Η εξουσία έχει ευθύνες . Τα λεφτά με φτάνουν να αγοράζω τσάντες .
Νιώθω λεφτερη .
Τι το σκέφτεστε πια τόσες σελίδες;
(Διάβασα μόνο την πρώτη

Ποιος το σκέφτεται μωρέ και συ.
Ορίστε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 22:01Για τη γοητεία του χρήματος έχω να πω ότι είναι μπαρούφα ολκής.
Πέρα από ένα (πολύ χαμηλό) όριο, η ευχαρίστηση που μπορεί να φέρει είναι πάρα πολύ κοντά στο μηδέν.
Και που ξέρεις αν νιώθουν ή όχι, ώς συνήθως όσοι παλεύουν όλη μέρα για λεφτά και δουλειά, τα δίνουν όλα για όλα για το σεξ και τις γυναίκες.omg kai 3 lol έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 20:47
ε ναι σιγουρα, και φανταζομαι τί ηδονη θα εχουν οι συγκεκριμενοι τυποι πανω στο σεξ και απεναντι στις γυναικες γενικοτερα εφοσον θα πρεπει να συνδιαλλαγουν με εταιρο ανθρωπο για να "ολοκληρωσουν"
με παρομοια λογικη και ο χιτλερ θα πρεπει να εχυνε κατω απτο μουστακι του
Της ηλικίας είναι , μη τσιμπας .ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 10:10Έχω να δω τόσο αμφίρροπο πολ από την εποχή του οι ζαίοι είναι μαλάκες ή ηλίθιοι
Έχω να δω τον OMG εκστασιασμένο, από το δημοψήφισμα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 10:10Έχω να δω τόσο αμφίρροπο πολ από την εποχή του οι ζαίοι είναι μαλάκες ή ηλίθιοι
Φταίει η ηλικιακή κατανομή του φόρουμ. Αν είχε νεότερους χρήστες δεν θα ήταν καθόλου αμφίρροπο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 10:10Έχω να δω τόσο αμφίρροπο πολ από την εποχή του οι ζαίοι είναι μαλάκες ή ηλίθιοι
Ανοίγεις ασκούς αιόλου. Ένας ένας θα περάσει να μας πει τώρα πόσο καλός μ(π)αμιάς είναι.