οπως το έθεσε κάποιος προ δυο χιλιετιών περίπου,πιο ωραια ή μαλλον πιο ξεκαθαρα

ἔστω δὲ ὁ λόγος ὑμῶν ναὶ ναί, οὒ οὔ· τὸ δὲ περισσὸν τούτων ἐκ τοῦ πονηροῦ ἐστιν.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
ἔστω δὲ ὁ λόγος ὑμῶν ναὶ ναί, οὒ οὔ· τὸ δὲ περισσὸν τούτων ἐκ τοῦ πονηροῦ ἐστιν.
Κάνετε λαθος.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Β Αθηνών με ΝΔ στις επόμενες εκλογές.
Fluffy,έγινες ιεροκήρυκας; Γιατί Fluffy παραθέτεις βίντεο από ομιλίες Ιεραρχών της Εκκλησίας; Θέλω να σου επαναλάβω την ερώτηση. Για ποιον λόγο εσύ Fluffy ασχολείσαι με την αποχώρηση του Ανδρέα Κονάνου από τον Εκκλησιαστικό χώρο; Αν δεν κάνω λάθος εσύ είσαι κομμουνιστής.Οι θέσεις του κόμματος είναι ανεξιθρησκία και διαχωρισμός της Εκκλησίας από το κράτος. Έτσι δεν είναι; Κάνω μήπως λάθος; Αυτό εσένα ως κομμουνιστή πως σε αφορά; Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να περάσεις ;
Γιατί; δεν είναι τελειως αδιάφορο τι κάνει τους ανθρωπους να πετάνε τα ράσα, ειδικά αν μπορουμε να βγάλουμε κάποιες γενικεύσεις. Δεν μας ενδιαφέρει το κουτσομπολιό ή αν πρόκειται περι διοικητικου ζητήματος αλλα αυτό πρέπει να το εξακριβώσουμε.pylothess έγραψε: ↑05 Σεπ 2020, 21:29Fluffy,έγινες ιεροκήρυκας; Γιατί Fluffy παραθέτεις βίντεο από ομιλίες Ιεραρχών της Εκκλησίας; Θέλω να σου επαναλάβω την ερώτηση. Για ποιον λόγο εσύ Fluffy ασχολείσαι με την αποχώρηση του Ανδρέα Κονάνου από τον Εκκλησιαστικό χώρο; Αν δεν κάνω λάθος εσύ είσαι κομμουνιστής.Οι θέσεις του κόμματος είναι ανεξιθρησκία και διαχωρισμός της Εκκλησίας από το κράτος. Έτσι δεν είναι; Κάνω μήπως λάθος; Αυτό εσένα ως κομμουνιστή πως σε αφορά; Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να περάσεις ;
Εγώ δεν θα τοποθετηθώ αν ήταν σωστή η όχι η στάση του Ανδρέα Κονάνου από Εκκλησιαστική άποψη, να παραιτηθεί από ιερέας.Εξάλλου δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να κρίνω κανέναν. Όπως λέει άλλωστε και το Ευαγγέλιο μην κρίνετε ίνα μην κριθείτε. Σαν κομμουνιστής που είσαι Fluffy ,νομίζω πως ούτε εσύ θα έπρεπε να είχες ασχοληθεί με το θέμα.
δεν τον ενοχλησα
Αφού ο Ανδρέας Κονάνος δεν θέλει να μοιραστεί μαζί μας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν του την απόφαση ,είναι προσωπικό του θέμα. Απο εκεί και πέρα νομίζω ότι γίνεται κουτσομπολιό.Fluffy έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 06:29Γιατί; δεν είναι τελειως αδιάφορο τι κάνει τους ανθρωπους να πετάνε τα ράσα, ειδικά αν μπορουμε να βγάλουμε κάποιες γενικεύσεις. Δεν μας ενδιαφέρει το κουτσομπολιό ή αν πρόκειται περι διοικητικου ζητήματος αλλα αυτό πρέπει να το εξακριβώσουμε.pylothess έγραψε: ↑05 Σεπ 2020, 21:29Fluffy,έγινες ιεροκήρυκας; Γιατί Fluffy παραθέτεις βίντεο από ομιλίες Ιεραρχών της Εκκλησίας; Θέλω να σου επαναλάβω την ερώτηση. Για ποιον λόγο εσύ Fluffy ασχολείσαι με την αποχώρηση του Ανδρέα Κονάνου από τον Εκκλησιαστικό χώρο; Αν δεν κάνω λάθος εσύ είσαι κομμουνιστής.Οι θέσεις του κόμματος είναι ανεξιθρησκία και διαχωρισμός της Εκκλησίας από το κράτος. Έτσι δεν είναι; Κάνω μήπως λάθος; Αυτό εσένα ως κομμουνιστή πως σε αφορά; Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να περάσεις ;
Εγώ δεν θα τοποθετηθώ αν ήταν σωστή η όχι η στάση του Ανδρέα Κονάνου από Εκκλησιαστική άποψη, να παραιτηθεί από ιερέας.Εξάλλου δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να κρίνω κανέναν. Όπως λέει άλλωστε και το Ευαγγέλιο μην κρίνετε ίνα μην κριθείτε. Σαν κομμουνιστής που είσαι Fluffy ,νομίζω πως ούτε εσύ θα έπρεπε να είχες ασχοληθεί με το θέμα.
Ε, τι να κανουν οι ανθρωποι; Να ζουν με τα ψεματα της Γραφης; Μπορει να εχουν και μια αξιοπρεπεια και να μην βλεπουν την ιερωσυνη σαν επαγγελμα οπως κανουν οι περισσοτεροι παπαδες.