Ποια ήταν η μετέπειτα καριέρα αυτών που τις κάνανε τις καταγγελίες;
Ερώτηση προς φανατικούς καπιταλιστές
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Ερώτηση προς φανατικούς καπιταλιστές
Η πολιτική δεν ασκείται με αθωώσεις και ενοχοποιήσεις αλλά με εναλλακτικές λύσεις.Από το 2010 δεν υπάρχει εύκολη εναλλακτική λύση.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 14:35Δεν αντιλεγω. Το ΠΑΣΟΚ εχει τεραστιες ευθηνες. Αλλα πρωτον την συνθηκη του Μααστριχ η Νεα Δημοκρατια την υπεγραψε και δευτερον η Νεα Δημοκρατια ειχε την εξουσια για πεντεμιση χρονια πριν την χρεωκοπια. Το να βγαινουν διαφοροι και να αθωωνουν ενα κομμα το οποιο εχει τουλαχιστο το 50% της ευθηνης για την χρεωκοπια μου εκνευριζει αφανταστα
Εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά από εσένα μάλλον. Δηλαδή σκέψου πόσα δεν είχαν πριν από 100 χρόνια οι άνθρωποι. Internet, medication, nice food just to name a few. Δηλαδή εγώ ένας φτωχός ή στην καλύτερη μικρομεσαίος είμαι φωτεινός βασιλιάς συγκριτικά με τον πιο πλούσιο άνθρωπο πριν 100 χρόνια. 100 χρόνια δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. Οπότε εγώ βασικά λέω οτι έχουμε πολύ δρόμο ο καθένας μέχρι να αποδείξουμε οτι αξίζουμε όσα έφτιαξαν οι προηγούμενοι από εμάς, για εμάς.Βλήμα έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 12:06Η κατάσταση στην αγορά εργασίας είναι τραγική. Το ρίσκο του να δουλέψεις ως εργαζόμενος και να μένεις απλήρωτος είναι παρόμοιο με αυτό που έπαιρνες παλιότερα ως επιχειρηματίας ότι δεν θα έχεις κέρδος (αλλά με πολύ μικρότερες απολαβές). Το ρίσκο στον καπιταλισμό δεν είναι αποκλειστική
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Να δώσεις τον ανταγωνιστή που έχει δυνατά την μουσική μπορείς να το κάνεις ανώνυμα.
Να δώσεις τον εργοδότη που σε γαμάει οφείλεις να το κάνεις επώνυμα.
Αυτά είναι στοχευμένα πράγματα.
Να δώσεις τον εργοδότη που σε γαμάει οφείλεις να το κάνεις επώνυμα.
Αυτά είναι στοχευμένα πράγματα.
Το ότι κάθε τεχνολογική ανάπτυξη (που αυτή μας έφερε τις ανέσεις που λες) την οφείλουμε στον καπιταλισμό είναι αστήριχτη παπαριά επιπέδου Μάικιους. Και δεν καταλαβαίνω γιατί να θεωρείται πως πρέπει κυρίως οι εργοδότες να επωφελούνται από την τεχνολογία κι εμείς να νιώθουμε ευγνώμονες για τα ψίχουλα.Mansko έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 14:40Εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά από εσένα μάλλον. Δηλαδή σκέψου πόσα δεν είχαν πριν από 100 χρόνια οι άνθρωποι. Internet, medication, nice food just to name a few. Δηλαδή εγώ ένας φτωχός ή στην καλύτερη μικρομεσαίος είμαι φωτεινός βασιλιάς συγκριτικά με τον πιο πλούσιο άνθρωπο πριν 100 χρόνια. 100 χρόνια δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. Οπότε εγώ βασικά λέω οτι έχουμε πολύ δρόμο ο καθένας μέχρι να αποδείξουμε οτι αξίζουμε όσα έφτιαξαν οι προηγούμενοι από εμάς, για εμάς.
Από τη στιγμή λοιπόν που είναι παγκόσμιο και όχι μόνον ελληνικό το πρόβλημα, το ερώτημα είναι γιατί δεν εκλέγονται ή δεν επανεκλέγονται σε όσες χώρες βίωσαν τα θετικά του κομμουνισμού, οι κομμουνιστικές κυβερνήσεις.Βλήμα έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 12:32Το να ζητάς ως εργαζόμενος:
1) Να ξέρεις ότι άμα δουλέψεις θα πληρωθείς.
2) Να ξέρεις ότι θα πληρωθείς όσο δουλέψεις.
3) Να ξέρεις ότι θα έχεις τις νόμιμες παροχές.
έχει γίνει στην Ελλάδα πολυτέλεια που την απαιτούν μόνο οι καλομαθημένοι, ενώ στον παγκόσμιο καπιταλισμό δεν υπάρχουν καν πλέον νόμιμες παροχές και ελάχιστος μισθός.
Αλλά το πρόβλημά σας, η μεγαλύτερη απειλή, είναι ο κομουνισμός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Διότι τα δεξιά ΜΜΕ κάνουν συνέχεια προπαγάνδα εναντίον τους κι αν, παρόλα αυτά, κινδυνέψει να βγει μία κομουνιστική κυβέρνηση στέλνουν οι δημοκρατικές, καπιταλιστικές ΗΠΑ τους πράκτορές τους, φκιάχνουν ένα ωραίο- ωραίο πραξικόπημα, κι όλα καλά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 14:46Από τη στιγμή λοιπόν που είναι παγκόσμιο και όχι μόνον ελληνικό το πρόβλημα, το ερώτημα είναι γιατί δεν εκλέγονται ή δεν επανεκλέγονται σε όσες χώρες βίωσαν τα θετικά του κομμουνισμού, οι κομμουνιστικές κυβερνήσεις.Βλήμα έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 12:32Το να ζητάς ως εργαζόμενος:
έχει γίνει στην Ελλάδα πολυτέλεια που την απαιτούν μόνο οι καλομαθημένοι, ενώ στον παγκόσμιο καπιταλισμό δεν υπάρχουν καν πλέον νόμιμες παροχές και ελάχιστος μισθός.
20 ευρώ το μήνα και έχεις διαθέσιμη όλη την συσσωρευμένη γνώση της ανθρωπότητας στο γραφείο σου. Για εμένα αυτό είναι μάλλον λάθος. Γιατί μαθαίνουμε να μην εκτιμάμε αυτό που έχουμε. Και χρωστάμε to each and every brain that put as forward. Οχι στο οικονομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο έγιναν οι αλλαγές.Βλήμα έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 14:44Το ότι κάθε τεχνολογική ανάπτυξη (που αυτή μας έφερε τις ανέσεις που λες) την οφείλουμε στον καπιταλισμό είναι αστήριχτη παπαριά επιπέδου Μάικιους. Και δεν καταλαβαίνω γιατί να θεωρείται πως πρέπει κυρίως οι εργοδότες να επωφελούνται από την τεχνολογία κι εμείς να νιώθουμε ευγνώμονες για τα ψίχουλα.Mansko έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 14:40Εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά από εσένα μάλλον. Δηλαδή σκέψου πόσα δεν είχαν πριν από 100 χρόνια οι άνθρωποι. Internet, medication, nice food just to name a few. Δηλαδή εγώ ένας φτωχός ή στην καλύτερη μικρομεσαίος είμαι φωτεινός βασιλιάς συγκριτικά με τον πιο πλούσιο άνθρωπο πριν 100 χρόνια. 100 χρόνια δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. Οπότε εγώ βασικά λέω οτι έχουμε πολύ δρόμο ο καθένας μέχρι να αποδείξουμε οτι αξίζουμε όσα έφτιαξαν οι προηγούμενοι από εμάς, για εμάς.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
-
Δεν θυμάμαι να εφυγε με πραξικόπημα ο ΤσίπραςΒλήμα έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 14:48Διότι τα δεξιά ΜΜΕ κάνουν συνέχεια προπαγάνδα εναντίον τους κι αν, παρόλα αυτά, κινδυνέψει να βγει μία κομουνιστική κυβέρνηση στέλνουν οι δημοκρατικές, καπιταλιστικές ΗΠΑ τους πράκτορές τους, φκιάχνουν ένα ωραίο- ωραίο πραξικόπημα, κι όλα καλά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 14:46Από τη στιγμή λοιπόν που είναι παγκόσμιο και όχι μόνον ελληνικό το πρόβλημα, το ερώτημα είναι γιατί δεν εκλέγονται ή δεν επανεκλέγονται σε όσες χώρες βίωσαν τα θετικά του κομμουνισμού, οι κομμουνιστικές κυβερνήσεις.Βλήμα έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 12:32Το να ζητάς ως εργαζόμενος:
Πρεπει να βλεπουμε ομως και το παρελθον για να παιρνουμε μαθηματα και να τιμωρηθουν οι ενοχοι.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 14:39Η πολιτική δεν ασκείται με αθωώσεις και ενοχοποιήσεις αλλά με εναλλακτικές λύσεις.Από το 2010 δεν υπάρχει εύκολη εναλλακτική λύση.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 14:35Δεν αντιλεγω. Το ΠΑΣΟΚ εχει τεραστιες ευθηνες. Αλλα πρωτον την συνθηκη του Μααστριχ η Νεα Δημοκρατια την υπεγραψε και δευτερον η Νεα Δημοκρατια ειχε την εξουσια για πεντεμιση χρονια πριν την χρεωκοπια. Το να βγαινουν διαφοροι και να αθωωνουν ενα κομμα το οποιο εχει τουλαχιστο το 50% της ευθηνης για την χρεωκοπια μου εκνευριζει αφανταστα
Σε πολλες περιπτωσεις ομως, πριν ακομα γινει αυτο, εχουνε πεσει τα κομμουνιστικα καθεστωτα. Αυτο πως το εξηγεις;Βλήμα έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 14:48Διότι τα δεξιά ΜΜΕ κάνουν συνέχεια προπαγάνδα εναντίον τους κι αν, παρόλα αυτά, κινδυνέψει να βγει μία κομουνιστική κυβέρνηση στέλνουν οι δημοκρατικές, καπιταλιστικές ΗΠΑ τους πράκτορές τους, φκιάχνουν ένα ωραίο- ωραίο πραξικόπημα, κι όλα καλά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 14:46Από τη στιγμή λοιπόν που είναι παγκόσμιο και όχι μόνον ελληνικό το πρόβλημα, το ερώτημα είναι γιατί δεν εκλέγονται ή δεν επανεκλέγονται σε όσες χώρες βίωσαν τα θετικά του κομμουνισμού, οι κομμουνιστικές κυβερνήσεις.Βλήμα έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 12:32Το να ζητάς ως εργαζόμενος:
Αυτόν εδώ τον κομουνιστή λες, ε;
Μμμμ, ναι! Αυτός ο κομουνίσταρος ήταν η εξαίρεση.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τους αθώωσαν αυτοί που υποτίθεται θα τους τιμωρούσαν.axilmar έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 14:53Πρεπει να βλεπουμε ομως και το παρελθον για να παιρνουμε μαθηματα και να τιμωρηθουν οι ενοχοι.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 14:39Η πολιτική δεν ασκείται με αθωώσεις και ενοχοποιήσεις αλλά με εναλλακτικές λύσεις.Από το 2010 δεν υπάρχει εύκολη εναλλακτική λύση.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 14:35
Δεν αντιλεγω. Το ΠΑΣΟΚ εχει τεραστιες ευθηνες. Αλλα πρωτον την συνθηκη του Μααστριχ η Νεα Δημοκρατια την υπεγραψε και δευτερον η Νεα Δημοκρατια ειχε την εξουσια για πεντεμιση χρονια πριν την χρεωκοπια. Το να βγαινουν διαφοροι και να αθωωνουν ενα κομμα το οποιο εχει τουλαχιστο το 50% της ευθηνης για την χρεωκοπια μου εκνευριζει αφανταστα

Η δαπάνη του κράτους είχε φθάσει πριν το μνημόνιο τα 6 δις ετησίως.Πεταμένα φάρμακα παντού.
Ερχεται η τρόικα και λέει μήπως έχετε κάποια επιδημία;στην Πορτογαλία με ίδιο κλίμα και ίδιο πληθυσμό δαπανούν 2 δις το χρόνο.Κατεβάστε το στα 2 δις.
Το κατέβασαν οι Λοβέρδος και Γεωργιάδης.Ερχεται μετά ο "τιμωρός" ΣΥΡΙΖΑ και ο "άγριος" Πολάκης;
Ζήτησαν μήπως να τιμωρηθούν αυτοί που ανέβασαν τη φαρμακευτική δαπάνη στα 6 δις ετησίως;Ακουσες ποτέ να πει κάτι κανένας συριζαίος π.χ. για τον Νικήτα Κακλαμάνη και τα φάρμακα που συνταγογραφούνταν τότε;Οχι βέβαια αφού τα είχαν βρει με τους καραμανλικους.Παρέπεμψαν αυτούς που ΜΕΙΩΣΑΝ τη δαπάνη στα 2 δις για σκάνδαλα.

Το ίδιο έγινε σε όλα τα πεδία.Γράφει ο Στρακαστρούκας για τα 5 καραμανλικά χρόνια.Μα τότε γιατί ο σύριζα έβγαλε πρόεδρο τον Παυλόπουλο που ήταν υπουργός Εσωτερικών αυτά τα χρόνια και όχι μόνο τον έβγαλε αλλά έκανε και φασαρία να πάρει δεύτερη θητεία;

Kαι γιατί έκανε υπουργό τον διοικητή της ΕΥΠ επί Καραμανλή Παπαγγελόπουλο για να του κάνει δουλειές για τις οποίες τώρα τρέχει;
H απάντηση και τι με νοιάζει εμένα ο συριζα - πολύ πιθανή - αγνοεί ότι η πολιτική δεν ασκείται εν κενώ.
Εχει φορείς.Εν προκειμένω όλοι οι σπαταλάκηδες (τσοχατζοπουλικό ΠΑΣΟΚ και καραμανλική ΝΔ) καλύπτονται και μερικοί έχουν μετακομίσει επισήμως στον ΣΥΡΙΖΑ που τους χρησιμοποιεί εναντίον των "νεοφιλελεύθερων" που είναι τώρα οι αντίπαλοί του.
Εννοείς ότι κάποιοι που έχουν βιώσει μια κατάσταση, επηρεάζονται από τα μμε;Βλήμα έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 14:48Διότι τα δεξιά ΜΜΕ κάνουν συνέχεια προπαγάνδα εναντίον τους κι αν, παρόλα αυτά, κινδυνέψει να βγει μία κομουνιστική κυβέρνηση στέλνουν οι δημοκρατικές, καπιταλιστικές ΗΠΑ τους πράκτορές τους, φκιάχνουν ένα ωραίο- ωραίο πραξικόπημα, κι όλα καλά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 14:46Από τη στιγμή λοιπόν που είναι παγκόσμιο και όχι μόνον ελληνικό το πρόβλημα, το ερώτημα είναι γιατί δεν εκλέγονται ή δεν επανεκλέγονται σε όσες χώρες βίωσαν τα θετικά του κομμουνισμού, οι κομμουνιστικές κυβερνήσεις.Βλήμα έγραψε: ↑04 Σεπ 2020, 12:32Το να ζητάς ως εργαζόμενος:

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μια ερώτηση προς οπαδούς του Τραμπ..
από Parrot » 27 Μαρ 2024, 15:23 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
27 Μαρ 2024, 15:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ερωτηση προς γυναικες για σχεση
από GoBack » 08 Σεπ 2024, 14:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 16 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
14 Σεπ 2024, 09:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ερώτηση προς κομμουνιστές: Πότε θα πεθάνει ο καπιταλισμός;
από micmic » 07 Φεβ 2024, 13:36 » σε Διεθνής πολιτική - 127 Απαντήσεις
- 3157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
20 Νοέμ 2024, 18:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ερώτηση προς ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ και ΣΎΡΙΖΑ. Να συγχωνευτουν η Να κατέβουν ανεξάρτητα?
από Ίακχος » 20 Μαρ 2024, 21:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
31 Μαρ 2024, 16:42
-