Είχα ενα γνωστο απο Μαντσεστερ παλια. Αυτος έκανε αίτηση για την ΜΙ5 αλλά τον απορρίψανε. Φοβήθηκαν προφανώς ότι πρόκειται για Mancunian Candidate.talaipwros έγραψε: ↑01 Σεπ 2020, 21:02αρα ManchesterYochanan έγραψε: ↑01 Σεπ 2020, 20:54100% θα ανεβει. οι τραπεζες κλπ χρειαζονται κοσμο στο γιουκει για να κανουν σερβισ γιουκει μπεησντ δουλειες (για φορολογικους λογοςυ) αλλα αυτοι δεν ειναι απαρατιτηο πλεον να ειναι λονδινο κεντρικα - αυτο με κοβιδ το πηρανε πρεφα. το δευτερο μεγαλυτερο κοστος τους ειναι τα νοικια αρα...
αγορά δεύτερου σπιτιού UK
Re: αγορά δεύτερου σπιτιού UK
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εδω ισχυει αυτοtalaipwros έγραψε: ↑01 Σεπ 2020, 21:10οχι,πεναλτυ ειναι αυτο που πληρωνεις αν ξεχρεωσεις στεγαστικο fixed rate πριν περασει στο variable rate
όχι δεν λέει κάτι τέτοιο το συμβόλαιο δανείου. Εν πάσει περιπτώσει δεν θέλω να το πουλήσω.
Δεν λέω ότι όλες οι περιοχές με λευκούς είναι καλές, αλλά παθαίνεις πολιτισμικό σοκ να κυκλοφορείς και να βλέπει παντού μπουργκες και μουσάτους με άσπρες ρομπες και καπελάκια. Και πάλι καλά είμαι, κατά moseley μεριά δεν μπορείς ούτε μπύρα να πιεις σε μαγαζί
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Εδω ειναι νομος, δεν ειναι θεμα συμβολαιου.Lord Brum έγραψε: ↑01 Σεπ 2020, 21:20όχι δεν λέει κάτι τέτοιο το συμβόλαιο δανείου. Εν πάσει περιπτώσει δεν θέλω να το πουλήσω.
Δεν λέω ότι όλες οι περιοχές με λευκούς είναι καλές, αλλά παθαίνεις πολιτισμικό σοκ να κυκλοφορείς και να βλέπει παντού μπουργκες και μουσάτους με άσπρες ρομπες και καπελάκια. Και πάλι καλά είμαι, κατά moseley μεριά δεν μπορείς ούτε μπύρα να πιεις σε μαγαζί
Εγω παλι περασα 10 χρονια Huudersfield/Bradford/Leeds και ποτε δεν ειχα προβλημα. Για 4-5 χρονια εμενα σε μια γειτονια που ημουν ο μοναδικος "λευκος".
ούτε κι εγώ έχω δεν με έχει ενοχλήσει κανένας ποτέ, απλά δεν θα ήθελα η κόρη μου να είναι το μοναδικό λευκό παιδί στην τάξη. Δεν έχω θέμα με μαύρους κλπ έχω και πολύ καλούς φίλους μαύρους απλά δεν θέλω εγώ να είμαι η μειονότηταΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑01 Σεπ 2020, 21:23Εδω ειναι νομος, δεν ειναι θεμα συμβολαιου.Lord Brum έγραψε: ↑01 Σεπ 2020, 21:20όχι δεν λέει κάτι τέτοιο το συμβόλαιο δανείου. Εν πάσει περιπτώσει δεν θέλω να το πουλήσω.
Εγω παλι περασα 10 χρονια Huudersfield/Bradford/Leeds και ποτε δεν ειχα προβλημα. Για 4-5 χρονια εμενα σε μια γειτονια που ημουν ο μοναδικος "λευκος".
ένα φόρκαστ για W2 - bayswater γιόχι;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Πφφ...όσα σου λένε είναι τρίχες.
Φώναξε τον seismic, να σου χτίσει και να πακτώσει ένα τριόροφο και θα πληρώσεις τα μισά λεφτά. Αμέ!
Φώναξε τον seismic, να σου χτίσει και να πακτώσει ένα τριόροφο και θα πληρώσεις τα μισά λεφτά. Αμέ!

θα το έκανα αλλά εδώ δεν έχει σεισμούς άρα δεν θα δείξει την αξία της η πατέντα του.
- MiGiSukhoI
- MiGiSukhoI
Οι Αποικιοκράτες πρέπει να υποστούν και τις συνέπειες των πράξεών τους...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- Otto Weininger
Τελικά ποια είναι η διαφορά μεταξύ MI5 και ΜΙ6 ;Yochanan έγραψε: ↑01 Σεπ 2020, 21:15Είχα ενα γνωστο απο Μαντσεστερ παλια. Αυτος έκανε αίτηση για την ΜΙ5 αλλά τον απορρίψανε. Φοβήθηκαν προφανώς ότι πρόκειται για Mancunian Candidate.talaipwros έγραψε: ↑01 Σεπ 2020, 21:02αρα ManchesterYochanan έγραψε: ↑01 Σεπ 2020, 20:54100% θα ανεβει. οι τραπεζες κλπ χρειαζονται κοσμο στο γιουκει για να κανουν σερβισ γιουκει μπεησντ δουλειες (για φορολογικους λογοςυ) αλλα αυτοι δεν ειναι απαρατιτηο πλεον να ειναι λονδινο κεντρικα - αυτο με κοβιδ το πηρανε πρεφα. το δευτερο μεγαλυτερο κοστος τους ειναι τα νοικια αρα...
Let them make the first mistake. We make the last move.
-1Otto Weininger έγραψε: ↑01 Σεπ 2020, 23:35Τελικά ποια είναι η διαφορά μεταξύ MI5 και ΜΙ6 ;
Remove souvlaki
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Νοέμ 2024, 11:39
-
-
Νέα δημοσίευση Πυροschwesterς: "Καιγόταν το σπίτι μου και η πυροσβεστική ζητούσε συμβόλαιο σπιτιού"
από Kauldron » 23 Σεπ 2024, 21:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 553 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
24 Σεπ 2024, 13:22
-
-
- 23 Απαντήσεις
- 2178 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
12 Φεβ 2024, 11:59