Εντάξει. Ηρέμησε τώρα. Κάνε και εσύ αίρεση να δούμε πόσοι θα σε ακολουθήσουν.Καβαλάρης έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 22:54Αν σε ενδιαφέρουν πραγματικά οι αποδείξεις υπάρχει ολόκληρη βιβλιογραφία για τα προβλήματα των ευαγγελίων.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 15:41Μόνο που ο ισχυρισμός που αναφέρθηκε είναι ότι είναι παραμυθάδες. Αποδείξτε τον ισχυρισμό σας.
Αλλά υποψιάζομαι ότι δεν σε ενδιαφέρουν και απλά δεν έχεις τι να γράψεις.
Ήταν η Παναγία όντως Παρθένος ή όλα ήταν από ένα λάθος;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
Re: Ήταν η Παναγία όντως Παρθένος ή όλα ήταν από ένα λάθος;
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Μια χαρά ήρεμος είμαι και δεν με ενδιαφέρουν οι αιρέσεις. Οπότε μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα αν δεν έχεις κάτι να πεις.
-
Όταν τον πίνετε, αγαπητέ μου αιρετικέ, αμολάτε το ίδιο παραμύθι περί μπάλας στην εξέδρα. Όποιος δεν λέει αυτά που θέλετε να ακούσετε, όπως ακριβώς θέλετε να τα ακούσετε μιλάτε για μπάλες στην εξέδρα. Οπότε απλά ηρέμησε αγαπητέ μου αιρετικέ...
- tanipteros
Του Εμπεδεκλή του αρέσει να βάζει ταμπέλες στους άλλους για να τους μειώνει δήθεν και να φαίνεται η Χριστιανική ανωτερώτητα του....Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 09:19Όταν τον πίνετε, αγαπητέ μου αιρετικέ, αμολάτε το ίδιο παραμύθι περί μπάλας στην εξέδρα. Όποιος δεν λέει αυτά που θέλετε να ακούσετε, όπως ακριβώς θέλετε να τα ακούσετε μιλάτε για μπάλες στην εξέδρα. Οπότε απλά ηρέμησε αγαπητέ μου αιρετικέ...
Εμένα με έβγαλε Ιεχωβά

Βάζω στοίχημα ότι είναι υπερήφανος που είναι Χριστιανός και έχει τον Ιησού για Θεό... αυτή η υπερηφάνια είναι χαρακτηριστικό των μικρόψυχων ατόμων...
Μην δίνεις σημασία Καβαλάρης έτσι είναι όσοι δεν μπορούν να κάνουν διάλογο και τους στριμώχνουν...

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

-
Δεν είναι ταμπέλες, είναι η πραγματικότητα. Πώς να το κάνουμε δηλαδή;
Το ποιος τον πινει ειναι πασιφανες, Δεν μπορεις να απαντησεις σε τιποτα κυριε ρετιρε...Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 09:19Όταν τον πίνετε, αγαπητέ μου αιρετικέ, αμολάτε το ίδιο παραμύθι περί μπάλας στην εξέδρα. Όποιος δεν λέει αυτά που θέλετε να ακούσετε, όπως ακριβώς θέλετε να τα ακούσετε μιλάτε για μπάλες στην εξέδρα. Οπότε απλά ηρέμησε αγαπητέ μου αιρετικέ...

Αντε, παρε αλλη μια ερωτηση στο θεμα μηπως μπορεσεις να ψελλισεις τιποτα.. Τις ιδιες παπαριες θα πεις παλι, αλλα δεν πειραζει.
Πως εξηγεις αυτο..
Ματθ. 1:25 καὶ δὲν εἶχε καμίαν σχέσιν μαζί της μέχρις ὅτου ἐγέννησε τὸν υἱόν της τὸν πρωτότοκον καὶ τὸν ὠνόμασεν Ἰησοῦ.
https://www.synaxarion.gr/cms/gr/conten ... ion_1.aspx
π.χ. δεν ειχα οδηγησει μεχρις οτου αγορασα το πρωτο μου αυτοκινητο.
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
Άρα τελικά καταλήγουμε ότι οι δοξασίες για παρθενιά της παναγίας δεν προκύπτουν από το γράμμα των ιερών κειμένων αλλά από σεξουαλικά απωθημένα μεταγενέστερων θεολόγων;
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
-
-
Alphabet έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 10:22Το ποιος τον πινει ειναι πασιφανες, Δεν μπορεις να απαντησεις σε τιποτα κυριε ρετιρε...Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 09:19Όταν τον πίνετε, αγαπητέ μου αιρετικέ, αμολάτε το ίδιο παραμύθι περί μπάλας στην εξέδρα. Όποιος δεν λέει αυτά που θέλετε να ακούσετε, όπως ακριβώς θέλετε να τα ακούσετε μιλάτε για μπάλες στην εξέδρα. Οπότε απλά ηρέμησε αγαπητέ μου αιρετικέ...
Αντε, παρε αλλη μια ερωτηση στο θεμα μηπως μπορεσεις να ψελλισεις τιποτα.. Τις ιδιες παπαριες θα πεις παλι, αλλα δεν πειραζει.
Πως εξηγεις αυτο..
Ματθ. 1:25 καὶ δὲν εἶχε καμίαν σχέσιν μαζί της μέχρις ὅτου ἐγέννησε τὸν υἱόν της τὸν πρωτότοκον καὶ τὸν ὠνόμασεν Ἰησοῦ.
https://www.synaxarion.gr/cms/gr/conten ... ion_1.aspx
π.χ. δεν ειχα οδηγησει μεχρις οτου αγορασα το πρωτο μου αυτοκινητο.
Βαριέμαι τις κοπτοραπτικές σου.
Είναι που σκίστηκες να δώσεις πιο δόκιμη απάντηση πέρα από πού να σας εξηγώ τώρα ωχουυυυΕμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 10:36Εσύ και οι όμοιοι σου έχετε καταλήξει από πριν. Απλά ζορίζεστε να σας αποδεχθούν...
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Απο όλες τις ανοησίες του χριστιανικού δόγματος, αυτή πρέπει να είναι άνετα μεσα στο τοπ-5. Και είναι άξιο απορίας πως, κατά τα άλλα μορφωμένοι και πολυταξιδεμένοι άνθρωποι, που ενώ δε πιστεύουν ίσως τις υπόλοιπες δοξασίες (πχ περί 6000 χρονών απο τη δημιουργία του σύμπαντος, την κυριολεκτική αναφορά σε Νώε και Αδάμ και Έυα), δέχονται ότι η παναγία είχε ένα μαγικό υμένα που ανοιγόκλεινε κατα θεϊκή βούληση.
Η δικαιολογία ίσως είναι οτι ο φόβος του θανάτου και της ανυπαρξίας της μετά θάνατο ζωής να είναι τόσο μεγάλος, που προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους (τις σκέψεις τους, μη τυχόν και ο μεγάλος "μπαμπούλας", μέσω τηλεπάθειας, αντιληφθεί ότι έχουν και επιφυλάξεις!) ότι έτσι πρέπει να έγιναν τα πράγματα.
Η δικαιολογία ίσως είναι οτι ο φόβος του θανάτου και της ανυπαρξίας της μετά θάνατο ζωής να είναι τόσο μεγάλος, που προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους (τις σκέψεις τους, μη τυχόν και ο μεγάλος "μπαμπούλας", μέσω τηλεπάθειας, αντιληφθεί ότι έχουν και επιφυλάξεις!) ότι έτσι πρέπει να έγιναν τα πράγματα.
-
Μα δεν πρόκειται να αποδεχθείς την πραγματικότητα όσο και να στο εξηγήσω. Έτσι είστε όλοι σας.Stalker έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 10:46Είναι που σκίστηκες να δώσεις πιο δόκιμη απάντηση πέρα από πού να σας εξηγώ τώρα ωχουυυυΕμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 10:36Εσύ και οι όμοιοι σου έχετε καταλήξει από πριν. Απλά ζορίζεστε να σας αποδεχθούν...
-
Έχει απαντήσει η επιστήμη και η Δαρβίνος. Το σύμπαν δημιουργήθηκε από κάτι εκρηκτικά που είχαν ξεχαστεί και ο άνθρωπος επειδή γαμιώντανε ουρακοτάγκοι με κατσίκες.Navis έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 10:47Απο όλες τις ανοησίες του χριστιανικού δόγματος, αυτή πρέπει να είναι άνετα μεσα στο τοπ-5. Και είναι άξιο απορίας πως, κατά τα άλλα μορφωμένοι και πολυταξιδεμένοι άνθρωποι, που ενώ δε πιστεύουν ίσως τις υπόλοιπες δοξασίες (πχ περί 6000 χρονών απο τη δημιουργία του σύμπαντος, την κυριολεκτική αναφορά σε Νώε και Αδάμ και Έυα), δέχονται ότι η παναγία είχε ένα μαγικό υμένα που ανοιγόκλεινε κατα θεϊκή βούληση.

Ποια πραγματικότητα εννοείς εσύ; Στις τελευταίες λίγες σελίδες υπάρχουν αρκετές εκδοχές, συμπεριλαμβανομένου μαγικού υμένα με αυτοσυρραπτικές ιδιότητες αλλά και ότι έκανε ματσακωνιά το θείο βρέφος και βγήκε χωρίς να τον διαρρήξει. Άλλοι είπαν ότι η Παναγιά απλά έμεινε ανέγγιχτη από αρσενικό μετά την γέννηση στην φάτνη.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 10:49Μα δεν πρόκειται να αποδεχθείς την πραγματικότητα όσο και να στο εξηγήσω. Έτσι είστε όλοι σας.Stalker έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 10:46Είναι που σκίστηκες να δώσεις πιο δόκιμη απάντηση πέρα από πού να σας εξηγώ τώρα ωχουυυυΕμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 10:36
Εσύ και οι όμοιοι σου έχετε καταλήξει από πριν. Απλά ζορίζεστε να σας αποδεχθούν...
Είναι λογικό να μπερδεύεται κανείς, τόσο από την ποικιλία των αφηγήσεων όσο και από το γενικότερο σκάλωμα με την παρθενιά.
-
Σε λίγο θα μας πείτε ότι έχετε και τα αποτελέσματα του τεστ Παπ της Παναγίας. Σοβαρευτείτε.Stalker έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 10:57Ποια πραγματικότητα εννοείς εσύ; Στις τελευταίες λίγες σελίδες υπάρχουν αρκετές εκδοχές, συμπεριλαμβανομένου μαγικού υμένα με αυτοσυρραπτικές ιδιότητες αλλά και ότι έκανε ματσακωνιά το θείο βρέφος και βγήκε χωρίς να τον διαρρήξει. Άλλοι είπαν ότι η Παναγιά απλά έμεινε ανέγγιχτη από αρσενικό μετά την γέννηση στην φάτνη.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 10:49Μα δεν πρόκειται να αποδεχθείς την πραγματικότητα όσο και να στο εξηγήσω. Έτσι είστε όλοι σας.
Είναι λογικό να μπερδεύεται κανείς, τόσο από την ποικιλία των αφηγήσεων όσο και από το γενικότερο σκάλωμα με την παρθενιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός ήταν παρθένος πριν τη Σίσσυ;
από Εκτωρ » 19 Οκτ 2023, 11:52 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 3 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
19 Νοέμ 2023, 00:25
-
-
- 57 Απαντήσεις
- 1341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
02 Ιούλ 2024, 11:02