↣ Εκτός Θέματος
- Cecily Anne
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
O DNAης δε σου λέει ποιανού είναι, σου λέει αν είναι του συγκεκριμένου, χο χο χο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μας ενδιαφέρει μόνο αν είναι δικό μας - από εκεί πέρα δεν δίνουμε ουτε ένα κοτσάνι απο τα απίδια μας.
Δεν είναι υπέροχη η επιστήμη ;
Δεν είναι υπέροχη η επιστήμη ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τι διαφορα εχει να μεγαλωνεις το παιδι του πρωην απο το να μεγαλωνεις το παιδι του εραστη; Πιστευω καμια. Ισως θα επρεπε να ειναι και τα δυο κοινωνικα αππδεκτα. Αλλωστε ενα σκυλακι μαζευουμε απο το δρομο και το αγαπαμε. Γιατι οχι ενα παιδι;
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
δικο σου ειναι το παιδι, δε λεμε οτι ειναι του κουμπαρου. ιδιοκτησια σου, δεν ειναι.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 23:05Έχω έναν γιο ρε μαλάκα.Το παιδί μου το μεγαλώνω εγώ,το ζω εγώ,το προστατευω εγώ.Είναι δικό μου το παιδί.Αυτο θέλω να επισημάνω αλλά δεν νιώθετε.Bill Hicks έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 22:54ρε μαλάκα Λύκε, έχεις παιδιά; ο άνθρωπος είναι ελεύθερο ον με προσωπικότητα από γεννησιμιού του!Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Ιουν 2018, 15:14Το παιδί του καθενός είναι ιδιοκτησία του.Μην λες χοντρομαλακιες.
κανενας ανθρωπος δεν ειναι ιδιοκτησια, κανενος. ουτε παιδι. πες πως εγραψες λαθος λεξη, και μην επιμενεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
οχι παντα.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 23:41Μόνο μια μάνα μπορεί να ξέρει ποιανού είναι ένα παιδί.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 23:39
Την κηδεμονία του έχεις, που σημαίνει την ευθύνη να τον μεγαλώνεις σωστά.
Δεν έχεις τον ίδιο.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
και διαγαλαξιακά αποδεκτό να γίνει ας το κάνει κανας αλλος - παιδιά μεγαλώνουμε ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Ιούλ 2018, 04:28Τι διαφορα εχει να μεγαλωνεις το παιδι του πρωην απο το να μεγαλωνεις το παιδι του εραστη; Πιστευω καμια. Ισως θα επρεπε να ειναι και τα δυο κοινωνικα αππδεκτα. Αλλωστε ενα σκυλακι μαζευουμε απο το δρομο και το αγαπαμε. Γιατι οχι ενα παιδι;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εμας μας αρέσει ο πετροπόλεμος. 
*Αλλο ένα ωραιότατο παραδοσιακό εθιμο - παιχνίδι που έπεσε θύμα της εξέλιξης και του εκσυγχρονισμού.

*Αλλο ένα ωραιότατο παραδοσιακό εθιμο - παιχνίδι που έπεσε θύμα της εξέλιξης και του εκσυγχρονισμού.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Ξέρω ότι κολλάει στην γλωσσολογία κανονικά, αλλά αυτό πώς θα το 'λεγε μια γυναίκα; Η σώζουσα εαυτήν σωθήτω;
Αν το λένε πολλοί; Οι ζώζοντες εαυτούς σωθήτωσαν;
Μην δίνεις σημασία, μεσημεριανές παπαριές είναι, απλά για να περάσει η ώρα μέχρι να φύγω για το σπίτι.

Επίσης, αν δεν ισχύει το "σωθήτωσαν" (άσχετος είμαι) μην αρχίσεις κι εσύ σαν τον Ηράκλειτος τα

- hellegennes
Σαφώς όχι. Τι είναι αυτά που λες; Πατριαρχικό ωμέγα/κωλαράκι στο ρήμα; Το ορθό είναι «η σώζουσα εαυτήν σωθήτη».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γαζογελάκια και χαζοαστειάκια και χαριτωμενομαλακιούλες. Άστοδιάλο! Φλωρούμπες. Φύγετε όλοι ρε!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

είσαι μπατχερτιασμένος απο χθες κακομοιρο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ρε ζαβέ 62 τοις εκατό είχαμε πάρει, εγώ έχω το μπατχαρτ; Εμείς πίναμε κρασιά χορεύαμε κοιτάγαμε τα μπούτια των συντροφισσών εν εσείς πήζατε και ακούγατε Ρουβά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 06 Ιούλ 2018, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Αν θέλεις, ζητάω να γίνω συντονιστής· να δεις χαρντκοριλίκι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
10 Μαρ 2024, 17:14