Ναι, και εγώ ξέρω τι λέει ο νάνος, όπως ξέρω τι έλεγε και στο παρελθόν, όπως ξέρω και τι ονειρικές εικόνες πρόβαλε στον εαυτό του για την ολοκλήρωση της ΕΕ, επίσης ξέρω τι έλεγα και εγώ όλα αυτά τα χρόνια και όχι δεν είμαι μέντιουμ αλλά μισό δράμι μυαλό κουβαλάω στο κεφάλι μου.Awesomatic έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 14:52Ξέρει τι λέει ο Νάνος, στη μακρόνησο θα σκυλιάσουν κάποιοι να το κλείσουν για ιδεολογικούς λόγους άσχετα από την καταλληλότητα της τοποθεσίας. Ήδη χωρίς καν αυτή την αφορμή κάποιοι ιδεολογικά κατευθυνόμενοι δίνουν βούτηρο στο ψωμί του Ερντογάν και των πρακτόρων.sys3x έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 14:46Σκληρό εθνίκι - νάνε, ω, πόσο μπροστά έβλεπες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 14:08Θα συμφωνήσω, σε ερημονήσια. Μακρόνησος όχι γιατί θα κλείσει 100% όταν αλλάξει κυβέρνηση, αλλού μπορεί να διατηρηθεί.
Κατέβα τώρα από τους ώμους μας και συνέχισε ότι ήταν αυτό που έκανες πριν, θα-σε-ειδοποιήσομε.
Μετανάστες άμεσα σε Μακρόνησο.
Re: Μετανάστες άμεσα σε Μακρόνησο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Μισό δράμι = 0.886 γραμμάρια βλέπω.sys3x έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 14:57Ναι, και εγώ ξέρω τι λέει ο νάνος, όπως ξέρω τι έλεγε και στο παρελθόν, όπως ξέρω και τι ονειρικές εικόνες πρόβαλε στον εαυτό του για την ολοκλήρωση της ΕΕ, επίσης ξέρω τι έλεγα και εγώ όλα αυτά τα χρόνια και όχι δεν είμαι μέντιουμ αλλά μισό δράμι μυαλό κουβαλάω στο κεφάλι μου.Awesomatic έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 14:52Ξέρει τι λέει ο Νάνος, στη μακρόνησο θα σκυλιάσουν κάποιοι να το κλείσουν για ιδεολογικούς λόγους άσχετα από την καταλληλότητα της τοποθεσίας. Ήδη χωρίς καν αυτή την αφορμή κάποιοι ιδεολογικά κατευθυνόμενοι δίνουν βούτηρο στο ψωμί του Ερντογάν και των πρακτόρων.
Δεν τα πας κι άσχημα ε.

Και'μεις για'σενα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
https://www.kathimerini.gr/politics/561 ... anthropon/sys3x έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 14:57Ναι, και εγώ ξέρω τι λέει ο νάνος, όπως ξέρω τι έλεγε και στο παρελθόν, όπως ξέρω και τι ονειρικές εικόνες πρόβαλε στον εαυτό του για την ολοκλήρωση της ΕΕ, επίσης ξέρω τι έλεγα και εγώ όλα αυτά τα χρόνια και όχι δεν είμαι μέντιουμ αλλά μισό δράμι μυαλό κουβαλάω στο κεφάλι μου.Awesomatic έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 14:52Ξέρει τι λέει ο Νάνος, στη μακρόνησο θα σκυλιάσουν κάποιοι να το κλείσουν για ιδεολογικούς λόγους άσχετα από την καταλληλότητα της τοποθεσίας. Ήδη χωρίς καν αυτή την αφορμή κάποιοι ιδεολογικά κατευθυνόμενοι δίνουν βούτηρο στο ψωμί του Ερντογάν και των πρακτόρων.
«Οι σκέψεις μου και η συμπόνια μου είναι στους ανθρώπους της Λέσβου και ειδικά στους μετανάστες και το προσωπικό που εργάζεται στη Μόρια. Είμαι σε επαφή με τον Έλληνα υπουργό και τις τοπικές Αρχές για τη φωτιά. Συμφώνησα ήδη για τη χρηματοδότηση σχετικά με την άμεση μεταφορά και διαμονή στην ενδοχώρα των 400 ασυνόδευτων παιδιών και εφήβων που έχουν απομείνει.
Ιλβα Γιόχανσον για Μόρια: «Προτεραιότητα η ασφάλεια και η στέγη των ανθρώπων»
Και τώρα μπορεί να γίνει δουλίτσα με τις μκο εφόσον μπουν τα πράματα στην ορθή τους θέση, δεν θα αφήσουμε τους Γερμανούς να αφήσουνε κανέναν λογαριασμό απλήρωτο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 14:55Όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα της ιδιωτικής διαχείρισης στο ζήτημα των λαθρομεταναστών. Οι ΜΚΟ εξυπηρετούσαν δικά τους οικονομικά και μη συμφέροντα. Αν εξ αρχής είχε αναλάβει το κράτος τότε δεν θα είχαν συμβεί όλα αυτά
Μπορούμε να γυρίσουμε όλα αυτά που μας γαμούσαν και ήταν κατά μας τόσα χρόνια υπέρ μας. Πρέπει πλέον να δράσουμε αστραπιαία σε όλα τα επίπεδα πέραν του στρατιωτικού, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και συντονισμένα, δεν καλύπτονται μόνα τους τα κενά που αφήσαμε τόσα χρόνια ακάλυπτα και δεν νομίζω ότι έχουμε μεγάλα χρονικά περιθώρια αν έχουμε γενικότερα.
.
.
Ουτε το ενα ισχυει,ουτε το αλλο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Καθόλου άσχημα, η σύγκριση ήταν με το 0, νάνε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 14:59Μισό δράμι = 0.886 γραμμάρια βλέπω.sys3x έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 14:57Ναι, και εγώ ξέρω τι λέει ο νάνος, όπως ξέρω τι έλεγε και στο παρελθόν, όπως ξέρω και τι ονειρικές εικόνες πρόβαλε στον εαυτό του για την ολοκλήρωση της ΕΕ, επίσης ξέρω τι έλεγα και εγώ όλα αυτά τα χρόνια και όχι δεν είμαι μέντιουμ αλλά μισό δράμι μυαλό κουβαλάω στο κεφάλι μου.Awesomatic έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 14:52
Ξέρει τι λέει ο Νάνος, στη μακρόνησο θα σκυλιάσουν κάποιοι να το κλείσουν για ιδεολογικούς λόγους άσχετα από την καταλληλότητα της τοποθεσίας. Ήδη χωρίς καν αυτή την αφορμή κάποιοι ιδεολογικά κατευθυνόμενοι δίνουν βούτηρο στο ψωμί του Ερντογάν και των πρακτόρων.
Δεν τα πας κι άσχημα ε.
.
.
Η μόνη εφικτή λύση είναι τα ξενοδοχεία και τα διαμερίσματα.
Δύο διαδηλώσεις, πέντε σχόλια στο φβ και άλλο ένα τετελεσμένο στην καμπούρα μας.
Ή είναι άτολμη η κυβέρνηση ή δεν έχει τα μέσα ...

Δύο διαδηλώσεις, πέντε σχόλια στο φβ και άλλο ένα τετελεσμένο στην καμπούρα μας.
Ή είναι άτολμη η κυβέρνηση ή δεν έχει τα μέσα ...

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- ΜπλεΜπουμπυς
Στην εκκλησία που θα σταυροκοπιέστε την Κυριακή θα εξομολογηθείτε ότι ζητάτε να καούν άνθρωποι ζωντανοί;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 14:51Για τον ρατσισμό της διαολεμένης ράτσας μας.
Είναι ντροπή να τα λες αυτά, λες και είσαι ο Ευαγγελάτος.
Το πρόβλημα είναι το πρόβλημα όχι οι αντιδράσεις στο πρόβλημα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Γω που 'μαι χριστιανός αριστεριστής σου λέω ότι τα 'χεις μπλέξει.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 15:10Στην εκκλησία που θα σταυροκοπιέστε την Κυριακή θα εξομολογηθείτε ότι ζητάτε να καούν άνθρωποι ζωντανοί;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Phorum.gr user: independent_44
Nα πάρει πρωτοβουλία μαζί με Μακρόν-Κουρτς για αλλαγή της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής και έκτακτες απελάσεις σε χρόνο 0.
Και ακόμα επιβολή κυρώσεων σε χώρες που μονίμως στέλνουν π.χ Πακιστάν,Μπανγκλαντές,Νιγηρία κτλ
Και ακόμα επιβολή κυρώσεων σε χώρες που μονίμως στέλνουν π.χ Πακιστάν,Μπανγκλαντές,Νιγηρία κτλ
Το ποίοι καίνε ζωντανούς ανθρώπους, το έχουμε ήδη δεί, αγαπητέ Μπούμπη.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 15:10Στην εκκλησία που θα σταυροκοπιέστε την Κυριακή θα εξομολογηθείτε ότι ζητάτε να καούν άνθρωποι ζωντανοί;
Και δεν είναι άνθρωποι της Εκκλησίας, εκτός και αν πηγαίνουν εκκλησία οι πρεζομανείς που κάψανε τους ανθρώπους στη Μαρφίν.
Και οχι μόνο.
όλα αυτά συμβαίνουν γιατί δεν τους δόθηκε αντικείμενο εργασίας από την πρώτη μέρα που πάτησαν.
αν τους χώναν στα χωράφια πχ ή σε άλλες δουλειές που θα ωφελούσαν τα κρατικά ιδρύματα, θα είχαμε λιγότερους
με μικρή αμοιβή εννοείται.
αν τους χώναν στα χωράφια πχ ή σε άλλες δουλειές που θα ωφελούσαν τα κρατικά ιδρύματα, θα είχαμε λιγότερους
με μικρή αμοιβή εννοείται.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Υδράργυρος
Ο Μηταράκης ακόμα δεν παραιτήθηκε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να μισθώσει αμεσα η χωρα Beriev-200
από Maspoli » 23 Ιούλ 2023, 13:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 115 Απαντήσεις
- 4256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
28 Φεβ 2025, 16:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΕ Μ.Ε.Θ.
από Frappezitis » 10 Ιουν 2023, 10:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 10:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαριζονται αμεσα. subbuteo και βιβλιο
από southern » 05 Οκτ 2024, 18:05 » σε Μικρές αγγελίες & Διαφημίσεις - 3 Απαντήσεις
- 424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
06 Οκτ 2024, 19:07
-