Η μεγαλύτερη φάση ειναι που κατονομάζει και την κυβέρνηση ως αλτ ράιτ.
Big brother και κορονοιός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Big brother και κορονοιός
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τι μεγαλοκατινες που ειστε ...
Φανατικός θεατής του big brother και ο γίγαντας ο Παυλης...
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ε καλά απ το live του ίντερνετ θα βγήκε, σιγά μην το μετέδιδε αλλιώςΒλήμα έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 11:24Αν το κανάλι ενδιαφερόταν πραγματικά για τα μηνύματα που προωθεί η σκουπιδοεκπομπή δεν θα είχε καν μεταδώσει αυτή την συζήτηση. Τώρα θα γεμίσει ο κόσμος με "παλουκάρια" που θα λένε "ορίστε, δεν μας αφήνουν να εκφραστούμε πια". Τώρα όμως θα πετύχει σαφώς μεγαλύτερη τηλεθέαση, αλλά μη λέμε κι ότι σκοπός τους ήταν να φιμώσουν τις κωλοαπόψεις του, σκοπός τους ήταν να πουν υποκριτικά "κοιτάχτε με, εγώ κάτι τέτοιους τους φιμώνω".
Εγώ το έβλεπα χωρίς ντροπή, αλλά μετά από αυτή την μαλακία το κόβω. Δεν θέλω να δίνω ούτε τηλεθέαση ούτε views στους χοντρομαλάκες που υποσκάπτουν την τοξικότητα στην κοινωνία για να υποκριθούν ότι δεν είναι ξεφτιλισμένα όρνεα.
- Rocco Siffredi
και εγω αυτο καταλαβα δεν παιχτηκε στην εκπομπη αλλα ιντερνετικα στο λαιβ
τρας εκπομπη τι περιμενατε δηλ κουλτουρα και σοκαριστηκε το πανελληνιο
τρας εκπομπη τι περιμενατε δηλ κουλτουρα και σοκαριστηκε το πανελληνιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rocco Siffredi την 07 Σεπ 2020, 11:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
και εγώ αυτό πιστεύω. Δεν παίζει να το έδειξε στην τβ αυτο.jason έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 11:31Ε καλά απ το live του ίντερνετ θα βγήκε, σιγά μην το μετέδιδε αλλιώςΒλήμα έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 11:24Αν το κανάλι ενδιαφερόταν πραγματικά για τα μηνύματα που προωθεί η σκουπιδοεκπομπή δεν θα είχε καν μεταδώσει αυτή την συζήτηση. Τώρα θα γεμίσει ο κόσμος με "παλουκάρια" που θα λένε "ορίστε, δεν μας αφήνουν να εκφραστούμε πια". Τώρα όμως θα πετύχει σαφώς μεγαλύτερη τηλεθέαση, αλλά μη λέμε κι ότι σκοπός τους ήταν να φιμώσουν τις κωλοαπόψεις του, σκοπός τους ήταν να πουν υποκριτικά "κοιτάχτε με, εγώ κάτι τέτοιους τους φιμώνω".
Εγώ το έβλεπα χωρίς ντροπή, αλλά μετά από αυτή την μαλακία το κόβω. Δεν θέλω να δίνω ούτε τηλεθέαση ούτε views στους χοντρομαλάκες που υποσκάπτουν την τοξικότητα στην κοινωνία για να υποκριθούν ότι δεν είναι ξεφτιλισμένα όρνεα.
Να βρίσω ή να κάνω ανάλυση;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Σε άλλες εποχές το ίδιο άτομο με το ίδιο χαρακτηρα θα κέρδιζε το Reality 100%. Το ίδιο τύπου άτομο και από το ίδιο νησί....
Déjà vu
Déjà vu

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 07 Σεπ 2020, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Keyser Soze έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 11:41Σε άλλες εποχές το ίδιο άτομο με το ίδιο χαρακτηρα θα κέρδιζε το Reality 100%. Το ίδιο τύπου άτομο και από το ίδιο νησί....
Déjà vu
και τώρα τύπε για να μην κερδίσει τον έβγαλαν

Χουργιατς έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 11:43Keyser Soze έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 11:41Σε άλλες εποχές το ίδιο άτομο με το ίδιο χαρακτηρα θα κέρδιζε το Reality 100%. Το ίδιο τύπου άτομο και από το ίδιο νησί....
Déjà vu
και τώρα τύπε για να μην κερδίσει τον έβγαλαν

Πριτς που θα κερδίσει
-
Μα ξανακέρδισε ίδιου τύπου άτομο
...
Άλλες εποχές ;)
...
Άλλες εποχές ;)
20 μυρια στα τσοντοκαναλα, το ενα να περναει κουλτουρα βιασμου, το αλλο τη γραμμη του αρχιμαφιοζου εφοπλιστη χορηγου, τα αλλα δυο της αγιας οικογενειας κλπ.
Ολα μαζι να κανουν βρωμικο πολεμο στην εκαστοτε κυβερνηση που δεν τους βολευει
Ολα μαζι να κανουν βρωμικο πολεμο στην εκαστοτε κυβερνηση που δεν τους βολευει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ισπανικο big brother
από jackie Daniels » 08 Φεβ 2025, 17:16 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 36 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 21:08
-
-
- 264 Απαντήσεις
- 6062 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lugozzi
13 Μάιος 2025, 23:43