Κάνω και αίτηση στο δημόσιο για εκτελεστής άμα είναι.μίστερ μαξ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 15:02Δηλαδή αν ο επικεφαλής μιας εγκληματικής συμμορίας έχει συγκαλύψει βιασμούς στην Σπάρτη (η συγκάλυψη είναι διαρκές εγκλημα), εχει διατάξει δολοφονίες μεταναστών, προσφύγων και αριστερών, να τον στείλουμε στον άλλο κόσμο, αυτόν και όσους τον ακολουθούσαν; Υπερ!metaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 15:00Εγώ λέω ότι θα πρέπει να υπάρχει σε περιπτώσεις serial killer, κατ' εξακολούθησιν βιαστών και παιδόφιλων και άγριων κακοποιών.
Βέβαια να υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις για την ενοχή τους.
περί θανατικής ποινής
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: περί θανατικής ποινής
Υπέρ
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Φικσδ.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγώ έχω ήδη κάνει αίτηση σε περιπτωση που ανοίξει τέτοια θέση. Γιατί θα υπάρχει ουρά.Χαοτικός έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 15:05ΥπέρΚάνω και αίτηση στο δημόσιο για εκτελεστής άμα είναι.μίστερ μαξ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 15:02Δηλαδή αν ο επικεφαλής μιας εγκληματικής συμμορίας έχει συγκαλύψει βιασμούς στην Σπάρτη (η συγκάλυψη είναι διαρκές εγκλημα), εχει διατάξει δολοφονίες μεταναστών, προσφύγων και αριστερών, να τον στείλουμε στον άλλο κόσμο, αυτόν και όσους τον ακολουθούσαν; Υπερ!metaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 15:00Εγώ λέω ότι θα πρέπει να υπάρχει σε περιπτώσεις serial killer, κατ' εξακολούθησιν βιαστών και παιδόφιλων και άγριων κακοποιών.
Οχι, αλλά όσοι περισσότεροι είναι εναντίον των φασιστών, τόσο πιθανότερα να βρεις 2 χρήστες να συμφωνούνε εναντίον των φασιστών στο πχορουμ.metaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 15:05Εσείς οι δύο αντιπροσωπεύετε όλες τις κοινωνικές ομάδες;
Μωρ μπράβο
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- metaxoskolikas
δηλαδή βρήκα 2 άτομα σε ολόκληρο το φόρουμ που να ασπάζονται την ίδια άποψη;μίστερ μαξ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 15:08Εγώ έχω ήδη κάνει αίτηση σε περιπτωση που ανοίξει τέτοια θέση. Γιατί θα υπάρχει ουρά.Χαοτικός έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 15:05ΥπέρΚάνω και αίτηση στο δημόσιο για εκτελεστής άμα είναι.μίστερ μαξ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 15:02
Δηλαδή αν ο επικεφαλής μιας εγκληματικής συμμορίας έχει συγκαλύψει βιασμούς στην Σπάρτη (η συγκάλυψη είναι διαρκές εγκλημα), εχει διατάξει δολοφονίες μεταναστών, προσφύγων και αριστερών, να τον στείλουμε στον άλλο κόσμο, αυτόν και όσους τον ακολουθούσαν; Υπερ!Οχι, αλλά όσοι περισσότεροι είναι εναντίον των φασιστών, τόσο πιθανότερα να βρεις 2 χρήστες να συμφωνούνε εναντίον των φασιστών στο πχορουμ.metaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 15:05Εσείς οι δύο αντιπροσωπεύετε όλες τις κοινωνικές ομάδες;
Μωρ μπράβο
μιλάμε εσείς είστε πολυάριθμοι

- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
βρήκες 2 άτομα στο νήμα που άνοιξες, εντός ενός λεπτου. Πόσοι το είχαν διαβάσει και είχαν την όρεξη να απαντήσουν; Κανε τα μαθηματικάmetaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 15:09
δηλαδή βρήκα 2 άτομα σε ολόκληρο το φόρουμ που να ασπάζονται την ίδια άποψη;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
μίστερ μαξ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 15:03Τι φταίμε αν όλες οι κοινωνικές ομάδες απεχθάνονται τους φασίστες;
ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ Η ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΛΑΘΟΣ !!!

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- metaxoskolikas
Ποια μαθηματικά;μίστερ μαξ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 15:11βρήκες 2 άτομα στο νήμα που άνοιξες, εντός ενός λεπτου. Πόσοι το είχαν διαβάσει και είχαν την όρεξη να απαντήσουν; Κανε τα μαθηματικάmetaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 15:09
δηλαδή βρήκα 2 άτομα σε ολόκληρο το φόρουμ που να ασπάζονται την ίδια άποψη;
Μισή ώρα έχει περάσει και 2 παραμένετε
Απλά είστε γρήγοροι στο ποστάρισμα και έχετε καλό συντονισμό

Παπαδόπουλος - Παττακός - Μακαρέζος στο εκτελεστικό απόσπασμα ΤΩΡΑ

Πάνος Σκουρλέτης
Υπέρ.metaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 15:00Εγώ λέω ότι θα πρέπει να υπάρχει σε περιπτώσεις serial killer, κατ' εξακολούθησιν βιαστών - παιδόφιλων και σκληρών κακοποιών.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Φυσικά κατά,κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Βέβαια αυτός ο @#$%^&*@ ο Ερμής μου χάλασε λίγο το σεντόνι που ήθελα να γράψω με την αναφορά στους ακατονόμαστους,αλλά θα επιμείνω κατά.
Βέβαια αυτός ο @#$%^&*@ ο Ερμής μου χάλασε λίγο το σεντόνι που ήθελα να γράψω με την αναφορά στους ακατονόμαστους,αλλά θα επιμείνω κατά.
Είναι όμως αμείλικτος αυτός ο Μμαξουλίνος.
Δεν τους λυπάται, στον ανθό της νιότης τους;

Πάνος Σκουρλέτης
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Είμαι κατά της θανατικής ποινής και υπέρ της αυτοδικίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Ιουν 2024, 23:16