Λευκή υποδυόταν τη μαύρη για χρόνια...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Λευκή υποδυόταν τη μαύρη για χρόνια...
Βλεπεις οι παραπανω βγαινουν στον ήλιο ,δεν ειναι πουστηδοι αριστεροί,που μονο η κωλοτρυπιδα τους ειναι μαβρη
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Οι αυθεντικοί Μακεδόνες ήταν κι αυτοί μαυροτσούκαλα. Π.χ. ο Κλείτος, που το παρατσούκλι του ήταν "Μέλας", δηλαδή μαύρος. Ο Αλέξανδρος ήταν μόνο κατά το 1/4 Μακεδών αφού τόσο η μάνα του όσο και η γιαγιά του (η μάνα του Φιλίππου) δεν ήταν Μακεδόνισσες.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Otto Weininger
Να μιλάς για την πάρτη σου. Εγώ είμαι λευκός 100%. Καστανά μαλλιά, και πράσινα μάτια που στον ήλιο ταλαιπωρούνται.NewModelArmy έγραψε: ↑05 Σεπ 2020, 12:46Σιγα την ειδηση.Οι Ελληνες υποδυονται τους Λευκους εδω και κατι χιλιαδες χρονια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν έχεις άδικο. Και ο Φίλιππος απ'οτι εχω ακουσει, δεν ηταν και κανενας ανοιχτόχρωμος. Το καστανόξανθο του Αλεξάνδρου όντως πρέπει να οφείλεται κυρίως στην Ιλλύρια μάνα του.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τι παθαίνουν δηλαδή?Otto Weininger έγραψε: ↑05 Σεπ 2020, 14:35Να μιλάς για την πάρτη σου. Εγώ είμαι λευκός 100%. Καστανά μαλλιά, και πράσινα μάτια που στον ήλιο ταλαιπωρούνται.NewModelArmy έγραψε: ↑05 Σεπ 2020, 12:46Σιγα την ειδηση.Οι Ελληνες υποδυονται τους Λευκους εδω και κατι χιλιαδες χρονια.
Εγώ ειμαι μελαχρινός* με παραδόξως πράσινα μάτια. Οχι εντελώς ανοιχτόχρωμα βέβαια, αλλά τα λες κυρίως πράσινα. Ισως 80% πράσινα και 20% καστανά. Θα αρχίσω να ψάχνω κι εγώ το γενεαλογικο/φυλετικό μου δέντρο, να δω απο που προέρχομαι.
*οκ, λιγο λιγότερο από τον Κασιδιάρη.
- Otto Weininger
Εμένα θα έλεγα είναι 80% σκούρο πράσινο, 20% ανοιχτό. Στον ήλιο αν δεν φοράω γυαλιά, μετά από ένα σημείο με πιάνει τσούξιμο και ελαφρό κοκκίνισμα (όπου τα μάτια γίνονται ακόμα πιο ανοιχτό πράσινο). Αλλά με ενοχλεί. Στον στρατό στην εκπαίδευση είχα βασανιστεί που ήμασταν 2 μήνες κάτω από τον ήλιο όλη μέρα.vantono έγραψε: ↑05 Σεπ 2020, 14:42Τι παθαίνουν δηλαδή?Otto Weininger έγραψε: ↑05 Σεπ 2020, 14:35Να μιλάς για την πάρτη σου. Εγώ είμαι λευκός 100%. Καστανά μαλλιά, και πράσινα μάτια που στον ήλιο ταλαιπωρούνται.NewModelArmy έγραψε: ↑05 Σεπ 2020, 12:46Σιγα την ειδηση.Οι Ελληνες υποδυονται τους Λευκους εδω και κατι χιλιαδες χρονια.
Εγώ ειμαι μελαχρινός* με παραδόξως πράσινα μάτια. Οχι εντελώς ανοιχτόχρωμα βέβαια, αλλά τα λες κυρίως πράσινα. Ισως 80% πράσινα και 20% καστανά. Θα αρχίσω να ψάχνω κι εγώ το γενεαλογικο/φυλετικό μου δέντρο, να δω απο που προέρχομαι.
*οκ, λιγο λιγότερο από τον Κασιδιάρη.
Let them make the first mistake. We make the last move.