I know. Βασικά ήρθε η ώρα να πάρεις ένα σοβαρό router/ap. Αυτό που έκανα post πάνω είναι ότι πρέπει.
Budget router
Re: Budget router
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Ανεξάρτητη θέρμανση;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 14:22Το σπιτι ειναι καινουργιο και εχει οπτικη ινα. Ειναι περιπου 90τ.μ με 3 υπνοδωματια και ενα μεγαλο σαλονι (οπου θα βρισκεται το ρουτερ). Επισης o πανω οροφος ειναι σοφιτα (παλι περιπου 90τ.μ) που ειναι ενας ενιαιος χωρος.Jack Shephard έγραψε: ↑28 Αύγ 2020, 19:43Ποια ανάγκη θες να καλύψεις; Μόνο καλύτερη κάλυψη WiFi ή και τίποτε άλλο;
Αν μιλάμε για WiFi, ποια είναι η διαρρύθμιση του χώρου; Ένας ή παραπάνω όροφοι; Σπίτι και κήπος; Πολλά μικρά δωμάτια ή λίγα μεγάλα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ναι, ειμαι γκαζιαρης.Χαοτικός έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 19:17Ανεξάρτητη θέρμανση;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 14:22Το σπιτι ειναι καινουργιο και εχει οπτικη ινα. Ειναι περιπου 90τ.μ με 3 υπνοδωματια και ενα μεγαλο σαλονι (οπου θα βρισκεται το ρουτερ). Επισης o πανω οροφος ειναι σοφιτα (παλι περιπου 90τ.μ) που ειναι ενας ενιαιος χωρος.Jack Shephard έγραψε: ↑28 Αύγ 2020, 19:43Ποια ανάγκη θες να καλύψεις; Μόνο καλύτερη κάλυψη WiFi ή και τίποτε άλλο;
Αν μιλάμε για WiFi, ποια είναι η διαρρύθμιση του χώρου; Ένας ή παραπάνω όροφοι; Σπίτι και κήπος; Πολλά μικρά δωμάτια ή λίγα μεγάλα;
για οικονομική ανεξάρτητη θέρμανση πουλάω το πισι μου.καλύπτει άνετα 50 τετραγωνικά
Το εχεις? Κανει λιγο παραπανω απ'ο,τι θα ηθελα να διαθεσω αλλα αν ειναι να δωσω 60-70 για το ρουτερ και αλλα 30-40 για booster(ετσι λεγεται?) για να εχω σημα και πανω, καλυτερα να παρω κατι τετοιο.klg έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 17:41https://www.hellasdigital.gr/networking ... ut-usb-l4/ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 17:38Δηλαδη πιστευεις οτι δε μπορω να βρω ενα αξιοπιστο και φθηνο ρουτερ που να καλυπτει τον συγκεκριμενο χωρο? Περιεργο μου ακουγεται.sys3x έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 15:35Για πάνω κάτω την ίδια δουλειά έχω πάρει ένα σχετικά φτηνό tenda (οκ, μου το κάνανε δώρο ολοκαίνουριο) με 120άρα οπτική πάνω κάτω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εκμεταλεύομαι πλήρως το διαθέσιμο μπάντγουήντθ από όλες μου τις συσκευές ταυτόχρονα, στα + είναι ότι έχει πολύ εύκολο ιντερφέης με αρκετές δυνατότητες για τοπικά δίκτυα, φάηλ σέρινγκ κτλ.
Ότι και να πάρεις θέλει λίγο προσοχή και ψάξιμο στο πλασάρισμα του για να έχεις την καλύτερη δυνατή κάλυψη ασύρματα αν και από ότι βλέπω από το οπ μάλλον δεν θα καλυφθείς απλά με ένα ρούτερ στον ρόλο τρανσήβερ ασύρματου δικτύου.
Επίσης όσες συσκευές υποστηρίζουν ενσύρματο προτίμησε το καλώδιο.
Τα 5ghz δίκτυα έχουν πολλούς τεχνικούς περιορισμούς από την φύση τους, να το λάβεις κι αυτό υπόψιν.
FWIW, στο σπιτι δεν εχω σταθερο. Ουτε TV, μονο ιντερνετ.
Ορίστε.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Δεν έχεις άδικο, πριν μου κάνουν δώρο το τέντα ήμουν ένα τικ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πολυ φθηνο δεν ειναι?

Μπορείς να πάρεις δύο, διάολε μπορείς να πάρεις τρία και να είσαι εντός μπάτζετ.

Πράγματι πολύ φτηνά και είναι σαόμί, κινέζικα άρα καλά.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Το βάλαμε για πλάκα σε μπιτσομπαρο φίλου , και έχει τεράστιο βεληνεκές , και κάπου 50 κινητά πάνω και δεν μασισε , εντυπωσιάστηκα
Αλλά όντως ποιος ξέρει πόσα backports θα έχει

Αλλά όντως ποιος ξέρει πόσα backports θα έχει

Χωρίς να θέλω να ακούγομαι ψεκασμένος υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα να στέλνει πληροφορίες για σένα στη μαμά Κίνα; Και τι μπορεί να είναι αυτές;
Edit: με πρόλαβε!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Εντάξει η φάση είναι , παντού έχει κορώνα , αλλά πας γιουχαν ;