Επαλήθευση username!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Επαλήθευση username!
Κι αμα δεν εισαι τι έγινε
Υπάρχει θέμα με ενοτητες ορατες κτλ;
Υπάρχει θέμα με ενοτητες ορατες κτλ;
- Cecily Anne
Έχει πιαστεί το χέρι μου ειλικρινά. Δε θέλω να ξέρω τι περνά ο Σπύρος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
οκ
Νάνδρε υπομονή.
Μπλου είμαι λίγο πάνω από 60, πρόσφατα βγήκα σε σύνταξη.
Μπορεί να το ξαναξεκινήσω εκείνο το νήμα.
Νάνδρε υπομονή.
Μπλου είμαι λίγο πάνω από 60, πρόσφατα βγήκα σε σύνταξη.
Μπορεί να το ξαναξεκινήσω εκείνο το νήμα.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Το κουλουρι θα σας σωσει εχουμε κοινο γνωστο αληθινο κι όχι ιντερνετικο, ένα στρατιωτικο που στο λυκειο επαιζε μπουνιες μαζι του.
Βεβαια εγω δε λέω τιποτε.
Οποτε με πιστοποιει και πιστοποιώ το Χαινη που ελεγε για την άλλη Ελλαδα κι ειχε δειξει ενδιαφέρον για τα μαλλιά προβάτου. Κι εκεινος στη συνεχεια το Νανδρο
Αμα χρειάζεται ακομη ενας η σεσιλυ διότι εστειλα σε συμπατριωτη της πακέτα και τις ειπα το ονομα του. Επαγ είναι δεν κακό,ισα ισα
Πω...νοιώθω σαν απολογούμενη.
Αλλα βλέπω τοση ωρα το Χαινη και δε μπορω θελω να πιστοποιηθεί. Ή καντε το εκ μερους μου είναι ο αληθινος πιστεύω. Εγω δε θελω
Οποτε με πιστοποιει και πιστοποιώ το Χαινη που ελεγε για την άλλη Ελλαδα κι ειχε δειξει ενδιαφέρον για τα μαλλιά προβάτου. Κι εκεινος στη συνεχεια το Νανδρο
Αμα χρειάζεται ακομη ενας η σεσιλυ διότι εστειλα σε συμπατριωτη της πακέτα και τις ειπα το ονομα του. Επαγ είναι δεν κακό,ισα ισα
Αλλα βλέπω τοση ωρα το Χαινη και δε μπορω θελω να πιστοποιηθεί. Ή καντε το εκ μερους μου είναι ο αληθινος πιστεύω. Εγω δε θελω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 11 Απρ 2018, 00:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Σε έχω ήδη μπλου εγώ εδώ και ώρα, άλλους 2 θες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Cecily Anne
Μαρή κουλούρη μη βάζετε χαϊδευτικά. Κανονικά το νικνειμ, διότι θα τα κάνει μανδάρα.
Άλλο δε ξέρω πιστοποιημένο
Μια φορα πηγα να κανω προξενιό μια ξαδερφη αμερικανοελληνιδα χωρις παιδιά, στα νετ όμως όχι στα αληθεια αλλα ποτε δε ξες,με το χρήστη Beria
Αμα το θυματε...να δούμε αν αξιζε ο κόπος:PPP
Αμα το θυματε...να δούμε αν αξιζε ο κόπος:PPP
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 11 Απρ 2018, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Σταμάτα να δίνεις τον κόσμο, αφενός θα μας πεθάνεις, αφετέρου οκ μάζεψες 3, περίμενε να τις δει ο Σπύρος.
Μα τα λέγαμε δημόσια, δεν ειπα τιποτε με στοιχεια αλλα σορυ οκ
Ωραια ετοιμασου Χαινη
Ωραια ετοιμασου Χαινη

μου έκανες προξενιό;
και με ξαδέρφη;
- Cecily Anne
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Πιστοποιώ τη blue!!! Δεν αντιγράφεται έτσι κι αλλιώς!!!bluerose έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 00:24Το κουλουρι θα σας σωσει εχουμε κοινο γνωστο αληθινο κι όχι ιντερνετικο, ένα στρατιωτικο που στο λυκειο επαιζε μπουνιες μαζι του.

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
σορυ..Cecily Anne έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 00:27Μαρή κουλούρη μη βάζετε χαϊδευτικά. Κανονικά το νικνειμ, διότι θα τα κάνει μανδάρα.

(✿ ♥‿♥)