Φέρτε μας τον Τσάκα, τον Πρόδρομο, τη Σκόρδου και τη Μπεζεντάκου πίσω...
Big brother και κορονοιός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Big brother και κορονοιός
πόνεσαν τα μάτια μου και μόνο που το είδα... τι σκουπίδι είναι τούτο?
πρώτη φορά φέτο, είδα μάστερ σεφ. καμία σχέση. τουλάχιστον εκεί τα παιδιά έχουν όνειρα. τι είναι όλοι αυτοί οι τύποι....
πρώτη φορά φέτο, είδα μάστερ σεφ. καμία σχέση. τουλάχιστον εκεί τα παιδιά έχουν όνειρα. τι είναι όλοι αυτοί οι τύποι....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Ολαταχώς πίσω στο παρελθόν. Και σε ποιότητα (σκουπίδια) και στην τσέπη.
Η ιστορία των χωρών αυτών είναι πηγή. Εκτός κι αν νομίζεις ότι οι πληθυσμοί της Αυστραλίας, ΗΠΑ,Νέα Ζηλανδία, Καναδά είναι πληθυσμοί που στην πλειοψηφία τους ζούσαν εκεί από πολλούς αιώνες.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
δηλαδη αυτος τι περιμενε οταν ανοιξε την τηλεοραση για να δει 12 πεταμενους να ξυνονται ολη μερα?
να μιλανε για μπεργκμαν?
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Κι αυτή σαν μαλάκω κάθεται.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τι εννοείς;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Επί σκοπού τους έβαλαν αυτούς. Για να δείχνουν ότι η αντίθετη πλευρά, που δε βλεπει ως νορμαλ το πουστακι που δείχνει τον κωλο του, είναι σαν τον πίθηκο από την Κρήτη.vantono έγραψε: ↑06 Σεπ 2020, 22:33Σωστό αλλά, έλα εντάξει, έχουν δώσει βήμα και στην αντίθετη άποψη όμως, μην τους αδικείς τόσο. Υπάρχει κι ενας ηελλαδαστουςελληνάκιας ακροδεξιός πόνδιος*, ένας μπρουτάλ σεξιστοκρητίκαρος (τουτέστιν πόνδιος του νότου) με δηλωμένες ομοφοβικές απόψεις, μια μπουγατσαία αποτυχημένη μίξη μίλι βανίλι-μπον τζόβι-Σερβετά**, μια αγρότισσα θρησκόληπτη με επίσης ημι-ακροδεξιές απόψεις, μια επίσης Κρητικιά συντηρητική (απ'οσο εχει δηλωσει η ίδια), και κάπως εξισορροπείται η φάση.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Σεπ 2020, 22:24Όλα τα έβαλε στο μπλεντερ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Σεπ 2020, 22:18Αρχίσανε τα βιωματικά οι άλλοι. Ρε, είστε σοβαροί, ρε;
Εν τω μεταξύ μιλάει για ρατσιστικά και σεξιστικα και δε ξέρω γω τι και αναφέρεται στο big brother του ΣΚΑΙ.
Που πιο πολιτικοκορεκτιλα δεν γινόταν. Βάλανε μια χοντρή που μας δειχνει ξύγκι σε καθε ευκαιρια βαλανε τον Μπαγλαντεσιανο, βαλανε δύο gay με τον έναν εντελώς κραγμένη, μια Ρουμανα και μια Αλβανίδα.
Μουλτικουλτι,LGBT++++GTi S4. Τι άλλο θέλανε; Ίσως έναν νάνο.
*πλεονασμός
**αυτός δεν έχει δηλώσει ανοιχτά κάτι το κοινωνικοπολιτικά μεμπτό βέβαια, αλλά απ'το λίγο που εχω δει φαίνεται να ειναι μέλος της κλίκας των παραπάνω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι ρε. Κουλ να ούμε!

Το να χλευάζεις κάτι επειδή δεν σε φτιάχνει σημαίνει ότι βλέπεις τον άνθρωπο σαν προϊόν για χρήση. Καταπιέζει το δικαίωμά του άλλου να φοράει ότι γουστάρει. Δίνει το δικαίωμα μόνο σε ότι τον φτιάχνει και δεν το αφήνει ανοιχτό σε όλους.
Τόσο δύσκολο είναι;
Ότι δεν γίνεται ποτέ ενδελεχής εξέταση των καταστάσεων πάρα μόνο επιφανειακή και στενά πλαισιωμένη στην κυρίαρχη οπτική.
lonelyrider έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 18:16Μεγάλε δε βλέπεις αυτό που συμβαίνει μπροστά στη μύτη σου?Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 12:08lonelyrider έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 02:08https://www.protothema.gr/greece/articl ... source=rss
Δείτε το βίντεο που ο Big Brother διώχνει τον Αντώνη
Να η διαβολική Νέα Τάξη πραγμάτων τι καταφέρνει να κάνει. Να δημιουργεί ανθρώπους σαρκικούς χωρίς αγάπη μέσα τους. Μόνο σεξ. Δείτε πορνό. Και αλλάξτε δέκα γκόμενες και γκόμενους το χρόνο. Μη θέλετε να είστε άνθρωποι του Θεού ευσεβείς.
Εγώ πάντως αν και καταδικάζω αυτό που είπε ο άνθρωπος από την άλλη τον συμπονώ και δεν τον δικάζω όπως οι χιλιάδες στα σόσιαλ μίντια.
Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθω βαλέτω.
Θα φάει δυστυχώς για αυτόν τρελό bullying έξω στο κόσμο.
Συγχαρητήρια.
Είστε όσοι είστε τα ιδανικά πρόβατα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.
Η νέα τάξη πραγμάτων είναι κόρη της παλιάς θείο. Μεγάλωσε με τα ίδια πιστεύω. Άστο καλύτερα το παραμυθάκι. Μια χαρά άνθρωποι του θεού είναι οι τύποι που κράζεις για σαρκικούς και αλλάζουν δέκα γαμιάδες το χρόνο. αυτό το πράγμα μια χαρά πέρασε η θρησκεία σου στα πρόβατα. ακόμα και με τον παράδεισο-κόλαση ως πρώτο πρώτο καλλιεργεί ατομιστικά κτήνη που μόνο τον κώλο τους αξίζει να σώσουν. ασφαλώς και είναι κρίμα το μπούλνγκ που θα φάει. Επειδή θα το φάει από ίδιους με αυτόν.
Βάζουν μέσα στο big brother ομοφυλόφυλους και κάθε λογής γυναίκες και άντρες για να προωθήσουν τα νεοταξικά σχέδια τους. Την ομοφυλοφιλία και την πέρα για πέρα σαρκική ζωή.
Δε βλέπεις ότι προωθείται κάθε τι που είναι αντίθετο στο αγαθό θέλημα του Θεού? Τόσο πολύ έχει πωρωθεί η συνείδησή σας?
Και αν θες να ξέρεις, αν οι χριστιανοί είναι πρόβατα είναι με την καλή έννοια της λέξεως κι όχι με το υποτιμητικό ύφος που δίδετε εσείς οι απέναντι.
Πρόβατα με την έννοια ότι πράττουν οι χριστιανοί το θέλημα του αγαθού καλού ποιμένος Χριστού. Είναι δηλαδή άκακοι ταπεινοί κ.ο.κ. Όπως και είπε ο Χριστός "εγώ ειμαι ο καλός ο ποιμήν τα δικά μου πρόβατα ακούνε τη φωνή μου με αναγνωρίζουν και με ακολουθούν"
Θα ρθει η μέρα της κρίσεως ξαφνικά όπως ο κλέφτης τη νύχτα και θα τρέχετε να κρυφτείτε. Αντισταθείτε στο κάθετι νεοταξικό.
Έλα ρε!

Ότι θα πρέπει δηλαδή να εξετάσουμε το πως αντιδρά η κοπέλα; δεν νομίζω καθότι δεν φαίνεται ο τύπος στη φάση αυτή να κάνει κάτι άσχημο. Απλά λίγο γελοίος είναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Μιλάω για τους αληθινούς χριστιανούς όχι τους γιαλαντζί. Μη κάνεις ότι δε καταλαβαίνεις.Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 23:07lonelyrider έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 18:16Μεγάλε δε βλέπεις αυτό που συμβαίνει μπροστά στη μύτη σου?Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2020, 12:08
Η νέα τάξη πραγμάτων είναι κόρη της παλιάς θείο. Μεγάλωσε με τα ίδια πιστεύω. Άστο καλύτερα το παραμυθάκι. Μια χαρά άνθρωποι του θεού είναι οι τύποι που κράζεις για σαρκικούς και αλλάζουν δέκα γαμιάδες το χρόνο. αυτό το πράγμα μια χαρά πέρασε η θρησκεία σου στα πρόβατα. ακόμα και με τον παράδεισο-κόλαση ως πρώτο πρώτο καλλιεργεί ατομιστικά κτήνη που μόνο τον κώλο τους αξίζει να σώσουν. ασφαλώς και είναι κρίμα το μπούλνγκ που θα φάει. Επειδή θα το φάει από ίδιους με αυτόν.
Βάζουν μέσα στο big brother ομοφυλόφυλους και κάθε λογής γυναίκες και άντρες για να προωθήσουν τα νεοταξικά σχέδια τους. Την ομοφυλοφιλία και την πέρα για πέρα σαρκική ζωή.
Δε βλέπεις ότι προωθείται κάθε τι που είναι αντίθετο στο αγαθό θέλημα του Θεού? Τόσο πολύ έχει πωρωθεί η συνείδησή σας?
Και αν θες να ξέρεις, αν οι χριστιανοί είναι πρόβατα είναι με την καλή έννοια της λέξεως κι όχι με το υποτιμητικό ύφος που δίδετε εσείς οι απέναντι.
Πρόβατα με την έννοια ότι πράττουν οι χριστιανοί το θέλημα του αγαθού καλού ποιμένος Χριστού. Είναι δηλαδή άκακοι ταπεινοί κ.ο.κ. Όπως και είπε ο Χριστός "εγώ ειμαι ο καλός ο ποιμήν τα δικά μου πρόβατα ακούνε τη φωνή μου με αναγνωρίζουν και με ακολουθούν"
Θα ρθει η μέρα της κρίσεως ξαφνικά όπως ο κλέφτης τη νύχτα και θα τρέχετε να κρυφτείτε. Αντισταθείτε στο κάθετι νεοταξικό.
Έλα ρε!
Στο χριστιανισμό δεν ισχύει το είσαι ότι δηλώσεις.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
δεν χλευαζεις κατι "επειδη δεν σε φτιαχνει"
το χλευαζεις επειδη το θεωρεις αντιαισθητικο
τα περι "προιοντος για χρηση" ειναι αυτο που εχεις εσυ στο κεφαλι σου
κανεις δεν θα πει σε κανεναν τι θα φορεσει
αλλα οπως καποιος ειναι ελευθερος να φορεσει οτι γουσταρει ειναι και ολοι οι υπολοιποι ελευθεροι να πουν την γνωμη τους η και να κραξουν ακομα αν θεωρουν το ντυσιμο καποιου αντιαισθητικο
δεν καταλαβαινω γιατι ο μεν ειναι ελευθερος και ο δε να μην μπορει να πει την γνωμη του

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ισπανικο big brother
από jackie Daniels » 08 Φεβ 2025, 17:16 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 36 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 21:08
-
-
- 249 Απαντήσεις
- 5338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
07 Μάιος 2025, 01:31