Ο πιό Alpine ήταν ο Σωκράτης.Maejima έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 10:31
Τώρα κατάλαβα τί με ρωτάς. Πές το καθαρά, ρε άνθρωπε. Ο Hellegenes με βάσει τη φωτογραφία του μου φέρνει σε Dinarid παρά σε Armenoid, αλλά χωρίς πλάγιο προφίλ να δώ μύτη, κούτελο και κρανίο, δεν μπορώ να πώ σίγουρα. Αυτοί οι δύο είναι συγγενικοί φαινότυποι, ο πρώτος δυτ. τύπου στα Βαλκάνια, και ο δεύτερος στην Ανατολία/Καύκασο (σε Taurid/Mtebid παραλλαγή).
Οι Αλβανοί και οι Μαυροβούνιοι σήμερα είναι καθαροί Dinarids.
Οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι είχαν Dinarids, αλλά όχι πλειοψηφικά οι πρώτοι (τουλάχιστον όσο οι δεύτεροι). Οι αρχ. Έλληνες είναι γηγενείς Alpines και Meds, με Pontids σε αρχαίους Θράκες, κλπ.
Ποιο βαλκανικό κράτος έχει το πιο γελοίο ιστορικό αφήγημα;
Re: Ποιο βαλκανικό κράτος έχει το πιο γελοίο ιστορικό αφήγημα;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- wooded glade
Αντιλαμβάνομαι ότι χάσαμε τη Μικρά Ασία από τους Μογγόλους που επιτέθηκαν με μεγάλες δυνάμεις.
Πιό πριν είχαμε νικήσει τους Άραβες αλλά όχι και τους Μογγόλους.
Δεν αντιλαμβάνομαι όμως πως χάσαμε τη μάχη των Βαλκανίων.
Αυτοί είχαν εκχριστιανισθεί και επίσης η Ελληνική γλώσσα θεωρείτο ανώτερη.
Δεν μπορούσε να ανοίξει ένα ΙΕΚ Στρατηγάκης σε κάθε πόλη ;
Πιό πριν είχαμε νικήσει τους Άραβες αλλά όχι και τους Μογγόλους.
Δεν αντιλαμβάνομαι όμως πως χάσαμε τη μάχη των Βαλκανίων.
Αυτοί είχαν εκχριστιανισθεί και επίσης η Ελληνική γλώσσα θεωρείτο ανώτερη.
Δεν μπορούσε να ανοίξει ένα ΙΕΚ Στρατηγάκης σε κάθε πόλη ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
δεν ξέρω αν είναι δυστυχία ή απλά μικρός πόνος εκει πίσω
- NewModelArmy
Η αγαπημενη μου θεωρια ειναι για τους Βλαχους που φυσικα ειναι αυτοχθονες Ελληνες και αυτοι που αναγκαστηκαν να μαθουν λατινικα για να συνεννοουνται με τους Ρωμαιους στρατιωτες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 08:51
Μιλούν οι γονείς του αλβανιτικα κι αυτός δέχεται θεωρίες για Δωριείς Αρβανίτες για να το χωνεψει- πρέπει να υπάρχει χλαμυδα και κολώνα δωρική για να είναι ξεκάθαρη η εθνικοτης του.
Και δεν είπα ότι είμαστε οι μόνοι. Είπα ότι είμαστε οι πρώτοι διδαξαντες στα Βαλκάνια.
Το χε πει και ο υπ.εξ της Β.Μακεδονίας "εσείς μας αναγκασατε να σκάψουμε τόσο βαθια".
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
αυτή η μισή Κούρδισσα-μισή δυτικοτουρκάλα από Μπαλίκεσιρ (είχε κάποτε πολλούς Έλληνες εκεί) τι φαινότυπο έχει;
Nordo-Iranid, για μένα, αλλά αυτά με το μάτι, χωρίς προφίλ και κρανιομετρικό δείκτη είναι ψιλοκαφενειακά, πρίν μου την πέσετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maejima την 10 Σεπ 2020, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 08:51
Μιλούν οι γονείς του αλβανιτικα κι αυτός δέχεται θεωρίες για Δωριείς Αρβανίτες για να το χωνεψει- πρέπει να υπάρχει χλαμυδα και κολώνα δωρική για να είναι ξεκάθαρη η εθνικοτης του.
Κοίτα, τρώνε πολύ βρίσιμο οι Αλβανοί, ενώ εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει. Πρόκειται για τον παλαιο-Βαλκανικό πληθυσμό που μαζί με τους Έλληνες έχουν τους πιο κοντινούς γενετικούς δεσμούς με τους πληθυσμούς της αρχαιότητας. Δεν είναι Βούλγαροι, Νοτιοσλάβοι ή Τούρκοι, που είναι μεσαιωνικοί πληθυσμοί εισβολέων.
Άρα, ναί, ένας 100% Αρβανίτης που έχει απώτερη καταγωγή πιθανόν με κάποιον Τόσκη, σίγουρα μπορεί να θεωρεί εαυτόν συγγενή των Ελλήνων Δωριέων, σε αντίθεση με τους ΜΠΟΥΛΓΚΑΡΣ των Σκοπίων.
- Υδράργυρος
Ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, μάλλον σλαβικά. Το Μπαλικεσιρ βρίσκεται στο Θέμα του Οψικίου που είχε πολλάκις εποικιστεί με σλάβους των Βαλκανίων ως ασπίδα σε ασιατικές εισβολέςJolly Roger έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 12:57αυτή η μισή Κούρδισσα-μισή δυτικοτουρκάλα από Μπαλίκεσιρ (είχε κάποτε πολλούς Έλληνες εκεί) τι φαινότυπο έχει;
https://en.wikipedia.org/wiki/Asia_Minor_Slavs
- hellegennes
Πρώτα απ' όλα, μηδενική ομοιότητα με αυτό που δείχνεις και δεύτερον δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα. Δεν υπάρχουν ανθρώπινοι φαινότυποι.the comet the course the tail έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 09:09http://humanphenotypes.net/basic/Armenoid.htmlhellegennes έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 04:24Μην αφήνεις έτσι αυτόν τον κορυφαίο συλλογισμό. Πήγαινέ τον ένα επιστημονικό βήμα παρακάτω γιατί έχουν καιρό να γελάσουν τα επιστημονικά μουστάκια της ανθρωπολογίας σ' αυτό το φόρουμ.the comet the course the tail έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 02:37
δεν θα το υποστήριζα τόσο θερμά με αυτό το άβαταρ
Maejima
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν τη κόβω για βραχυκέφαλη (Σλάβα) αλλά για δολιχο-μεσοκέφαλη (Nordids και Iranids). Είναι μάλλον λάθος η εκτίμηση σου ότι είναι Σλαβικής καταγωγής, μιλάμε γενικά, μπορεί όντως να βγήκε ώς outlier γιατί χώθηκε και κανένας Μεσόγειος μέσα και κατέβασε τον κεφαλικό δείκτη από το Σλάβο πρόγονο, αλλά η τύπισσα είναι Περσικής καταγωγής ήδη.Υδράργυρος έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 13:23Ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, μάλλον σλαβικά. Το Μπαλικεσιρ βρίσκεται στο Θέμα του Οψικίου που είχε πολλάκις εποικιστεί με σλάβους των Βαλκανίων ως ασπίδα σε ασιατικές εισβολές
Εγώ την κάνω άνετο pass σε British Isles και Scando με ελαφριές Iranid τάσεις σε μύτη και μάτια.
Κάνεις λάθος, κάνεις άνετο pass σε Γεωργία και Οσσετία, όπως και η πλειοψηφία των Dinarids.hellegennes έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 13:30
Πρώτα απ' όλα, μηδενική ομοιότητα με αυτό που δείχνεις και δεύτερον δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα. Δεν υπάρχουν ανθρώπινοι φαινότυποι.
- hellegennes
Δεν το πιστεύω, αγορίνα μου. Είναι η πραγματικότητα και αυτό που λέει ο ίδιος ο ΕΟΔΥ. Εσύ πιστεύεις διάφορα πράγματα σχετικά με επιστήμες, γιατί έχεις μπερδέψει τις επιστήμες με τις θρησκείες, όπου το ένα έχει να κάνει με πίστη και το άλλο με δεδομένα. Εγώ μιλάω πάντα με δεδομένα, εσύ λες τι πιστεύεις (και πέφτεις πάντα έξω).Arisvilla έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 11:03Αυτό θέλεις να πιστεύεις εσύ. Οπως πιστεύεις οτι έχουμε 1500 θανάτους από γρίπη κάθε χρονο.hellegennes έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 01:58Με την διαφορά ότι εμάς οι πρόγονοί μας ήταν οι αρχαίοι Έλληνες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
να δώσω κι άλλες φωτό αν δεν αρκεί η αποπάνω για πλέρια κλασιφικάτσια:Maejima έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 13:36Δεν τη κόβω για βραχυκέφαλη (Σλάβα) αλλά για δολιχο-μεσοκέφαλη (Nordids και Iranids). Είναι μάλλον λάθος η εκτίμηση σου ότι είναι Σλαβικής καταγωγής, μιλάμε γενικά, μπορεί όντως να βγήκε ώς outlier γιατί χώθηκε και κανένας Μεσόγειος μέσα και κατέβασε τον κεφαλικό δείκτη από το Σλάβο πρόγονο, αλλά η τύπισσα είναι Περσικής καταγωγής ήδη.Υδράργυρος έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 13:23Ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, μάλλον σλαβικά. Το Μπαλικεσιρ βρίσκεται στο Θέμα του Οψικίου που είχε πολλάκις εποικιστεί με σλάβους των Βαλκανίων ως ασπίδα σε ασιατικές εισβολές
Εγώ την κάνω άνετο pass σε British Isles και Scando με ελαφριές Iranid τάσεις σε μύτη και μάτια.

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μα εάν πιστεύουν ότι υπάρχουν,τότε υπάρχουν.Αυτό θα πει αφήγημα.

Ο βασιλιάς Γεώργιος Γ΄της Αγγλίας - αυτός που έχασε την Αμερική - είπε όταν του είπαν ότι οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι είναι χωριστό έθνος από τους Άγγλους ότι είναι το πιο παράξενο πράγμα που άκουσε στη ζωή του.
Maejima έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 13:14Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 08:51
Κοίτα, τρώνε πολύ βρίσιμο οι Αλβανοί, ενώ εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει. Πρόκειται για τον παλαιο-Βαλκανικό πληθυσμό που μαζί με τους Έλληνες έχουν τους πιο κοντινούς γενετικούς δεσμούς με τους πληθυσμούς της αρχαιότητας. Δεν είναι Βούλγαροι, Νοτιοσλάβοι ή Τούρκοι, που είναι μεσαιωνικοί πληθυσμοί εισβολέων.
Άρα, ναί, ένας 100% Αρβανίτης που έχει απώτερη καταγωγή πιθανόν με κάποιον Τόσκη, σίγουρα μπορεί να θεωρεί εαυτόν συγγενή των Ελλήνων Δωριέων, σε αντίθεση με τους ΜΠΟΥΛΓΚΑΡΣ των Σκοπίων.

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μια κανονική μέρα στο βαλκανικό Σιουδάδ Χουάρες
από Μαδουραίος » 02 Ιούλ 2024, 09:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
07 Ιούλ 2024, 21:09
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 874 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
28 Ιαν 2024, 00:37
-
-
Νέα δημοσίευση Πρόωρες εκλογές, το αφήγημα της σταθερότητας
από Ληστοσυμμορίτης » 17 Μαρ 2025, 10:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 64 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
17 Μαρ 2025, 10:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λιγοτερο κρατος για τον Στρατο περισσοτερο κρατος για τον Μυτιληναιο
από Eθνικοκοινωνιστης » 11 Δεκ 2024, 11:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
11 Δεκ 2024, 13:12
-