Big brother και κορονοιός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Big brother και κορονοιός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σωστό αλλά, έλα εντάξει, έχουν δώσει βήμα και στην αντίθετη άποψη όμως, μην τους αδικείς τόσο. Υπάρχει κι ενας ηελλαδαστουςελληνάκιας ακροδεξιός πόνδιος*, ένας μπρουτάλ σεξιστοκρητίκαρος (τουτέστιν πόνδιος του νότου) με δηλωμένες ομοφοβικές απόψεις, μια μπουγατσαία αποτυχημένη μίξη μίλι βανίλι-μπον τζόβι-Σερβετά**, μια αγρότισσα θρησκόληπτη με επίσης ημι-ακροδεξιές απόψεις, μια επίσης Κρητικιά συντηρητική (απ'οσο εχει δηλωσει η ίδια), και κάπως εξισορροπείται η φάση.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Σεπ 2020, 22:24Όλα τα έβαλε στο μπλεντερ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Σεπ 2020, 22:18Αρχίσανε τα βιωματικά οι άλλοι. Ρε, είστε σοβαροί, ρε;
Εν τω μεταξύ μιλάει για ρατσιστικά και σεξιστικα και δε ξέρω γω τι και αναφέρεται στο big brother του ΣΚΑΙ.
Που πιο πολιτικοκορεκτιλα δεν γινόταν. Βάλανε μια χοντρή που μας δειχνει ξύγκι σε καθε ευκαιρια βαλανε τον Μπαγλαντεσιανο, βαλανε δύο gay με τον έναν εντελώς κραγμένη, μια Ρουμανα και μια Αλβανίδα.
Μουλτικουλτι,LGBT++++GTi S4. Τι άλλο θέλανε; Ίσως έναν νάνο.
*πλεονασμός
**αυτός δεν έχει δηλώσει ανοιχτά κάτι το κοινωνικοπολιτικά μεμπτό βέβαια, αλλά απ'το λίγο που εχω δει φαίνεται να ειναι μέλος της κλίκας των παραπάνω.
Δεν είμαι

Αλλά τελειώσανε αυτά. Μπήκαμε στον ίσιο βανιλοδρόμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 06 Σεπ 2020, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι ωραίο escalation ήταν αυτό;
Τρεντάρει #cancelbigbrothergr & καπάκια #kleiste_to_skai & #skai_xeftiles
Άντε με το καλό.
Τρεντάρει #cancelbigbrothergr & καπάκια #kleiste_to_skai & #skai_xeftiles
Άντε με το καλό.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ο ΣΚΑΪ μπορεί να δείχνει μπιγκ μπραδερ για να επιβιώσει οικονομικά αλλά τουλάχιστον έχει αντικειμενικό δελτίο ειδήσεων.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Σενέκας έγραψε: ↑06 Σεπ 2020, 22:07sto mission ήτανε τελικάSpoilerShow
Ο νικητής του ριάλιτι Mission του ΑΝΤ1 μίλησε στα "Μεσάνυχτα" και την Ελεονώρα Μελέτη όπου και περιέγραψε την προσπάθειά του να αποδείξει πως δεν ήταν ένοχος ανθρωποκτονίας, μία κατηγορία που τον έστειλε για 1,5 χρόνο στη φυλακή.
Μεταξύ άλλων μίλησε για τον ξαφνικό θάνατο του 10 ημερών παιδιού του από ιατρικό λάθος, αλλά και την εμπειρία του μέσα στη φυλακή, μέχρι να αθωωθεί τελικά ομόφωνα από το Εφετείο.
"Ο αδερφός μου σκότωσε για να υπερασπιστεί τον γιο του", είπε, δηλώνοντας πως μετά το έγκλημα στιγματίστηκε η οικογένειά του. "Ο αδερφός μου ήταν στο μαγαζί του. Εκείνος πήγε στο μαγαζί του, τον πυροβόλησε κι εκείνον και το παιδί του και αυτός έκανε ό,τι θα έκανε ο οποιοσδήποτε που θα ήθελε να αμυνθεί και να υπερασπιστεί το παιδί του. Υπήρξε παραπληροφόρηση και bullying από τα τοπικά ΜΜΕ, μας κατακρεούργησαν. Μόνο όταν αποφυλακίστηκα υπήρξε "φωνή" για την οικογένειά μου", περιγράφει ο ίδιος.
"Ήμουν στη φυλακή και έβλεπα στην τηλεόραση το σπίτι μου να καίγεται" είπε για τα αντίποινα που δέχθηκε η οικογένειά του. "Μέχρι και οι παπάδες, οι άνθρωποι του Θεού μιλούσαν για εμάς με μίσος, και έλεγα τότε, θα αλλαξοπιστήσω".
Το 2017, έξι χρόνια μετά το συμβάν, ο Στέφανος Κοκολογιάννης αθωώθηκε ομόφωνα από το δικαστήριο, ενώ και η ποινή του αδερφού του Γιώργου μειώθηκε στα 23 χρόνια και αναιρέθηκαν τα ισόβια.
"Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν φοβάμαι τίποτα", είπε με νόημα. "Ευχαριστώ τη δικαιοσύνη που ακούει και τοποθέτησε τα πράγματα σωστά", είπε ακόμη.
Για το Mission είπε πως τα μισά λεφτά που κέρδισε από το reality, τα μοίρασε σε δώρα. "Τότε δε με ενδιέφερε το χρηματικό έπαθλο", αναφέρει. "Τώρα θα με ενδιέφερε. Έχω αλλάξει θεωρία. Όταν κατάλαβα ότι ίσως θα ήμουν νικητής, γιατί μου έδιναν εμένα 80%, τα μισά χρήματα εγώ τα έκανα δώρα. Κάποια δεν έπρεπε να τα κάνω".
"Θέλω να πάω στο All Stars Survivor, θα είναι σαν διακοπές για μένα" πρόσθεσε ενώ είπε ακόμη πως δεν έτυχε της στήριξης "που είχε ο Ντάνος μετά το παιχνίδι". "Το Survivor για μένα θα ήταν διακοπές γιατί έχω δουλέψει τρελά στη ζωή μου", ανέφερε.
"Ο Μικρούτσικος είναι τεράστια μορφή, μεγάλη απώλεια που δεν είναι στην τηλεόραση γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος. Θέλω να είναι καλά όπου και να' ναι, τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και επαγγελματία. Για δικούς του λόγους δεν είναι στην τηλεόραση", είπε.
Η δικαστική υπόθεση
Τον Νοέμβριο του 2018, εξήμισι χρόνια μετά το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία του Ηρακλείου με θύματα τον Πρίαμο Ξυδάκη και τον Μανώλη Σταυρουλάκη, ο αδελφός του Στέφανου Κοκολογιάννη, Γιώργος, αποφυλακίστηκε και αυτός.
Ο κρεοπώλης σκότωσε μέσα στο κατάστημά του τον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη το καλοκαίρι του 2012 και έγινε η αιτία για να τραυματιστεί θανάσιμα ο 64χρονος Μανώλης Σταυρουλάκης, ο οποίος χτυπήθηκε από σφαίρα που εξοστρακίστηκε και τον πέτυχε στο απέναντι καφενείο, όπου καθόταν.
Τον Δεκέμβριο του 2017 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης είχε κρίνει ομόφωνα ένοχο τον 57χρονο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βρασμό ψυχικής ορμής για τον Ξυδάκη και ένοχο για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον Σταυρουλάκη. Για την πρώτη κατηγορία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 20 χρόνων και για τη δεύτερη είχαν προταθεί τα πέντε χρόνια. Όμως το δικαστήριο δέχτηκε ότι και οι δύο θάνατοι επήλθαν από έναν και μοναδικό πυροβολισμό, και έτσι το πλημμέλημα απορροφήθηκε από το κακούργημα.
Στον κατηγορούμενο είχε επιβληθεί και φυλάκιση τριών ετών για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.
Ο πρώην παίκτης του "Mission", ο οποίος ήταν επίσης κατηγορούμενος αλλά ισχυριζόταν από την πρώτη στιγμή ότι δεν βρισκόταν καν στο χωριό όταν έγινε το έγκλημα, κρίθηκε ομόφωνα αθώος για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας - οπλοχρησίας, αν και σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 14 ετών.
https://www.news247.gr/psixagogia/tileo ... 43600.html
ω ρε φιλε τι μου θυμισες
αυτον ειχα φιλο απο την σχολη που τον ηξερε
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
https://www.protothema.gr/greece/articl ... source=rss
Δείτε το βίντεο που ο Big Brother διώχνει τον Αντώνη
Να η διαβολική Νέα Τάξη πραγμάτων τι καταφέρνει να κάνει. Να δημιουργεί ανθρώπους σαρκικούς χωρίς αγάπη μέσα τους. Μόνο σεξ. Δείτε πορνό. Και αλλάξτε δέκα γκόμενες και γκόμενους το χρόνο. Μη θέλετε να είστε άνθρωποι του Θεού ευσεβείς.
Εγώ πάντως αν και καταδικάζω αυτό που είπε ο άνθρωπος από την άλλη τον συμπονώ και δεν τον δικάζω όπως οι χιλιάδες στα σόσιαλ μίντια.
Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθω βαλέτω.
Θα φάει δυστυχώς για αυτόν τρελό bullying έξω στο κόσμο.
Συγχαρητήρια.
Είστε όσοι είστε τα ιδανικά πρόβατα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.
Δείτε το βίντεο που ο Big Brother διώχνει τον Αντώνη
Να η διαβολική Νέα Τάξη πραγμάτων τι καταφέρνει να κάνει. Να δημιουργεί ανθρώπους σαρκικούς χωρίς αγάπη μέσα τους. Μόνο σεξ. Δείτε πορνό. Και αλλάξτε δέκα γκόμενες και γκόμενους το χρόνο. Μη θέλετε να είστε άνθρωποι του Θεού ευσεβείς.
Εγώ πάντως αν και καταδικάζω αυτό που είπε ο άνθρωπος από την άλλη τον συμπονώ και δεν τον δικάζω όπως οι χιλιάδες στα σόσιαλ μίντια.
Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθω βαλέτω.
Θα φάει δυστυχώς για αυτόν τρελό bullying έξω στο κόσμο.
Συγχαρητήρια.
Είστε όσοι είστε τα ιδανικά πρόβατα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- ΜπλεΜπουμπυς
Το λοιπον το live σταμάτησε προκειμένου η παραγωγή να ενημερώσει τον παπάρα και να στηθεί το βιντεακι με την εκδίωξη και την δηθεν μεταμελεια του παπάρα με τα μάτια ταχαμ´ δήθεμ´ στο πατωμα και τις βαρύγδουπες δηλώσεις της φωνής της παραγωγης οτι δεν ανέχεται ουτε για αστειο να προωθείται η βιαιοπραγια και ο βιασμός γυναικων, και αφού ερωτήθηκε και διαβεβαιωσε ο ουγκανομαλ@κας οτι ποτέ δεν άσκησε βια σε γυναικα και οτι δεν ξερει πως ξεστομισε ολα αυτα τα εγκληματικα αδιανόητα που ξεστομισε τον έδιωξαν.
Μαλιστα.
Ωραιο το θεατρακι σας αλλα δεν πειθει.
Αν δεν χαλάγαμε τον κοσμο, αν δεν ξεσηκωνόταν αντίδραση θεαματική και ορυμαγδός, αν δεν εξαναγκάζονταν οι χορηγοι σε αποχωρηση να τσούξει, εκει θα τον ειχατε τον γιδογάμη λεβεντομαλακα να τον καμαρωνετε ως φαβορί για νικητη.
ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.
Μαλιστα.
Ωραιο το θεατρακι σας αλλα δεν πειθει.
Αν δεν χαλάγαμε τον κοσμο, αν δεν ξεσηκωνόταν αντίδραση θεαματική και ορυμαγδός, αν δεν εξαναγκάζονταν οι χορηγοι σε αποχωρηση να τσούξει, εκει θα τον ειχατε τον γιδογάμη λεβεντομαλακα να τον καμαρωνετε ως φαβορί για νικητη.
ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.
- ΜπλεΜπουμπυς
#cancelbigbrothergr το μονο χασταγκ που αφορα αυτη τη μπαρουφα και αξιζει να γινει τρεντ.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
του δώσανε πούλο του λεβεντομαλάκα. Καλή κίνηση. Αποσύρθηκαν, λέει, και καμποσοι χορηγοί απο την εκπομπή, απ'οτι διάβασα.
- Υδράργυρος
Σκαι ξεφτίλες. Κωλοκάναλο
- Otto Weininger
Καθόσουν να σου χαϊδέψει το κωλί διπλωμάτης από Βενεζουέλα;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ισπανικο big brother
από jackie Daniels » 08 Φεβ 2025, 17:16 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 36 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 21:08
-
-
- 264 Απαντήσεις
- 6058 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lugozzi
13 Μάιος 2025, 23:43