Obelix έγραψε: ↑30 Αύγ 2020, 01:46
Gherschaagk έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 15:49
Σε κάποια φάση σου έδειξα τη μάσκα που χρησιμοποιεί ο ξάδερφος μου που είναι γιατρός πνευμονολόγος - φυματιολόγος στο ιατρείο του από την στιγμή που ξεκίνησε αυτή η κατάσταση.
ΠΟΙΑ ΜΑΣΚΑ; ΑΥΤΗΝ;;;
Gherschaagk έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 04:48

Αυτή τη μάσκα τη φοράει πνευμονολόγος γιατρός εδώ και λίγες μέρες για να παραμείνει υγιής.

Κι εδώ το προφίλ του στο φεησμπουκ.
"Στο ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ" την φοράει; Εγώ στην αρχή φαντάστηκα ότι "εννοούσες" τουλάχιστον..."σε νοσοκομείο αναφοράς". Σε...ΜΕΘ, "με πολλούς διασωληνωμένους".
ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ "ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ";(Το "προφίλ" του στο FB που παραθέτεις έχει όλα τα στοιχεία ΣΒΗΣΜΕΝΑ με ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ.) Διότι με ενδιαφέρει να πάω να δω "πνευμονολόγο - φυματιολόγο" ντυμένο σε στυλ..."Star Wars"!
(Παρεμπιπτόντως: ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ υποτίθεται πως "παρέχει" αυτή η μάσκα ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ; Και ΠΩΣ "συνομιλεί" με τους "ασθενείς" του ο..."πνευμονολόγος" φορώντας την;)
Δεν κατάλαβες.
Τα στοιχεία του τα έσβησα εγώ. Δεν με νοιάζει αν θα πιστέψεις, με δεδομένη την ειρωνία αμφιβάλλω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Μου αρκεί που εμένα δεν με κοροϊδεύει κανενας Πάνος. Μου αρκεί που ένας πνευμονολόγος μου λέει να πάρω όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μείνω υγιής και για να μείνουν και οι γονείς μου υγιείς. Αυτός καταλαβαίνει τι συμβαίνει, εσύ όχι. Όταν λοιπόν ο ίδιος μου ο ξάδερφος μου λέει να κάνω τουμπεκί μέχρι το εμβόλιο, ότι και να λέει ο άσχετος του πχορουμ θα παραμείνει άσχετος και θα πάω παρακάτω.
Εσύ μπορείς να κολλήσεις ότι θέλεις, να πάθεις ότι θέλεις. Εσύ μου είσαι αδιάφορος. Εσύ είσαι Χαράμ. Ποσώς με ενδιαφέρει λοιπόν τι πιστεύεις και τι κάνεις. Δεν έχεις όμως το δικαίωμα να βάζεις σε κίνδυνο κανέναν άλλο είτε αυτός τηρεί τα μέτρα είτε όχι. Είτε πιστεύεις πως υπάρχει κορονοϊός είτε όχι δεν έχεις το δικαίωμα να πάρεις κόσμο στον λαιμό σου. Βάλε την μασκούλα σου λοιπόν και περιπάτει.
Και τις ειρωνίες αλλού, όχι εδώ μέσα.
Όσο για τα υπόλοιπα, εκτίμησε το γεγονός πως βαριέμαι να ασχοληθώ.