Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;

Ναι
41
53%
Όχι
37
47%

Σύνολο ψήφων: 78

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 06 Ιούλ 2018, 14:26

Cecily Anne έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 13:06
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 13:01

Πάντως, ον τόπικ, η μνήμη είναι ένας τρόπος να απαντήσει κανείς το ερώτημα: τί θυμάστε πιο έντονα, με περισσότερες λεπτομέρειες και μεγαλύτερη ευχαρίστηση; Διαστημικά γαμήσια του παρελθόντος ή επαγγελματικές, ακαδημαϊκές, κοινωνικές ή άλλες επιτυχίες; Κλίνω προς το πρώτο τώρα που το σκέπτομαι
Εννοείται. Και μετά θυμάμαι διαστημικά φαγιά σε διαστημικές τοποθεσίες. Η μαλακία είναι που αυτά δεν συνδυάζονται με διαστημικό σεξ :cry
Σας έχω κακά νέα: στο διάστημα δεν μπορείς να κάνεις σεξ. Πέφτει η λίμπιντο κατακόρυφα. Το ίδιο συμβαίνει και με την γεύση. Είναι χειρότερα κι από τρικούβερτο συνάχι. Όλοι μεξικάνικα τρώνε στον ISS.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 06 Ιούλ 2018, 14:29

hellegennes έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 14:26

Σας έχω κακά νέα: στο διάστημα δεν μπορείς να κάνεις σεξ. Πέφτει η λίμπιντο κατακόρυφα. Το ίδιο συμβαίνει και με την γεύση. Είναι χειρότερα κι από τρικούβερτο συνάχι. Όλοι μεξικάνικα τρώνε στον ISS.
:roll: Δεν μας κατάλαβες. Εννοούμε ότι φοράμε στολή αστροναύτη, μασάμε ξηρά τροφή, βλέπουμε γιουπορν (αυτός τη ράσιαν μαδερ ιν λω, εγώ βλέπω αματσουρ σινς) και γουστάρουμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 06 Ιούλ 2018, 14:29

Uppercut έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 12:20
Και πάλι. Πόσοι είναι τόσο μεγάλοι εδώ ώστε να έχουν το σεξ σε δεύτερη μοίρα; Εντάξει ο Σαλίβερος που θυμάται απλά πως το κάνανε στην αρχαία Μεσοποταμία, αυτός ναι.
Δεν είμαι σίγουρος αν το έχουν καν σε δεύτερη μοίρα κι όχι τρίτη, γιατί εδώ οι περισσότεροι χρήστες έχουν σε πρώτη μοίρα το φόρουμ. Μετά, αν κρίνω από συγκεκριμένα νήματα, κάποιοι έχουν σε δεύτερη μοίρα το χέσιμο (δεν ξέρω αν η τοποθεσία του χεσίματος επηρεάζει την προκύπτουσα ηδονή) και κάποιοι το κόμμα τους.

Τώρα που το σκέφτομαι, κάποιοι εδώ μέσα δεν πρέπει να έχουν το σεξ ούτε στην δεκάδα τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 06 Ιούλ 2018, 14:33

Θα επαναλάβω τη σπουδαία μου άποψη ότι σεξ δεν είναι καθόλου υπερεκτιμημένο. Με 10 ευρώ έχεις πολύ τσαχπίνικο μωρό και παρτούζα με 20 ευρώ. Ε πόσο θέλετε μωρέ μαλάκες;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 06 Ιούλ 2018, 14:33

Στην ακρως ρεαλιστικη σειρα expanse που εχει παρει διθυραμβικες κριτικες στο αντιστοιχο νημα του πχορουμ απο τους ειδικους,γινεται σεξ στο διαστημα.
SpoilerShow
Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 06 Ιούλ 2018, 14:37

Ερμής έγραψε:
05 Ιούλ 2018, 19:22
Ασεβστε ο Αγιος αν κατάλαβα καλά λεει κάτι πολύ απλό.
Οτι το χρήμα και η εξουσία ανεβάζει πολύ τη λίμπιντο μερίδας γυναικών, με αποτέλεσμα να γουστάρουν μαζί με την εξουσία σου και εσένα.
Υπάρχει και άλλη θεωρία: Οι γυναίκες, σαν μέλλουσες μητέρες, διαλέγουν χρήμα και εξουσία, που είναι το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για την επιβίωση/ανατροφή των παιδιών τους.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 06 Ιούλ 2018, 14:40

Nandros έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 14:37
Υπάρχει και άλλη θεωρία: Οι γυναίκες, σαν μέλλουσες μητέρες, διαλέγουν χρήμα και εξουσία, που είναι το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για την επιβίωση/ανατροφή των παιδιών τους.
.
Τετέλεψαν οι κούκλοι και έξυπνοι 2 σε 1, γι'αυτό :a040:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 06 Ιούλ 2018, 14:52

Το πιστεύω.
Φανταστείτε να απαγορευόταν η pizza vesuvio που τρώμε στις πιτσαρίες Κανελλάκη, ή έστω να έπρεπε να περάσεις από σαράντα κύματα, ανθοδέσμες, βέρες, έλεγχος του οικογενειακού Ε9 και δε συμμαζεύεται για να παραγγείλεις μία pizza vesuvio.
Θα γινόταν χαμός.
Αλλά η pizza vesuvio, που είναι η σαφώς πιό έντονη ηδονή, είναι free for all.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 06 Ιούλ 2018, 15:13

hellegennes έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 12:17
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 10:10
Έχω να δω τόσο αμφίρροπο πολ από την εποχή του οι ζαίοι είναι μαλάκες ή ηλίθιοι
Φταίει η ηλικιακή κατανομή του φόρουμ. Αν είχε νεότερους χρήστες δεν θα ήταν καθόλου αμφίρροπο.
Πάλι καλά που ο μέσος όρος δεν είναι συνομήλικοί σου πιτσιρίκο, γιατί ο τίτλος θα ήταν "Σεξ, γίνεται και με παρέα".

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 06 Ιούλ 2018, 15:27

GoBack έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 14:33
Στην ακρως ρεαλιστικη σειρα expanse που εχει παρει διθυραμβικες κριτικες στο αντιστοιχο νημα του πχορουμ απο τους ειδικους,γινεται σεξ στο διαστημα.
SpoilerShow
Εικόνα
Εντελώς αντιρεαλιστικό. Στο διάστημα δεν υπάρχει αντίσταση και για να κάνεις τόσο αργές κινήσεις θα πρέπει ίσα που να κινείσαι. Οι βίαιες κινήσεις που κάνουμε στο σεξ, σε μηδενική βαρύτητα θα μας έκαναν να χτυπάμε από τοίχο σε τοίχο. Βέβαια αυτό προκύπτει από την εικόνα που έχουμε από αστροναύτες που κινούνται αργά μέσα στον ISS, αλλά αυτό το πετυχαίνουν κάνοντας εξαιρετικά αργές κινήσεις. Στην πραγματικότητα, η φυσιολογική κίνηση θα φαινόταν πολύ γρήγορη σε κατάσταση μικροβαρύτητας.

Εδώ μια αστροναύτισσα σπρώχνει με μια τρίχα απ' τα μαλλιά της έναν στύλο για να κινηθεί:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Ιούλ 2018, 15:40

Cecily Anne έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 14:29
hellegennes έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 14:26

:roll: Δεν μας κατάλαβες. Εννοούμε ότι φοράμε στολή αστροναύτη, μασάμε ξηρά τροφή, βλέπουμε γιουπορν (αυτός τη ράσιαν μαδερ ιν λω, εγώ βλέπω αματσουρ σινς) και γουστάρουμε.
Έχουμε παρόμοια γούστα, αν το φφμ δεν είναι σιν αλλά σκέτο άματσουρ τότε όμοια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 06 Ιούλ 2018, 15:44

hellegennes έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 14:29
Uppercut έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 12:20
Και πάλι. Πόσοι είναι τόσο μεγάλοι εδώ ώστε να έχουν το σεξ σε δεύτερη μοίρα; Εντάξει ο Σαλίβερος που θυμάται απλά πως το κάνανε στην αρχαία Μεσοποταμία, αυτός ναι.
Δεν είμαι σίγουρος αν το έχουν καν σε δεύτερη μοίρα κι όχι τρίτη, γιατί εδώ οι περισσότεροι χρήστες έχουν σε πρώτη μοίρα το φόρουμ. Μετά, αν κρίνω από συγκεκριμένα νήματα, κάποιοι έχουν σε δεύτερη μοίρα το χέσιμο (δεν ξέρω αν η τοποθεσία του χεσίματος επηρεάζει την προκύπτουσα ηδονή) και κάποιοι το κόμμα τους.

Τώρα που το σκέφτομαι, κάποιοι εδώ μέσα δεν πρέπει να έχουν το σεξ ούτε στην δεκάδα τους.
Μη ξεχνάς τις ομάδες.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Ιούλ 2018, 15:50

lyna έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 12:39
Μήπως φταίει η παντρεια;

Ώριμο δίδαγμα : το σεξ με παντρεμένο /η είναι ψιλό γτπκ. :lol:
Εδώ θέλω να υπενθυμίσω σε όλες ότι δεν κάνω σεχ με παντρεμένες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 06 Ιούλ 2018, 16:02

sys3x έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 15:50
lyna έγραψε:
Μήπως φταίει η παντρεια;

Εδώ θέλω να υπενθυμίσω σε όλες ότι δεν κάνω σεχ με παντρεμένες.
:smt005:
Άμα σε περιλαβω... :smt005:
~~¥~~

Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul » 06 Ιούλ 2018, 16:21

Αγις έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 12:46
lyna έγραψε:
Μήπως φταίει η παντρεια;

:smt018
Με παντρεμένες - οπως τουλάχιστον ισχυρίζονται φίλοι γνωστών του κολλητού μου - είναι ότι πιο άνετο κ απολαυστικό.
Ισχύει. Εκτός, φυσικά, αν είναι παντρεμένη με εμάς. Τότε δεν ισχύει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών