Syrah γαλλικό, 2018, για χαλάρωση, στο ποτήρι το μικρό, που μ΄αρέσει.
Κι εγώ αγαπώ κόκκινα αλλά τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου ήταν, ζεστούλα είχε, μια χαρά ήταν, δροσερό και ελαφρύ.Otto Weininger έγραψε: ↑30 Αύγ 2020, 20:30Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει, αλλά κρασιά, θεωρώ μόνο τα κόκκινα.
Αυτή είναι η βάση για να ξεκινήσει η οποια κουβέντα.
λαζαρίδης ε; πελάτης μια εποχή...
δεν πίνεται ρε το κόκκινο μες τον καύσωνα.
Κι όμως, συμπλήρωσα παραπάνω. Κάποια πίνονται και είναι πολύ ευχάριστα. Απλώς πρέπει να είναι γύρω στους 13-15 βαθμούς. Δεν θα πιεις βαρειά Καμπερνέ ή γενικά κρασιά τύπου Μπορντώ το καλοκαίρι. Ένα απαλό Μερλό όμως σερβιρισμένο γύρω στους 14 βαθμούς πίνεται πολύ εύκολα.the comet the course the tail έγραψε: ↑30 Αύγ 2020, 20:51δεν πίνεται ρε το κόκκινο μες τον καύσωνα.χειμώνα μόνο.
μωρέ στην ανάγκη όλα τα πίνουμε.Planis έγραψε: ↑30 Αύγ 2020, 20:54Κι όμως, συμπλήρωσα παραπάνω. Κάποια πίνονται και είναι πολύ ευχάριστα. Απλώς πρέπει να είναι γύρω στους 13-15 βαθμούς. Δεν θα πιεις βαρειά Καμπερνέ ή γενικά κρασιά τύπου Μπορντώ το καλοκαίρι. Ένα απαλό Μερλό όμως σερβιρισμένο γύρω στους 14 βαθμούς πίνεται πολύ εύκολα.the comet the course the tail έγραψε: ↑30 Αύγ 2020, 20:51δεν πίνεται ρε το κόκκινο μες τον καύσωνα.χειμώνα μόνο.
Δοκίμασε αυτό που σου λέω και έλα γράψε μετά αν έχω δίκιο ή όχι.the comet the course the tail έγραψε: ↑30 Αύγ 2020, 20:57μωρέ στην ανάγκη όλα τα πίνουμε.Planis έγραψε: ↑30 Αύγ 2020, 20:54Κι όμως, συμπλήρωσα παραπάνω. Κάποια πίνονται και είναι πολύ ευχάριστα. Απλώς πρέπει να είναι γύρω στους 13-15 βαθμούς. Δεν θα πιεις βαρειά Καμπερνέ ή γενικά κρασιά τύπου Μπορντώ το καλοκαίρι. Ένα απαλό Μερλό όμως σερβιρισμένο γύρω στους 14 βαθμούς πίνεται πολύ εύκολα.the comet the course the tail έγραψε: ↑30 Αύγ 2020, 20:51
δεν πίνεται ρε το κόκκινο μες τον καύσωνα.χειμώνα μόνο.
αλλά νταξ.
Δεν συμφωνώ. Με τι θα φας το καλοκαίρι ένα ψάρι στα κάρβουνα;Otto Weininger έγραψε: ↑30 Αύγ 2020, 20:30Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει, αλλά κρασιά, θεωρώ μόνο τα κόκκινα.
Αυτή είναι η βάση για να ξεκινήσει η οποια κουβέντα.