CNN live - Mark Zuckerberg ΤΩΡΑ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

CNN live - Mark Zuckerberg ΤΩΡΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 10 Απρ 2018, 23:02

Τον βλέπω να ζορίζεται αρκετά ο CEO.
Facebook CEO Mark Zuckerberg is testifying before Congress for the first time as lawmakers seek information about a data-sharing scandal that affected tens of millions of users

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
argouen

Re: CNN live - Mark Zuckerberg ΤΩΡΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 10 Απρ 2018, 23:04

:popcorn:
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 10 Απρ 2018, 23:07

Otto Weininger έγραψε:
10 Απρ 2018, 23:02
Τον βλέπω να ζορίζεται αρκετά ο CEO.
Facebook CEO Mark Zuckerberg is testifying before Congress for the first time as lawmakers seek information about a data-sharing scandal that affected tens of millions of users
Ο Βrin δε θα βρεθεί ποτε σε αυτη τη θεση.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 10 Απρ 2018, 23:12

Σφίγγουν τα γάλατα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 10 Απρ 2018, 23:28

Ο Τζούκερμπερκ κατηγορείται ταυτόχρονα ότι εδωκε τις εκλογές στον Τραμπ μεσω της Καμπριτζ Αναλ-ύτικα και συνάμα ότι είναι αριστεράντζα αντιτραμπικός γιατι κλείνει τραμποσελίδες (Τεντ Κρουζ εφα).
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Fuerte
Phorum.gr user: petit_bourgeois

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte » 10 Απρ 2018, 23:31

Υochanan έγραψε:
10 Απρ 2018, 23:28
Ο Τζούκερμπερκ κατηγορείται ταυτόχρονα ότι εδωκε τις εκλογές στον Τραμπ μεσω της Καμπριτζ Αναλ-ύτικα και συνάμα ότι είναι αριστεράντζα αντιτραμπικός γιατι κλείνει τραμποσελίδες (Τεντ Κρουζ εφα).
Ναι, απλά το δεύτερο είναι επιλογή του, στις εκλογές απλά του την έκανε ο στηβ ο.μπανον.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 10 Απρ 2018, 23:35

Υochanan έγραψε:
10 Απρ 2018, 23:28
Ο τύπος είναι τoooσο creepy ως πρόσωπο και βέβαια δεν είναι καθόλου πρόσφατη η ανησυχία για το που ακριβώς πουλάει τα δεδομένα :e040:

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 10 Απρ 2018, 23:36

Ναι Νέρωνα κι εγώ αυτή την εντύπωση εχω. Δεν έμενα μόνος μαζί του. Δεν έχω παρακολουθήσει αλλα δνε ειμαι σιγουρος οτι το κατηγορητηριο ειναι απλως αμελεια ή βλακεια στην συγκεκριμενη περιπτωση που λεει ο φουερτες

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 10 Απρ 2018, 23:38

Nero έγραψε:
10 Απρ 2018, 23:35
Ο τύπος είναι τoooσο creepy ως πρόσωπο και βέβαια δεν είναι καθόλου πρόσφατη η ανησυχία για το που ακριβώς πουλάει τα δεδομένα :e040:
Το ότι ΠΟΥΛΗΣΕ δεδομένα δεν ακούγεται τόσο δυνατά όσο θα έπρεπε ή είναι ιδέα μου?
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Fuerte

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte » 10 Απρ 2018, 23:39

Υochanan έγραψε:
10 Απρ 2018, 23:36
Ναι Νέρωνα κι εγώ αυτή την εντύπωση εχω. Δεν έμενα μόνος μαζί του. Δεν έχω παρακολουθήσει αλλα δνε ειμαι σιγουρος οτι το κατηγορητηριο ειναι απλως αμελεια ή βλακεια στην συγκεκριμενη περιπτωση που λεει ο φουερτες
Δηλαδή λένε ότι τα πούλησε κανονικά τα δεδομένα και δεν τα έκλεψαν από την Cambridge;

Αν βέβαια στους όρους χρήσης που δεν διαβάζει.κανείς λέει ότι έχουν.το δικαίωμα να μοιράζονται τα στοιχεία με τους συνεργάτες τους είναι νομικά καλυμμένοι.

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 10 Απρ 2018, 23:42

Ρε φίλε δεν είμαι σίγουρος σου λεω γιατι δεν εχω παρακολουθήσει αλλά θα μου έκανε εντύπωση να μην πήρανε πρέφα. Και ακομα μεγαλύτερη εντυπωση να μην υπάρχει καν αυτη η υπονοια στο κατηγορητηριο.

Fuerte

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte » 10 Απρ 2018, 23:44

Δεν υπάρχει κατηγορητήριο. Εξηγήσεις δίνει στους γερουσιαστές, άλλωστε δεν δικάζει το κογκρέσο.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 10 Απρ 2018, 23:45

argouen έγραψε:
10 Απρ 2018, 23:38
Nero έγραψε:
10 Απρ 2018, 23:35
Το ότι ΠΟΥΛΗΣΕ δεδομένα δεν ακούγεται τόσο δυνατά όσο θα έπρεπε ή είναι ιδέα μου?
Δεν ακούγεται γιατί είναι γνωστό απο την ίδρυση της πλατφόρμας ότι τα δεδομένα που τους δίνεις είναι δικά του και μπορούν να τα κάνουν ότι θέλουν,είναι στο tos που αποδέχεσαι με τη εγγραφή. Πάντα υπήρχαν φωνές για το ότι πχ δε σου επιτρέπουν να τα διαγράψεις το ζήτημα εδώ είναι ότι τα δεδομένα συλλέχτηκαν χωρίς την έγκριση των χρηστών,οι οποίοι εξαπατήθηκαν στο να τα παραδώσουν μέσω ενός app και επίσης είναι θέμα ότι αν τα πούλησε εκεί που τα πούλησε από αμέλεια ή εν γνώση τους

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 10 Απρ 2018, 23:46

Έχει συνδέσει απόλυτα το όνομά του με το Facebook, το οποίο μάλλον θα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά του. Στα 33 του δεν είναι πια το παιδί-θαύμα (άλλος ένας ρόλος με τον οποίο είχε ταυτιστεί).

Τώρα το Facebook δέχεται επίθεση από παντού. Οι λίμπεραλς του χρεώνουν τη ρωσική παρέμβαση και τα φέικ νιουζ, οι ρεπς λένε ότι τους διαγράφουν τις σελίδες.
Οι νέοι θεωρούν ότι το φέισμπουκ είναι πια για γέρους, οι γκηκς ανησυχούν για το privacy, οι ΗΠΑ τον εξετάζουν και η ΕΕ του βάζει κανόνες.
Tech idols όπως ο Μασκ διέγραψαν τη σελίδα τους. Οι μέτοχοι του ζήτησαν να παραιτηθεί.

Καλά ξεμπερδέματα. Το μόνο που είναι υπερ του είναι ότι everyone loves an underdog.
SpoilerShow
Εικόνα
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 10 Απρ 2018, 23:55

Μεγάλο κόλλημα στην ερώτηση για τον όγκο και το είδος των δεδομένων που συλλέγουν :)

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών