του και θα κάθεται να εξηγεί στον άλλο; Και σιγά μην τον πιστέψει δηλαδή...
Εσύ όμως δεν είσαι χαζός και είσαι απαράδεκτος σε αυτό το νήμα. Άλλο πράγμα η όποια αμφιβολία σας για την πολιτική εκμετάλλευση της πανδημίας και εντελώς άλλο να σπείρετε αμφιβολίες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία αφελών.
τα ψεμματα να φοβασαι φιλαρακο οχι την αληθεια. εθνικον το αληθες
Πάρτε κι άλλο ένα (όχι πως δεν το έχω ξαναβάλει):
Τα κόλπα που μετέρχονται δεν έχουν τέλος.
Τα κόλπα που μετέρχονται δεν έχουν τέλος.
Μα ΔΕΝ απαντάω σε σένα - κατ' ουσίαν!πήζον bot έγραψε: ↑28 Αύγ 2020, 01:35ρε εισαι χαζος? πλακα κανω. μποτακι ειναι που λεει οτι του πουν. θα εξαφανιστει τωρα. παει τον χασαμε.
Ή δε θα μπορει να σου πει γιατι ξερω γω υπαρχει λογος.
προχωρα παρακατω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Diana Sosoaca-υπαρκτός καραμπαμπισμός
από Σενέκας » 18 Ιούλ 2024, 16:34 » σε Διεθνής πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
18 Ιούλ 2024, 21:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί απέτυχε ο υπαρκτός σοσιαλισμός να εξαφανίσει τον εθνικισμό;
από taxalata xalasa » 04 Ιουν 2023, 19:43 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
10 Ιουν 2023, 19:55
-
-
- 88 Απαντήσεις
- 2993 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
10 Οκτ 2023, 15:10