Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από axilmar » 11 Σεπ 2020, 10:09
Τοχει παρακάνει το γιουτιουμπ με τις διαφημίσεις. Κάποτε είχε μια στην αρχή, μετά έβαλε και στο τελος, μετά και ενδιάμεση, τώρα έχει σχεδόν κάθε 10 λεπτά. Α, έχουν αρχίσει και οι διπλές διαφημίσεις.
Προσωπικά δεν ήθελα να βάλω ad blocker, γιατί ξέρω ότι κερδίζουν και οι δημιουργοί από τις διαφημίσεις, αλλά τελικά δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς as blocker, είναι πάρα πολλές οι διαφημίσεις.
Δεν έχω να διαθέσω 8.5 ευρώ τον μήνα για να μην βλέπω διαφημίσεις. Αλλά και να είχα, δεν θα τα έδινα, διότι η αύξηση αυτή δεν έγινε γιατί μου προσέφεραν κάτι παραπάνω από αυτό που μου έδιναν πριν, αλλά γιατί μου πήραν κάτι που μου προσέφεραν και τώρα μου το ξαναδινουν έναντι αντιτίμου.
Εάν μου το κοψουν το γιουτιουμπ λόγω ad blocker, απλά δεν θα βλέπω γιουτιουμπ. Και άμα το κάνουν πολλοί αυτο, θα πάψει το γιουτιουμπ να έχει τόσους πολλούς συνδρομητές.
Παρεμπιπτόντως, βλέπω γιουτιουμπ κυρίως μέσα από το λαπτοπ, δλδ από browser. Σπάνια βλέπω από το κινητό. Άμα χρειαστεί να πάω στο κινητό, θα βλέπω και από εκεί μέσα από browser.
Σημειωτέον ότι έβλεπα γιουτιουμπ μέσα από firefox, το οποίο έπαιζε μια χαρά μέχρι που έβαλα we blocker. Μετά άρχισε να κολλάει τρομερά, αναγκάζοντας με να πάω στο chrome, μόνο και μόνον για το γιουτιουμπ. Τώρα που έβαλα ad blocker στο chrome, για να δούμε τι θα κάνουνε...
Πάντως ειναι αισχρή η κατάσταση αυτή. Είπαμε να έχουνε κερδη, αλλά μια χαρά πλουσιότατη εταιρεία είναι η γκουγκλ, και η μαμά της η αλφαμπετ. Τι στο καλό θέλουν παραπάνω λεφτά; Η απληστια δεν έχει όρια!