Big brother και κορονοιός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Big brother και κορονοιός
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- EKPLIKTIKOS
Τιμουλα;Πτολεμαίος έγραψε: ↑31 Αύγ 2020, 00:23Αν σας περιλαβει στην πιπα ο πιτσιρικάς θα χάσετε το γαλαξία ολόκληρο λαιμε
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Δεν ξέρω αλλά θεωρώ πως κάνα 30αρι θα το δίνει ο δικός σου. Μην ξεχνάς ότι αυτοί είναι που πληρωνουν.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑31 Αύγ 2020, 02:35Τιμουλα;Πτολεμαίος έγραψε: ↑31 Αύγ 2020, 00:23Αν σας περιλαβει στην πιπα ο πιτσιρικάς θα χάσετε το γαλαξία ολόκληρο λαιμε
Δεν το περίμενα από σένα EKPLIKTIKE πάντως

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
να έχεις συμπεριφορά ηλίθιας γκόμενας με ωραιοπάθεια και να είσαι μόνο ηλίθιος.δράμα
Ο κορωνοϊός είναι το μικρότερο πρόβλημα σε αυτό το lifestyle.
-
Επιμένετε ακόμη ότι η ομοφυλοφιλία εκτός από σωματική δεν είναι και ψυχική νόσος;
Δεν είναι ωραίο από τουρκοκάναλα τύπου ΣΚΑΪ να ξεφτιλίζονται άνθρωποι με πνευματικές και σωματικές διαταραχές. Ας παρέμβει ο εισαγγελέας...
Δεν είναι ωραίο από τουρκοκάναλα τύπου ΣΚΑΪ να ξεφτιλίζονται άνθρωποι με πνευματικές και σωματικές διαταραχές. Ας παρέμβει ο εισαγγελέας...
αν ξυπνήσεις μια μέρα με όρεξη για πούτσες πάρε 2 ασπιρίνεςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑31 Αύγ 2020, 10:09Επιμένετε ακόμη ότι η ομοφυλοφιλία εκτός από σωματική δεν είναι και ψυχική νόσος;
-
Δόξα το Θεό δεν έχω τέτοιου είδους ψυχική ασθένεια.nowhere έγραψε: ↑31 Αύγ 2020, 10:15αν ξυπνήσεις μια μέρα με όρεξη για πούτσες πάρε 2 ασπιρίνεςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑31 Αύγ 2020, 10:09Επιμένετε ακόμη ότι η ομοφυλοφιλία εκτός από σωματική δεν είναι και ψυχική νόσος;
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑31 Αύγ 2020, 10:16Δόξα το Θεό δεν έχω τέτοιου είδους ψυχική ασθένεια.nowhere έγραψε: ↑31 Αύγ 2020, 10:15αν ξυπνήσεις μια μέρα με όρεξη για πούτσες πάρε 2 ασπιρίνεςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑31 Αύγ 2020, 10:09Επιμένετε ακόμη ότι η ομοφυλοφιλία εκτός από σωματική δεν είναι και ψυχική νόσος;
nowhere έγραψε: ↑31 Αύγ 2020, 10:15αν ξυπνήσεις μια μέρα με όρεξη για πούτσες πάρε 2 ασπιρίνεςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑31 Αύγ 2020, 10:09Επιμένετε ακόμη ότι η ομοφυλοφιλία εκτός από σωματική δεν είναι και ψυχική νόσος;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Η ομοφυλοφιλία δεν είναι νόσος, είναι μια διαφορετική λειτουργία του εγκεφάλου ως προς την σεξουαλική προτίμηση. Τώρα, τα φτερά και τα λοιπά γκεϊλίκια είναι όντως κάποιου είδους αχαρτογράφητης παραδρομής, κατά την γνώμη μου.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑31 Αύγ 2020, 10:09Επιμένετε ακόμη ότι η ομοφυλοφιλία εκτός από σωματική δεν είναι και ψυχική νόσος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Η γυναίκα με τα μούσια μπήκε, τύποι ή την κρατάνε για το GNTM;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ισπανικο big brother
από jackie Daniels » 08 Φεβ 2025, 17:16 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 36 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 21:08
-
-
- 249 Απαντήσεις
- 5338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
07 Μάιος 2025, 01:31